Bildirim
353. DÖNEM SAMSUN 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratr58
aynen kardesım benım kısı gokberk kıslaası samsun cok buyuk bı yer degıl bulursunuz ya
senin meslek ne devrem gökberk kışlasına sağlıkçılar gidiyor genelde bende sağlıkçıyım orayı beklerken 15. piyade tugayı çıktı ama bura hakkında çok iyi yorumlar var -
Şimdiden cümlemize hayırlı teskereler beylerr :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonewolf77 -- 29 Ekim 2013; 23:34:21 > -
DEVRELER ANKARA MEVKİ HAST. HAKKINDA BİŞEYLER ÖĞRENEBİLEN VARMI ?
NETTE HİÇ BİŞEY YOK YAW BURAYLA İLGİLİ -
hoş geldin aramıza, hayırlısı olsun. teslim 7 kasımdır senin sanırsam, aynı gün teslim olacaklar buluşup gitmeyi düşünüyoruz, irtibatı koparma -
quote:
Orijinalden alıntı: enginyahya
DEVRELER ANKARA MEVKİ HAST. HAKKINDA BİŞEYLER ÖĞRENEBİLEN VARMI ?
NETTE HİÇ BİŞEY YOK YAW BURAYLA İLGİLİ
ben orada ameliyat oldum devrem asker çoktu hastanenin içinde yeri ulus keçiören arasında ankaranın merkezi bir yeri uzun süre ankarada yaşadığım için iyi biliyorum ama askerlik açısından nasıldır bir fikrim yok -
H.b devrm hepimiz için hayırlısı olur inş. Herhalde 7 kasım yarın kesinleşicek haberleşelim -
beyler bitlis asker hastanesi hakkında bilgisi olan varmı ? birde istıhkam ne oluyor ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonewolf77 -- 29 Ekim 2013; 23:36:10 > -
Samsun'da piyade olarak usta asker olanlara soruyorum;
Acemilik için yanımızda getireceğimiz eşyalar neler olmalı?
Yani neleri alırsak içeri sokuyorlar kısa bir özet geçebilirseniz sevinirim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar hayırlı olsun 352 kd olarak tavsıyelerım cok gec katılmayın derım.ayrıca 1. Boluge dusmemeye bakın sırayla alıyolar yanı beraber gıdersenız aynı bolukte olmazsınız.gırıste pek bı arama yok ben aranmadım.katılcagınız gun sevk bıtıs tarıhıdır buyuk olasılık sılusde kesın tarıhı gorursunuz.erken falan gıtmeyın almazlar göt gıbı kalırsınız valla.garantı atm sı var sadece.banyo ayrı bı yerde yanı sogukta bıraz sıkıntı yasarsınız o acıdan.dolap kıtlenmıyor cok para goturmeyın kafanız rahat olsun.bot kılıdı goturun calınma pek olmaz ama olsun.mandal gotrun çmasırları asarsınız cunku çok esen bı yer adı zaten esentepe o da bıraz zorlar sızı.el fenerı goturun lazım oluyor yemeklere laf yapmayın sımdı cok arıyoz bız.ılk basta zor gelecektır ama ıyı bı yer gıdecegınız yer.cok oyle spor falan yok.bol bol yurursunuz ama.dıger sorularınız varsa yardımcı olmaya calısırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: olcay672000
Arkadaslar hayırlı olsun 352 kd olarak tavsıyelerım cok gec katılmayın derım.ayrıca 1. Boluge dusmemeye bakın sırayla alıyolar yanı beraber gıdersenız aynı bolukte olmazsınız.gırıste pek bı arama yok ben aranmadım.katılcagınız gun sevk bıtıs tarıhıdır buyuk olasılık sılusde kesın tarıhı gorursunuz.erken falan gıtmeyın almazlar göt gıbı kalırsınız valla.garantı atm sı var sadece.banyo ayrı bı yerde yanı sogukta bıraz sıkıntı yasarsınız o acıdan.dolap kıtlenmıyor cok para goturmeyın kafanız rahat olsun.bot kılıdı goturun calınma pek olmaz ama olsun.mandal gotrun çmasırları asarsınız cunku çok esen bı yer adı zaten esentepe o da bıraz zorlar sızı.el fenerı goturun lazım oluyor yemeklere laf yapmayın sımdı cok arıyoz bız.ılk basta zor gelecektır ama ıyı bı yer gıdecegınız yer.cok oyle spor falan yok.bol bol yurursunuz ama.dıger sorularınız varsa yardımcı olmaya calısırım
teşekkürler kardeş oradaki garanti atm sinden başka kartla para çekilir değil mi.acemilik boyunca ne kadar para yeter sence
-
Dostm ıstesen de para harcıyamıyorsun heryerde sıra var ve yemekler de fena degıl.eger ıhtıyaclarınızı alıp gıdersenız haftalık 50 lıra fazla bıle gelır.garıntıden herhalde baska kartla da cekılır hıc denemedim ama.fazlalık parayı ıstersen komutana bıle verebılırsın.bır de rahat ettgınız bı ayakkabı varsa goturun aksamları falan onu gıyersınız.bıkac tane de esofman altı goturun bence.bır de radyo falan da goturebılırsınız veya kacak yolla mp3 player falan ınsan cok arıyo muzıgı falan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: olcay672000
Dostm ıstesen de para harcıyamıyorsun heryerde sıra var ve yemekler de fena degıl.eger ıhtıyaclarınızı alıp gıdersenız haftalık 50 lıra fazla bıle gelır.garıntıden herhalde baska kartla da cekılır hıc denemedim ama.fazlalık parayı ıstersen komutana bıle verebılırsın.bır de rahat ettgınız bı ayakkabı varsa goturun aksamları falan onu gıyersınız.bıkac tane de esofman altı goturun bence.bır de radyo falan da goturebılırsınız veya kacak yolla mp3 player falan ınsan cok arıyo muzıgı falan
hadi ya izin var mı öyle başka ayakkabı eşofman falan giymeye çalınmasın sonra.günlük 7.5 tl sigara zaten haftada 50 eder o zaman sigara içene haftada 100 gibi bişey -
eğt birl:15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN.
HERKEZE HAYIRLI TEZKERELER. -
Eşortman spor ayakkabı mp3 getirin dediğine göre arama fazla yok içeri rahatlıkla sokulur mu diyorsun?
Dışarıda herkes acemiliğe fazla bişey götürmeyin almaZlar diyor çünkü
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wolly
Eşortman spor ayakkabı mp3 getirin dediğine göre arama fazla yok içeri rahatlıkla sokulur mu diyorsun?
Dışarıda herkes acemiliğe fazla bişey götürmeyin almaZlar diyor çünkü
arkadaşın dediğine göre telefonda götürülür aslında da orada kd olan arkadaş getirmeyin demişti.kararsız kaldım telefon götürecek olan var mı -
ben götürecem telefon, girişte isterler yada içerde sorarlar, var dicem teslim etcem. yolda lazım olur bana içeride önemli değil, çıkınca alırım -
quote:
Orijinalden alıntı: colcy13
ben götürecem telefon, girişte isterler yada içerde sorarlar, var dicem teslim etcem. yolda lazım olur bana içeride önemli değil, çıkınca alırım
peki sormazlarsa ya da aramazlarsa içeri sokma gibi bi düşüncen var mı -
Aramaz sormazlarsa valizde kalır kullanmam, ama sorarlar -
Sa devremlerim
acemi birlik :15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
esas birlik:49 UNCU MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL. / BİNGÖL MERKEZ / BİNGÖL
sınıf :ikmal
memleket:sakarya
meslek :Makine mühendisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X