Şimdi Ara

353. DÖNEM SAMSUN 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
25.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben bu yazdıklarımı 3 ay onceye gore soyluyorum tlf kullanan da vardı mp3 de.ıstersenız sıvıl boxer falan da kullanırsınız.ben gırerken hıc aranmadım.he yakalanmaya deger mı bence değmez ama kımısı ıcın degebılır onlar icın bu soyledıklerım.ayakkabı falan sorun olmaz esofman altı da sıkıntı olmaz lacıverte yakın bıseyler ayarlayın ıste.az ve oz esya goturun dolap kucuk.tras cantası falan kırlı temiz torbaları yararlı oluyor onlardan goturun 2 3 tane bence.bol bol poset goturun ne de olsa posetız :-) sıvı sabun goturun protex falan,mandal da alın bıraz yanınıza.bu yazdıklarımı yarın tekrar samsuna gıtsem yanımda goturceklerımı yazıyorum sıze.tercıh sıze ait tabıkı
  • Arkadaslar ben bu yazdıklarımı 3 ay onceye gore soyluyorum tlf kullanan da vardı mp3 de.ıstersenız sıvıl boxer falan da kullanırsınız.ben gırerken hıc aranmadım.he yakalanmaya deger mı bence değmez ama kımısı ıcın degebılır onlar icın bu soyledıklerım.ayakkabı falan sorun olmaz esofman altı da sıkıntı olmaz lacıverte yakın bıseyler ayarlayın ıste.az ve oz esya goturun dolap kucuk.tras cantası falan kırlı temiz torbaları yararlı oluyor onlardan goturun 2 3 tane bence.bol bol poset goturun ne de olsa posetız :-) sıvı sabun goturun protex falan,mandal da alın bıraz yanınıza.bu yazdıklarımı yarın tekrar samsuna gıtsem yanımda goturceklerımı yazıyorum sıze.tercıh sıze ait tabıkı
  • Devreler merhaba gec buldum sizi, benin teslim tarihim 6 kasim saat 10.00 istanbuldan giden varmudir yada ayni gun ayni saatte teslim olacak olan?
  • Teslim tarihi 7 kasım en geç sabah on. beyler ben 6 kasımda gitcem uçak biletinden dolayı akşam saat 22:00 civarnda kışlada olurum bu saatte teslim olunurmu ?
  • alonewolf77 A kullanıcısına yanıt
    gece gece telaşa ne gerek var be abim, işlemler uzun sürüyo diyolar, seni de geldiğin gibi alıp kontrol etmeden takıl kafana göre demezler, 1-2 de işlerin bitse nezaman uyucan zaten yol yorgunu olursun.
    bence bileti değiştirmeye çalış, mümkün değilse de samsunda kal 1 gece
  • mvtolunay M kullanıcısına yanıt
    acemi birliği
    15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH.VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ/ SAMSUN

USTA BİRLİĞİ
    KARS SARIKAMIŞ ASKER HASTANESİ - SARIKAMIŞ/KARS

BENDE BURAYA GİDİYORUM TERTİPLERİM.
  • brknl B kullanıcısına yanıt
    SABİHA GÖKÇENDEN 06.11.2013 SABAH SAAT 06.10 PEGASUSLA SAMSUNA GİDİYORUM.
  • luisosman L kullanıcısına yanıt
    Kardes onu bende dusundumde rotar falan yapar sabahin saati bide o sabiha gokcende hep sis oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    HAYIRLISI TERTİP İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLUR :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: luisosman

SABİHA GÖKÇENDEN 06.11.2013 SABAH SAAT 06.10 PEGASUSLA SAMSUNA GİDİYORUM.

