Şimdi Ara

353. DÖNEM SAMSUN 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
25.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu mevki hastanesi hakkında bilgisi olan var mıdır,
    naparız orada nasıl bır yerdır? çok komutanvar mı ya da hasta dısında cok asker?

bırısı el atsın bulamadım bı yerde konu ıle ılgılı bır yazı
  • selamlar arkadaşlar

biraz önce sülüsü aldım, 2 gün yol izni var. teslim 7 kasım. zarfın kenarında bi yere 7 kasımda saat 10.00 a kadar birliğe katılacağım die imza attırıyolar
  • beyler birbirimiz tanımak için hepimiz imzamıza ad soyad sınıf yazalım samsunda da buluşmak için için bir yol bulalım
  • saat 10 yazmasına bakma sen. bence herkes silüsünü alsın, katılım tarihleri netleşsin sonrasında bir formül bulalım, olmazsa birliğe katılırken bir yerde buluşup birlikte katılalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvtolunay

saat 10 yazmasına bakma sen. bence herkes silüsünü alsın, katılım tarihleri netleşsin sonrasında bir formül bulalım, olmazsa birliğe katılırken bir yerde buluşup birlikte katılalım

aynen
  • Bende biraz önce aldım silüsü 6 Kasım saat:10:00 Samsun birliğe teslim 1 gün yol izni vermişler istanbuldan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim teslim tarihi 7 kasım ama saat yazmıyor
  • Bende 6sinda gidicem. Sabah 9da samsun havaalaninda olucam. Varsa 6sinda samsuna gelicek bulusabilirim.

Aras Algun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaklığa göre katılım tarihi değişiyor galiba. o halde katılım tarihi aynı gün olanlar birlikte katılsınlar ama benm tavsiyem saat yazsa bile öğleden önce katılmayın, çünkü herkes diyor ki aksam 5ten önce katılırsan bir sıkıntı olmaz ama ben riske atmayın en geç 14:00 da katılın derim. katılım tarihi farklı olanlar da içeride buluşmanın bir yolunu bulsunlar derim, çünkü 1000 kişi o günler içinde katılım yapacak diye duydum.
  • Sevgili torunlarım, katılımınızı geç saatte yaparsanız, saatlerce sıra beklemeyi göze alın. Ben amasya'da saat 5te katıldım, işlemler tamamlanıp koğuşa çıktığımda saat 11i geçiyordu ki işlem dediğim yarımşar saatlik işler. Katılım gününüzde sabahtan gelin, hemen hızlıca halledin işlerinizi, bedeninize uygun eşofman ve kamuflajı alın, elde kalanları değil.

İlk gün bi etrafı gezin, kantinde vakit geçirin, bulduğunuz kısa dönem ustalarla sohbet edin soru sorun. Onları tanımanız zor olmaz, kısa dönemler konuşması duruşuyla bile belli edio kendini.

Ama derseniz ki askeriyede vakit geçirmek yerine gezer tozarım çarşıda, sonra gerekirse beklerim, o da sizin tercihinizdir. Rahat olun yani, katılış sürecini gözünüzde büyütmeyin ;)

• WonLt kullanıcısına yanıt
    Ben istanbuldan saat 6:10 uçağı ile Samsun'a geliyorum Kasım'ın 6 sında

• devreler aynı gün gidecek olanlar buluşup birlikte gidersek orada aynı koğuşa verilme ihtimalimiz artabilir.benim ağustosta samsuna giden arkadaşlarım buluşup beraber gittiler hepsi aynı koğuşa verilmiş ama hepsi sıhhiye sınıfıydı tabi sınıf fark eder mi bilmiyorum ama yinede buluşup gidelim ben 7sinde gidiyorum
  • zmbrtı Z kullanıcısına yanıt
    herkes sülüsü alınca daha netleşir

benim 7 kasım teslim, bakalım kaç kişi olcaz
  • Herkese merhaba.
    15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH.VE KH.TK./
    SAMSUN MERKEZ/ SAMSUN

49 UNCU MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL.
    MERKEZ/BİNGÖL
    Sınıf: İkmal

bingöl hakkında bir bilgisi olan var mı devrelerim? Nasıl bi yerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: vitraq

Herkese merhaba.
    15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH.VE KH.TK./
    SAMSUN MERKEZ/ SAMSUN

49 UNCU MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL.
    MERKEZ/BİNGÖL
    Sınıf: İkmal

bingöl hakkında bir bilgisi olan var mı devrelerim? Nasıl bi yerdir?

sende hoşgeldin kardeşim aramıza, bilgisi olanlar paylaşıcaktır diye umuyoruz, bende 6 ay boyunca seninle birlikteyim, samsun-bingöl :) katılım tarihin nedir? silüsü aldın mı? nereden gidiceksin samsuna?
  • mvtolunay kardeşim, 4-7 kasım arasında teslim oluyorum. İstanbul otogarından gidicem samsun'a. Silüsümü daha almadım, alınca ne zaman gitceğimi haberdar ederim devrem.
  • zmbrtı Z kullanıcısına yanıt
    silüsü bugun aldım.6 kasım sabah 10 teslim.aynı gun teslım olucaklar sabah 9 da bulusup askerıyenın onunde beraber girelim.içerde birbirimizi ya buluruz ya bulamayız.
  • vitraq V kullanıcısına yanıt
    15 İNCİ P.EОT.TUG.P.ÇVŞ.EОT.TB.KH.VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ/ SAMSUN

49 UNCU MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIОI SHR.HİZ.BL. MERKEZ/BİNGÖL

Sınıf: bakım

vitraq kardeşim bende istanbuldan gitcem ben 4une aldım bıletımı samsun memleketım oldugu ıcın ordada akraba ziyaretınde buluncam sen geldıgınde benı bul yada facebook kullanıyorsan ordan ekle burdan yazısıoruz bıde sıma olarak bırbırmızı tanıyalm ..
    ysn_balcanci@hotmail.com
    yasin balcancı ekle benı
  • wolly W kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben silüsü aldım tarıh ve saat aynı ıstanbuldan samsuna gıtcem ama sen 6snda gelıosun ben 4nden ıtıbaren samsundayım geldıgınde haberleselim..

facebook adresim kullanıyorsan eger :https://www.facebook.com/ysn.balcanci?success=1
  • yasnbalcancı Y kullanıcısına yanıt
    Ekledim Faceten

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.