Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cancomeng

quote:

Orijinalden alıntı: buongiorno

quote:

Orijinalden alıntı: gonzales20

quote:

Orijinalden alıntı: asaschelf

KİŞİSEL BAKIM

* Tırnak makası
    * Küçük ayna
    * Islak mendil
    * Cımbız
    * Traş takımı ve traş köpüğü
    * Diş fırçası ve diş macunu
    * El kremi
    * Dudak nemlendirici
    * Pudra
    * Yara bandı
    * Şampuan
    * El sabunu
    * Havlu
    * Terlik

GİYİM/KUŞAM

* Eşofman takımı
    * Çorap
    * İç çamaşır
    * Yeşil eldiven
    * Para cüzdanı
    * Kirli/Temiz çamaşır torbası
    * Tshirt, kazak, mont vs.

AKSESUARLAR

* Defter, kalem
    * Kitap
    * Ayakkabı boyası
    * Ayakkabı sileceği
    * Çengelli iğne
    * Dolap kilidi
    * Bot kilidi
    * Dikiş takımı
    * Vatka
    * Silikon tabanlık
    * Elbise fırçası
    * Telefon kartı
    * Ağrı kesici vs, ilaç

Arkadaşlar önemli bir eksik var ise lütfen uyarınız.

Rüyamda Yeni Foça'ya çıkmıştı askerliğim beyler. Bir uyandım ki ter içindeyim, oh be dedim. Cidden tecilim bozulduğundan beri askerlikle yatıp askerlikle kalkıyorum. Arkadaşlarıma ve askerlik anılarını anlatanları bir türlü anlamazdım, şimdi anlıyorum. Ben daha gitmeden başladım :)

Kardeşim bende öyle rüyamda izmirde askerlik yapıyordum yedek subay olarak Askerlikle yatıp askerlikle kalkıyorum..Millet dediğinde dalga geçerdim..Cidden öyleymiş

İzmir'e çok sıkıntılı diyorlar. 355. Dönem gidenlerin yerlerine baktım acemi birlikleri yoğunluk olarak, Kastamonu ve Amasya.

• hocam bize ne kastamonu gelir ne Amasya.Çünkü oralar doldu diğer yerler bize gelecek.357. döneme Amasya ile Kastamonu çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

hocam bize ne kastamonu gelir ne Amasya.Çünkü oralar doldu diğer yerler bize gelecek.357. döneme Amasya ile Kastamonu çıkabilir.

Abi orası acemi birliği ama zaten biz gidene kadar onlar usta birliğine gitmiş olacaklar yani yine boşalacak oralar.
  • quote:

quote:

hocam bize ne kastamonu gelir ne Amasya.Çünkü oralar doldu diğer yerler bize gelecek.357. döneme Amasya ile Kastamonu çıkabilir.

Abi orası acemi birliği ama zaten biz gidene kadar onlar usta birliğine gitmiş olacaklar yani yine boşalacak oralar.

Bak o konuda haklısın bir an unuttum acemi birliğini.Bize de oralar çıksa iyi olur.
  • elmariacci kullanıcısına yanıt
    Hakkımızda hayırlısı olsun. Tamamen bir muamma. Hem yazı hem kışı göreceğiz ama :)
  • quote:

Bize nereler düşebilir ki ozaman?
    Birde şunu çok merak ediyorum gerçekten.. Doğma büyüme İzmirliyiz,benim abimde 6 yıl önce askerliğini yaptı Celal Bayar İşletme Mezunuydu kendisi Kısa dönem Er olarak Niğdede görevini yaptı,fakat acemi birliğide,usta birliğide hep aynı yerdi? Ve diyorki kısa dönemlerin genellikle öyle oluyor,göndermiyorlar başka yere? Buda kafamı karıştırmıyor değil çünkü bakıyorumbazı Kısa dönem arkadaşlarımıza, acemi yeri başka usta yeri başka çıkıyor ?
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    Eğer acemiliğin, acemi eğitim birlikleri dışında kalan büyük birliklere çıkarsa acemiliğini yaptıktan sonra genelde aynı yerde kalırsın. Acemi eğitim birlikleri genellikle usta birliği için farklı yerlere gidecek olanların toplandığı yerdir. Örneğin Kastamonu daki jandarma eğitim birliği gibi. Acemiliğinle usta birliğinin aynı yer olması da farklı yer olması da mümkün.
  • Ne dersiniz arkadaslar bu liste olayini bizde yapalim mi? yoksa gereksiz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YILDIRIMK

Ne dersiniz arkadaslar bu liste olayini bizde yapalim mi? yoksa gereksiz mi?

