Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 15 ine kadar karabukteym kaciriyorum 15 inden sonra bozdursam tecili yani 16-17 sinde felan sorun olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

Arkadaşlar sizde de askerlik şubesinden verilen kağıtta

CELP DÖNEMİ :AĞUSTOS 2014
    SINIFLANDIRMA TARİHİ :25.07.2014

bu tarihler mi yazıyor???

Birde GRUP NUMARASINA GÖRE CELP DÖNEMİ : 2014/04 (ŞUBAT 2015) yazıyor bu da kafamı karıştırmadı değil yani

yazan bilgiler normal arkadaşım rahat ol. grup numarası normal sistemin atadığı gitmen gereken dönemdi ona bakarsan banada nisan 2013 yazıyo

celp dönemine bak geç

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezer.E

arkadaslar 15 ine kadar karabukteym kaciriyorum 15 inden sonra bozdursam tecili yani 16-17 sinde felan sorun olurmu

sorun değilde kasım celbine kalırsın yarın son
  • Arkadaslar askeralma bolge baskanligina yazi yolladim suan ptt subede gozukuyor dagitima cikmayacak nasi isse anlamadim alici gidip almasi gerekiomus acaba asal alici yolluyor mu belgem orda kalmasin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

Arkadaslar askeralma bolge baskanligina yazi yolladim suan ptt subede gozukuyor dagitima cikmayacak nasi isse anlamadim alici gidip almasi gerekiomus acaba asal alici yolluyor mu belgem orda kalmasin ?

Sanmam yollayacagini keşke özel kargo ile gönderseydiniz..

• Sezer.E kullanıcısına yanıt
    illa gitmek istiyorsan karabükte bozdur tecili :) istediğin askerlik şubesinde bozdurabilirsin
  • Yarın sabahtan gidceğiz artık yine son güne bıraktım.

18 temmuz Tecilimin son günü.O yüzden Aralık 2014 e atıyor beni.

Sormak istediğim şu Kpssden ilk atamalarda girebilecek kadar iyi sınavım geçti.10 Temmuzda gidip 8 günlüğüne tecil ettirip Kendimi Aralık 2014e tekrar aldırabilirimiyim?

Yoksa yarın tecili bozdurunca seve seve Ağustos ta askermiyiz?
  • darkness12 kullanıcısına yanıt
    30 haziran son gun tecil edebilmek icin. Temmuz ayinda tecil ettirmek istersen bildigim kadariyla hastaneden rapor vs gibi bir cok belge isteyip zorluk cikartiyorlarmis. Eger senin atanma umidin varsa hic tecilini bozma kendinide riske atma. Ayrica artik aralikta degil kasimda aliyorlar askere.
  • Bende hala iş sebebiyle gidip tecili bozduramadım, yarında son gün. Daha öncede sordum ama şimdi gidip tecili bozduk sonra Ağustos için erken sevk dilekçesini verdik diyelim. 30 Haziran yada 25 Temmuz'a kadar işe başlayacak olursam bana sorun çıkarmadan tekrar tecil hakkımı kullandırırlar değil mi? Askerlik tecilim şuanda 2016'ya kadar devam ediyor. Tecil ettirmede tekrar sıkıntı çıkarabilirler diye kafamı bulandırıyor
  • 356. dönem ağustos celbi tanışma yardımlaşma grubumuza bekleriz beylerhttps://www.facebook.com/groups/272843992895653/
  • Beyler uzun bi ugrastan askerlik islerini halletmis bulunmaktayim yardim eden herkese cok. Tesekkur ederim komutan uzun istesen sana kesin cikardi dedi yuregimi dagladi

• orc_lord kullanıcısına yanıt
    Şubeden bizzat kendin öğrensen daha iyi olur. Forumda tekrar ettirebilirsin diyende var ancak ben bozdururken sorduğumda öyle bir şey olmayacağını söylediler. Tekrar edilebilir diyen şubelerde varmış. En iyi kendi şubenden öğrenmek.
  • Hayırlı olsun tertip gitmek için çok uğraştın gittiğinde rahat edersin inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecelerin yargıcı_10 -- 14 Mayıs 2014; 16:15:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orc_lord

Bende hala iş sebebiyle gidip tecili bozduramadım, yarında son gün. Daha öncede sordum ama şimdi gidip tecili bozduk sonra Ağustos için erken sevk dilekçesini verdik diyelim. 30 Haziran yada 25 Temmuz'a kadar işe başlayacak olursam bana sorun çıkarmadan tekrar tecil hakkımı kullandırırlar değil mi? Askerlik tecilim şuanda 2016'ya kadar devam ediyor. Tecil ettirmede tekrar sıkıntı çıkarabilirler diye kafamı bulandırıyor

şubeden bana bizzat dedikleri: 30 haziran'a kadar istediğin değişikliği yapabiliyoruz. daha sonrası sıkıntı olabilir dediler. bilginize.
  • başımız sağolsun arkadaşlar...
  • uuRz kullanıcısına yanıt
    Bende tam olarak bundan bahsediyorum. Bana kesinlikle olmuyor dediler şubedeyken ama sana 30 hazirana kadar oluyor demişler. senin dediğin gibiyse durum çok güzel. bu süreçte iş bulabilecek yada farklı kararlar verebilecek birsürü insan var 1,5 ay süre az değil.
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bende bu sebeple emin olamadım, her şube farklı bir şey söylüyor. Geçen mesajlarımdan birinde askeriyenin kendi sitesinde de yazılı olan tecil hakkını paylaşmıştım. En iyisi emin olmak için tecili bozacağım şubeye gidip durumu açıklamalı. Dediğiniz gibi 1.5 ay az bir süre değil, hayırlısı valla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bha41

başımız sağolsun arkadaşlar...

Amin. başımız sağolsun. SOMA ölenlerin ailelerine Allah sabır versinn. Kurtulmak için bekleyen insanlarımızda Allah yar ve yardımcıları olsun. Dua edelim..

Allah rızası için Fetih Suresini Somadaki kardeşlerimiz için okuyalım ..

http://www.nursema.de/fetih_suresi/fetih.htm
  • ikilemde kaldım bende ne yapsam su an kestiremedm, iş imkanı olarak şu an birşey gorulmedigi icin askerligi aradan cıkarmak istiyorum tecilim 1 sene daha var ama bu bosluktalık beni sıktı, tecil işlemlerini tamamladıktan sonra hemen agustos donemi icin kayıt yapıyorlarmı yarın gitsem?
  • gecelerin yargıcı_10 kullanıcısına yanıt
    Hocam cok saol cok yardimci oldun sende bana hakkimizda hayirlisi olsun. Ben kisa donem sectim ama karar degisip uzun secme sansim var midir acaba ? Birde dil belgemi vermedim belki onuda eklerim olursa ?

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.