Ayni gun Izmirden 6.45 ucagi ile samsuna gelicem. Aktarmali oldugundan 8.35de samsunda olucam

• quote:

Orijinalden alıntı: alonewolf77

Teslim tarihi 7 kasım en geç sabah on. beyler ben 6 kasımda gitcem uçak biletinden dolayı akşam saat 22:00 civarnda kışlada olurum bu saatte teslim olunurmu ?

herkesin silüsünde saat yazıyor mu beyler bende sadece tarih var 7 kasım en geç 10 a kadar teslim mi olmamız lazım
  • luisosman L kullanıcısına yanıt
    O zaman bende aliyorum ataturkten :) bekle istersen beraber geceriz oradan :)

Benim uçak 7.30'da samsunda. Çarşamba günü gelenler merkezde bir yer belirleyelim 9 gibi buluşalım,ordan birliğe teslim olalım.
  • zmbrtı Z kullanıcısına yanıt
    Benimde Sülüs de 7 kasım saat 10' a kadar teslim olmalıdır yazıyor, benim memleket samsun şansımıza acemilik memleketimize düştü, Esas Birliğim Malatya Asker Hastanesi Malatya/Merkez ayrıca hastanede nasıl bi askerlik yapılır hiç bi fikrim yok, bilgisi olan var mı ? ayrıca ben ayın 2 sinden itibaren samsunda olacağım erken gelip tanışmak isteyen arkadaşlar face adresimden ulaşabilirler.https://www.facebook.com/yucellls
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclggs

Benimde Sülüs de 7 kasım saat 10' a kadar teslim olmalıdır yazıyor, benim memleket samsun şansımıza acemilik memleketimize düştü, Esas Birliğim Malatya Asker Hastanesi Malatya/Merkez ayrıca hastanede nasıl bi askerlik yapılır hiç bi fikrim yok, bilgisi olan var mı ? ayrıca ben ayın 2 sinden itibaren samsunda olacağım erken gelip tanışmak isteyen arkadaşlar face adresimden ulaşabilirler.https://www.facebook.com/yucellls

neyse herkeste saat 10 yazdığına göre benimde öyledir heralde 7 kasımda gidenler buluşmayı düşünüyoruz devrem sabah 9 gibi buluşup 10 da hep beraber teslim oluruz sen samsunlusun bilirsin nerede buluşmak mantıklı olur mesela birliğe yakın bir yerde kahvaltı edip 10 da teslim olmak üzere nerede buluşabiliriz.

dediğim gibi ben 2 kasım gibi samsunda olacağım teslim olmadan bir iki gün önce gidip bakacağım nerededir nasıl bir yer öğrendiğimde yakınlarında uygun bir cafe/çay bahçesi v.b yer söylerim 4 5 6 sinde teslim olacaklar aralaqrında anlaşıp orada buluşabilirler. Ben 7 si sabah 10 da teslim olacağım dediğim gibi birliğe yakın bir yer bulurum buluşmak isteyen arkadaşlar orada buluşup birliğe katılabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclggs

dediğim gibi ben 2 kasım gibi samsunda olacağım teslim olmadan bir iki gün önce gidip bakacağım nerededir nasıl bir yer öğrendiğimde yakınlarında uygun bir cafe/çay bahçesi v.b yer söylerim 4 5 6 sinde teslim olacaklar aralaqrında anlaşıp orada buluşabilirler. Ben 7 si sabah 10 da teslim olacağım dediğim gibi birliğe yakın bir yer bulurum buluşmak isteyen arkadaşlar orada buluşup birliğe katılabiliriz

tamam senden haber bekleyelim yeri söyle hepimiz 7 kasım sabah 9da orda olalım (7 sinde katılacaklar)
  • Beyler, 6 kasım sabah 10 da teslım olucaklar.9 da kıslaya yakın bı yerde bulusalım.mesela dr.mehmet aydın saglık kompleksı.samsunu bılmıorum fakat harıtadan baktım kıslanın hemen yanı.Bn 5 ınde samsun da olucam.bı aksam otelde kalıcam.otelde kalma durumu olanlar varsa.merkezde grand desı die bı otel 50 lıra gecelık artı kahvaltı.fıyatına gore ıyı buldum otelı netten baktım kadarıyla.aklınızda bulunsun.
    Tamam 7si gibi buluşacak arkadaşlar icin ben yeri burdan söylerim tüm arkadaşlara hayırlı teskereler simdiden

• wrestlerrr W kullanıcısına yanıt
    tertip aynen söylediklerine katılıyorum. İnş. buluşuruz dediğin yerde :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.