Bence ilk mesaja ekleyelim yeter.Gerisi çok ayrıntılı.
  • quote:

quote:

Ne listesi beyler?
  • quote:

quote:

quote:

Ne listesi beyler?

Ağustos celbinde askere gidecek olanların üniv bölümleri / ikametgah yerleri /kütük yeri / uzun dönem mi kısa dönem mi istediği / komando isteyip istemediği.. böyle mi dediğiniz liste ?
  • son haftaya bırakacağım tecil bozdurma işlemini ne olur ne olmaz

şaka bi yana karar vermek gerçekten çok zor oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

son haftaya bırakacağım tecil bozdurma işlemini ne olur ne olmaz

ben sordum memura 15 mayısta kapanıyor sistem ondan önce gelip tekrar tecil ettirebilirsin dedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bha41

quote:

ben sordum memura 15 mayısta kapanıyor sistem ondan önce gelip tekrar tecil ettirebilirsin dedi :)

hocam önce derken anlayamadım? acaba sonra mı demek istediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

Yatagimizi da mi biz goturecegiz acaba :-D cok degil mi bunlar? Cengelli igne ne ise yariyormus?

Hocam bunları önceki dönem gidenlerden alıntı yaptım çengel iğne yorgan kılıfını yorgana köşelerden sabitliyorsun yatak daha kolay topluyorsun çünkü kitap gibi olması gerekiyor diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bha41

quote:

hocam önce derken anlayamadım? acaba sonra mı demek istediniz

Son gün 15 Mayıs o güne kadar yaptın yaptın yoksa Kasım celbine kalırsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne listesi beyler?

Ağustos celbinde askere gidecek olanların üniv bölümleri / ikametgah yerleri /kütük yeri / uzun dönem mi kısa dönem mi istediği / komando isteyip istemediği.. böyle mi dediğiniz liste ?

evet o liste.Ama o liste ile çok uğraşmak lazım.Bence 354. Dönemdeki gibi ilk sayfaya belli başlı şeyleri ekleyelim yeter.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne listesi beyler?

evet o liste.Ama o liste ile çok uğraşmak lazım.Bence 354. Dönemdeki gibi ilk sayfaya belli başlı şeyleri ekleyelim yeter.

Ben ilk mesaja tabloyu oluşturdum.. arkadaşlar gerekirse ekstra tablo yapılmasını istiyorsanız oraya ekleyebilirsiniz devamlı net başında olmadığım için linki bu sayfa için açık yaptım herkes bilgilerini ekleyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: whatsappbilgi

Arkadaşlar hepinize merhaba, ağustos döneminde uzun dönem askere gitmek istiyordum, daha yeni öğrendim son başvuru 15 mayıs tarihiyimiş. Ben açıköğretim okuyorum ve 2018 e kadar tecilli askerliğim, Fakat bu sene kayıt yenilemeyerek , dondurup askere gitmeyi planlamıştım. Ne yapmam gerekiyor işlemler uzun sürer mi? neler yapılıyor? Çünkü 9 mayıs yurtdışına çıkıyorum, 19 mayıs dönüyorum. Pazartesi günü direk şubeye gitsem , cuma gününe kadar işlerim bitip yetişir mi? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler :/

Şuben nereyse gitmeden önce ara, durumunu anlat ve gerekli evrakları öğren, git. Bir günde halledersin ama 15 Mayıs'ı geçirme.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne listesi beyler?

Ben ilk mesaja tabloyu oluşturdum.. arkadaşlar gerekirse ekstra tablo yapılmasını istiyorsanız oraya ekleyebilirsiniz devamlı net başında olmadığım için linki bu sayfa için açık yaptım herkes bilgilerini ekleyebilir.

liste güzel olmuş,bilgilerimi ekledim.emeğinize sağlık.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.