Şimdi Ara

353. DÖNEM SAMSUN 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
25.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tertip inş sadece ikimiz gelmeyız oraya:) dıger arkadaslarda katılım gostersın.baska yerde bulusalım orası daha mantıklı dıyen varsada solesın fıkrını.yeterkı yakın olsun.
  • Beyler yol planları net olanlar tam olarak yazsın, çoğu uçuşlar ist aktarmalı denk gelebiliriz, hemde kimler bulusabilecek görürüz.

Teslim 7 kasım
    Uçuş: 6 kasım thy 13.30 ist ataturk
    1 gece samsun konaklama

Tirasida samsumda olucam, 2 - 3 numara yapın dienlerde var okadara gerek yok dienlerde. Sizde bilgiler nasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birlik: 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
    statü: kısa dönem
    sınıf: ikmal

Merhaba beyler, ben Manisa'dan geliyorum. 7'sinde sabah 7'de samsun'a varmış olacağım. 7'sinde teslim olanlar olarak bir buluşma ayarlarsanız orada olurum. Gitmeden tanışmak isterseniz de facebook, twitter vs ile iletişim kurabiliriz. Usta birliğim de Elazığ (merkez) fakat birliği tam olarak öğrenemedim henüz.
  • wrestlerrr W kullanıcısına yanıt
    tertip gelirler millet gezmelerde şuan akşam yazarlar liste yaparız 5-6 olur en az buluşuruz dediğin yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: colcy13

Beyler yol planları net olanlar tam olarak yazsın, çoğu uçuşlar ist aktarmalı denk gelebiliriz, hemde kimler bulusabilecek görürüz.

Teslim 7 kasım
    Uçuş: 6 kasım thy 13.30 ist ataturk
    1 gece samsun konaklama

Tirasida samsumda olucam, 2 - 3 numara yapın dienlerde var okadara gerek yok dienlerde. Sizde bilgiler nasi

bende samsunda olacam tıraş yanlar 3 üstler 5 yaptıracam ben birkaç kişi o kadar kısa olmasına gerek yok dedi bana gerekirse orada keserler zaten napalım
    ben 6 kasım gece 1de ankaradan otobüse binmeyi düşünüyorum 7 kasım sabah 7:30 gibi samsun otogarda olacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: stop jump shot

birlik: 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Merhaba beyler, ben Manisa'dan geliyorum. 7'sinde sabah 7'de samsun'a varmış olacağım. 7'sinde teslim olanlar olarak bir buluşma ayarlarsanız orada olurum. Gitmeden tanışmak isterseniz de facebook, twitter vs ile iletişim kurabiliriz. Usta birliğim de Elazığ (merkez) fakat birliği tam olarak öğrenemedim henüz.

Devrem benimde usta ayni yer. Tam olarak neresi uzun kunye soylermisin. Ben askeri cezaevindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

quote:

Devrem benimde usta ayni yer. Tam olarak neresi uzun kunye soylermisin. Ben askeri cezaevindeyim

Devrem şu an sadece acemi birliğimi biliyorum. Gittiğimde şubede yoğunluk olduğu için evrakları bile zor alabildim. Birazdan edevlet şifresini alıp usta birliğimi de öğreneceğim. Akşam 10 gibi tekrar buraya döner net bilgi veririm.

• acemilik: SAMSUN 15. PİYADE EĞİTİM

usta: AĞRI ASKER HASTANESİ

SINIF: İSTİHKAM

TESLİM-06.11.2013 ÇARŞAMBA SAAT 10.00

Usta birliği Ağrı olan kimse yok mu dostum?
  • vayyyanasini V kullanıcısına yanıt
    tertip samsuna ne zaman nasıl gidiyosun birliğe teslim olmadan buluşalım diyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

quote:

Devrem şu an sadece acemi birliğimi biliyorum. Gittiğimde şubede yoğunluk olduğu için evrakları bile zor alabildim. Birazdan edevlet şifresini alıp usta birliğimi de öğreneceğim. Akşam 10 gibi tekrar buraya döner net bilgi veririm.

Elazig merkezse ayni yerdeyiz zaten ama birlik mi cezaevi mi o onemli

Ogrenince gene konusalim

• luisosman L kullanıcısına yanıt
    sabah 6.10 da benim uçak tertip, aksilik olmazsa 7.30 gibi samsunda olurum. ben de mutlaka katılırım size, ayrıca aynı saat havalimanında olacak başka arkadaşarımız varsa birlikte geçeriz birliğe
    ben 6.10 sabiha gökçenden pegasusa binicem sen nerden bineceksin tertip.
  • luisosman L kullanıcısına yanıt
    6.10 atatürkten thy benim de. ama inişimiz aynı olacak zaten tertip. başkaları da olursa buluşur birliğin orada buluşanlara katılırız.
  • telefon konusunda net bilgisi olanlar var mı? gidip gelen bir arkadaştan kimi yerlerde sim karta bile sorun çıkarıldığını duydum telefon işini nasıl yapsak?
  • Usta birliklerimiz genelde hastaneler, benimde gata ankara

Ayni ucaktayi devre check in i yan yana yaptiralim :)

• brknl B kullanıcısına yanıt
    Anlaştık devrem 5 -5.10 da ordayım ben :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Nerede oturuyosun? Tekmi olucaksin sen?

• Arkadaşlar ben de sülüsü alabildim sonunda.
    Çok şükür!!!!!
    6 Kasım saat 10:00'a kadar teslim.
    6 kasım sabah 06:10 Sabiha gökçen havalimanından pegasus ile yolcuyum inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vayyyanasini

telefon konusunda net bilgisi olanlar var mı? gidip gelen bir arkadaştan kimi yerlerde sim karta bile sorun çıkarıldığını duydum telefon işini nasıl yapsak?

acemi birliğine giderken telefon götürmeyin diyorlar 1 ay ankesörlüyle idare edecez usta birliğine giderken götürürüz hepimiz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.