Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    askerde calinma yoktur, yer degistirme vardir. Ornegin sifir botlarin sabah kalktiginda gozune cok eski gozukebilir. Dikkatli olmak lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonzales20

Beyler vazelin de atın çantaya el ayak çatlakları için iyidir ayrıca botlar için cila niyetine çok iyi geldiğini ve su geçirmediğini söylüyorlar.

botları birde bir Araç'a ezdirmek gerekiyormuş faydalı oluyormuş giymeden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YILDIRIMK

askerde calinma yoktur, yer degistirme vardir. Ornegin sifir botlarin sabah kalktiginda gozune cok eski gozukebilir. Dikkatli olmak lazim

bu yer değiştirme çalınma için kilit götürsek mi acaba ?
  • PosBora kullanıcısına yanıt
    tasla ezmekte ise yarar. iyice bir tasla eziceksin ondan sonrada bir guzel boya badana al sana pamuk gibi bot
  • quote:

Orijinalden alıntı: YILDIRIMK

tasla ezmekte ise yarar. iyice bir tasla eziceksin ondan sonrada bir guzel boya badana al sana pamuk gibi bot

Yaklaşık ilk 1 ay dışarı çıkamayacağız değil mi beyler?
  • buongiorno kullanıcısına yanıt
    yemin torenine kadar. Yaklasim 20 21 gun cikamayiz diye biliyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YILDIRIMK -- 2 Mayıs 2014; 1:59:58 >
  • Beyler acemi birliğine giderken ne kadar yol. Parasi alıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler acemi birliğine giderken ne kadar yol. Parasi alıyoruz.

Gideceğin yerin uzaklığına bağlı olarak değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

quote:

Beyler acemi birliğine giderken ne kadar yol. Parasi alıyoruz.

Gideceğin yerin uzaklığına bağlı olarak değişiyor.

Alıntıları Göster
    ben de işlemleri bugün hallettim beyler.

@gonzales20 teyzemin oğlu 2 sene önce izmitten şırnağa giderken 21.25tl almış fikir,vermesi açısından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bha41

@gonzales20 teyzemin oğlu 2 sene önce izmitten şırnağa giderken 21.25tl almış fikir,vermesi açısından...

Cevap için teşekkürler pek fazla değilmis :-) şubede bana söylenen uzun dönem çıkarsausta bileğine giderken ve askerlik bitince km başı 2tl demişti.

• quote:

quote:

Cevap için teşekkürler pek fazla değilmis :-) şubede bana söylenen uzun dönem çıkarsausta bileğine giderken ve askerlik bitince km başı 2tl demişti.

Alıntıları Göster
    Daha konuşmak için erken ve sadece forumu da baz alamayız ancak... Ağustosda çok az sayıda gidicez gibi. Ocak mezunları Mayıs celbine yetişti. Haziranda mezun olacaklarda Kasıma yetişebiliyor. Ağustosta sıkıntıdan ve mecburiyetten tecil bozduran bi kaç binden ibaret olucaz gibi.

• gecelerin yargıcı_10 kullanıcısına yanıt
    Az olması daha iyi bence ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecelerin yargıcı_10

Daha konuşmak için erken ve sadece forumu da baz alamayız ancak... Ağustosda çok az sayıda gidicez gibi. Ocak mezunları Mayıs celbine yetişti. Haziranda mezun olacaklarda Kasıma yetişebiliyor. Ağustosta sıkıntıdan ve mecburiyetten tecil bozduran bi kaç binden ibaret olucaz gibi.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR SELAMLAR.
    AĞUSTOS DÖNEMİNE ASKERE GİTMEK İSTİYORUM ANCAK 15MAYIS BAŞVURU İÇİN SON TARİH. BEN AÖF SON SINIF İKTİSATTAYIM 8HAZİRANDA SINAVA GİRİP 10TEMMUZDA MEZUNİYET BELGEMİ ALIYORUM ŞİMDİDEN ER GİBİ BAŞVURU YAPIP BİRLİĞİME GİDİNCE DİPLOMAMI VERSEM İŞLEME ALINIR MI BU DURUMU YAŞAYAN VEYA BİLGİSİ OLAN VAR MIDIR? İŞİM GEREĞİ AĞUSTOSTA GİTMEM GEREKİYOR TECİLİ BOZDURUCAM BU HAFTA İÇİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsekin

ARKADAŞLAR SELAMLAR.
    AĞUSTOS DÖNEMİNE ASKERE GİTMEK İSTİYORUM ANCAK 15MAYIS BAŞVURU İÇİN SON TARİH. BEN AÖF SON SINIF İKTİSATTAYIM 8HAZİRANDA SINAVA GİRİP 10TEMMUZDA MEZUNİYET BELGEMİ ALIYORUM ŞİMDİDEN ER GİBİ BAŞVURU YAPIP BİRLİĞİME GİDİNCE DİPLOMAMI VERSEM İŞLEME ALINIR MI BU DURUMU YAŞAYAN VEYA BİLGİSİ OLAN VAR MIDIR? İŞİM GEREĞİ AĞUSTOSTA GİTMEM GEREKİYOR TECİLİ BOZDURUCAM BU HAFTA İÇİ.

Alıntıları Göster
    bütün tertipler burdaymış bende pazartesi bozduracam tecili nasipse

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.sokarca

bütün tertipler burdaymış bende pazartesi bozduracam tecili nasipse

Alıntıları Göster
    Selamlar beyler. Ben de ağustos tayfasındanım yalnız tecil bozarken bir kağıt verdiler. Kağıtta haziranda bir daha şubeyi gelmemizi istiyordu herhalde. Bu konu hakkında bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Selamlar beyler. Ben de ağustos tayfasındanım yalnız tecil bozarken bir kağıt verdiler. Kağıtta haziranda bir daha şubeyi gelmemizi istiyordu herhalde. Bu konu hakkında bilginiz var mı?

