Bildirim
356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (21. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932Y7YK4
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932Y7YK4
10 sa. önce paylaşıldı
https://www.amazon.com.tr/KAHVE-DUNYASI-D%C3%BCnyas%C4%B1-Bitter-Gofrik/dp/B074PT2HZ8
https://www.amazon.com.tr/KAHVE-DUNYASI-D%C3%BCnyas%C4%B1-Bitter-Gofrik/dp/B074PT2HZ8
10 sa. önce paylaşıldı
HP Victus 16-R1001NT 9J205EA i7-14700HX 16 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4060 16.1" Dos 144 Hz Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/hp-victus-16-r1001nt-9j205ea-i7-14700hx-16-gb-1-tb-ssd-8-gb-rtx4060-161-dos-144-hz-dizustu-bilgisayar-47237995?magaza=teknoryabilisim
3 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Selamun Aleyküm beyler.
Ben de Y.lisansı dondurup gidicem ağustosta okul belgeyi yolladı,perşembe askerlik şubesine gidicem.İçimden bir his Şemdinli diyor =) -
quote:
Orijinalden alıntı: hakan1351
Selamun Aleyküm beyler.
Ben de Y.lisansı dondurup gidicem ağustosta okul belgeyi yolladı,perşembe askerlik şubesine gidicem.İçimden bir his Şemdinli diyor =)
hakkari sirnak tunceli bu 3 il gelmesin nere geliyorsa gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: isosem19
2,5 aylık temel eğitimle, 1 aylık temel eğitime tabi tutulacak arasında ne fark var? Hangisi meslekçi oluyor bunların?
1 aylık olan meslekçi 11 ay maaş alırsın üstüne son 3 ay teğmensin
2,5 aylık normal yedek subay 9 ay maaş alırsın son 1 ay teğmensin diye biliyorum. -
Arkadaşlar bende yarın kismetse subeye gidecem. Kadıköy askerlik subesine bugün giden var mı acaba? Sira cokmuydu acaba ?
Teşekkür ederim beyler. @elmariacci @gonzales20
quote:
Orijinalden alıntı: Freekmichael
Arkadaşlar bende yarın kismetse subeye gidecem. Kadıköy askerlik subesine bugün giden var mı acaba? Sira cokmuydu acaba ?
E-Devlet kullanıyorsan oradan randevu al istersen ama iki gün sonrasını veriyor yanlış hatırlamıyorsam. -
Denedim ama sistem arızası diyor.
Sevk öncesi hazırlık işlemleri ne oluyor tam olarak? 1-30 haziran arasında şubeye gidecek miyiz tekrar? -
quote:
Orijinalden alıntı: Freekmichael
Denedim ama sistem arızası diyor.
En temizi kahvaltını yap, erkenden git, hallet. -
quote:
Orijinalden alıntı: elmariacci
quote:
Orijinalden alıntı: isosem19
2,5 aylık temel eğitimle, 1 aylık temel eğitime tabi tutulacak arasında ne fark var? Hangisi meslekçi oluyor bunların?
1 aylık olan meslekçi 11 ay maaş alırsın üstüne son 3 ay teğmensin
2,5 aylık normal yedek subay 9 ay maaş alırsın son 1 ay teğmensin diye biliyorum.
hocam peki meslekçi olup olmamamız neye göre belirleniyor? -
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum
Diploma, transkript gibi belgeleri vermeniz icin var o tarihler. Bilgi guncelleme yani.
quote:
Orijinalden alıntı: elmariacci
quote:
Orijinalden alıntı: hakan1351
Selamun Aleyküm beyler.
Ben de Y.lisansı dondurup gidicem ağustosta okul belgeyi yolladı,perşembe askerlik şubesine gidicem.İçimden bir his Şemdinli diyor =)
hakkari sirnak tunceli bu 3 il gelmesin nere geliyorsa gelsin.
dostum duyumlarıma göre artık doğuya fazla asker göndermiyorlarmış ordakileri bile iç bölgelere çekiyorlarmış diye duydum.Neresi hayırlı ise orası çıksın... -
Sayın arkadaşlarım hayırlı akşamlar;ben 86 doğumlu ve fen bilgisi öğretmenliği mezunuyum askerlik tecilim ağustosta bitiyor;ben ağustosta askere gitmek için yarın tecili bozduracam ,yedek subay olarak yapmak istiyorum çıkma şansı varmıdır.birde komanda seçeneğini işaretlesem ne olur boy 1:94 kilo:86.eğer komando olarak alırlarsa çokmu zor :( şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. -
quote:
Orijinalden alıntı: BNYZ
Diploma, transkript gibi belgeleri vermeniz icin var o tarihler. Bilgi guncelleme yani.
Başvuru esnasında onları aldılar zaten. Yine de tekrar gidilecek mi şubeye?
Bir de sevk öncesi hazırlık formu falan nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 6 Mayıs 2014; 0:21:32 >
Eğer şuanda mesleğini kadrolu olarak devlette yapmaktaysan yedek subay çıkma şansın yüksek. Eğer o şekilde çalışmıyorsanda yinede şansın elbet var. Komando olarak yaparsan 2.5 aylık eğitim dolu dolu geçer. Eğer sporla aran iyise kondisyonunda varsa elbet zor geçmez lakin sporla aran yoksa baya baya zorlu bir süreç yaşıyacağında aşikar sonuçta komando eğitimi. -
arkadaşlar sizce bedelli askerlik ne zaman çıkacak? çıkarsa da fiyat yaş sınırı vs ne olur? bana her türlü yaramıyor ama bu konuyu da konuşmamızda fayda var. -
beyler not ortalamalarınız yüzlük sistem üzerinden mi yazıldı ? nasıl sizde durumlar ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X