25 temmuzdan sonra şubeye gidip sülüs alacağız diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buongiorno

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

quote:

quote:

quote:

beyler uzun dönem gitmek istiyorum ama 9 ağustostan önce gidemem nişandan dolayı.komando için evet demeli miyim?hayır dersem uzun dönem ihtimali ortadan kalkar mı?

hocam bence senin için en iyi seçim nişanı öne almak uzun yada kısa çıkması pek senin isteğine bağlı değil eğer o dönem sizin meslekten fazla başvuru yoksa hepsi uzun dönem çıkabilir siz kısa dönem isteseniz bile.çıkma ihtimali düşüktür ancak böyle bir ihtimalde var yani.

28-29-30 Temmuz ramazan bayramı ve bayramın son günü çarşamba.acaba sevk işlemlerini o hafta içinde tamamlarlar mı?öbür hafta içine kalsa yine bi derece benim için nişanı 2 ağustosa alır halletmeye çalışırım

Meslekçi Asteğmen çıkarsa 25-29 Temmuz arası teslim olman lazım.

Normal yedek subay çıkarsan takım komutanı falan o zaman 11-15 Ağustos arası ( bu tarih aynı zamanda 1. grup Kısa dönem er taihidir.)

2. grup çıkarsan kesin kısa dönem er olacaksın bunun tarihi de 17-19 Eylül.

peki hocam meslekçi dediğin sağlıkçı falan mı oluyor? fen edebiyatın meslekçi olma ihtimali var mı?

Bana işlem yaptırırken şöyle dediler: "1. ve 2 grup olayı varmış dedim, ben geç kalmak istemiyorum ilk grup gitmek istiyorum dedim, onu biz belirleyemiyoruz ne mezunusun dedi. Ben Endüstri Mühendisiyim, hem de İşletmeden çift anadal yapmıştım (bir de salak gibi masterım var), hepsinin belgelerini aldılar. Sana iki grupta gelebilir dediler. Ama 2. grup yani (uzun dönem - yedek subay) sağlıkçılar olur genelde sana çıkmaz muhtemelen ilk grup gidersin dediler. Ama forumlarda da okuduklarıma göre, İngilizce bilenler, ortalaması yüksek olanlar ve master/doktora yapanlara uzun dönem geliyormuş eğer böyleyse durum ben potansiyel bir uzun dönem adayıyım

ne kadar çok ayrıntı var ya :/ sizin yazdığınızdan anladığım sağlıkçılar 11-15 ağustosta gidiyormuş?

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR SELAMLAR.
    AĞUSTOS DÖNEMİNE ASKERE GİTMEK İSTİYORUM ANCAK 15MAYIS BAŞVURU İÇİN SON TARİH. BEN AÖF SON SINIF İKTİSATTAYIM 8HAZİRANDA SINAVA GİRİP 10TEMMUZDA MEZUNİYET BELGEMİ ALIYORUM ŞİMDİDEN ER GİBİ BAŞVURU YAPIP BİRLİĞİME GİDİNCE DİPLOMAMI VERSEM İŞLEME ALINIR MI BU DURUMU YAŞAYAN VEYA BİLGİSİ OLAN VAR MIDIR?

• quote:

ARKADAŞLAR SELAMLAR.
    AĞUSTOS DÖNEMİNE ASKERE GİTMEK İSTİYORUM ANCAK 15MAYIS BAŞVURU İÇİN SON TARİH. BEN AÖF SON SINIF İKTİSATTAYIM 8HAZİRANDA SINAVA GİRİP 10TEMMUZDA MEZUNİYET BELGEMİ ALIYORUM ŞİMDİDEN ER GİBİ BAŞVURU YAPIP BİRLİĞİME GİDİNCE DİPLOMAMI VERSEM İŞLEME ALINIR MI BU DURUMU YAŞAYAN VEYA BİLGİSİ OLAN VAR MIDIR?

AÖF ye tecil iptali icin dilekce vermen gerekmiyor mu? Senin dilekcen okula gidecek okul yazi hazirlayip asal a gonderecek. Uzun is kisacasi ben yetisecegini dusunmuyorum. Izmir den bursa asal a dilekcenin gidip sonuclanmasi 13 gunu buldu.

• quote:

ARKADAŞLAR SELAMLAR.

hayır olmaz.En erken kasım celbinde gidebilirsin.Ben de geçen yıl mezun oldum.Benimle birlikte mezun olan arkadaşlarım Kasım celbinde gidebildi.

Bir de sen işlemlerini yaptırırken senden diploma isteyecekler ama sende diploma yok.
  • TBMM'ye elektronik dilekçe yollayalım arkadaşlar. belki yılbaşını evlerimizde yaparız =)
    yapmamız gerekenler basit:
    1. https://edilekce.tbmm.gov.tr/Login.aspx adresinden üye oluyoruz.
    2. giriş yaptıktan sonra "dilekçe komisyonu" yazan yere tıklayın.
    3. üst tarafta "imzalayabileceğim dilekçeler" kısmına tıklayın.
    4. konu ara kısmına "askerlik süresi" yazıp aratın.
    5. 27240 geçici no.lu 17017 e-dilekçe no.lu Samet DEVİR'in yazdığı "ASKERLİK SÜRESİ" dilekçesini bulun.
    6. imzala'ya tıklatın. hepsi bu.
    7. size güveniyorum.
    8. buna benzer diğer dilekçeleri de imzalayabilirsiniz tabi ki. ama samet devirin dilekçesi 1000 e ulasmak üzere. daha etkili olur.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.