Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dreamscape

ikilemde kaldım bende ne yapsam su an kestiremedm, iş imkanı olarak şu an birşey gorulmedigi icin askerligi aradan cıkarmak istiyorum tecilim 1 sene daha var ama bu bosluktalık beni sıktı, tecil işlemlerini tamamladıktan sonra hemen agustos donemi icin kayıt yapıyorlarmı yarın gitsem?

10 dakikada işini halledersin ve bildiğim kadarıyla tecili bozdurunca herhangi bir iş falan bulursan tekrar tecil edebilirsin.
  • Arkadaşlar merhaba.Ben 2 senedir öğretmenlik yapıyorum ve bu ağustosta askere gideceğim inşallah.Fakat şubeye işlemlerimi yapmaya gittiğimde memur senin işlemler 1-30 haziran arasında yapılacak dedi.İnanmadım sisteme girmeye çalıştı kabul etmedi ben ağustos celbine tabiymişim işlemlerim haziranda olcakmış.Nasıl iş anlamadım.
  • Tecilli olsun olmasın bazı kişilere 1-30 ağustos bazılarına 15 mayısa kadar başvurun deniliyor.Bunu neye göre ayırt ediyorlar çözemedim gitti.

Aşağıdaki tarihler bu konuyla ilgili ama bağlantı kuramadım.

http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/33_Erken_Sevk_Islemleri.htm
    http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/44_Sevk_Oncesi_Hazirlik_Islemleri.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: resulsen

Tecilli olsun olmasın bazı kişilere 1-30 ağustos bazılarına 15 mayısa kadar başvurun deniliyor.Bunu neye göre ayırt ediyorlar çözemedim gitti.

Aşağıdaki tarihler bu konuyla ilgili ama bağlantı kuramadım.

http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/33_Erken_Sevk_Islemleri.htm
    http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/44_Sevk_Oncesi_Hazirlik_Islemleri.htm

15 mayısa kadar tecili uzun olanlar, 1-30 olanlar zati tecili bitip ağustos dönemi sevke tabi olduğundan haziran ayında da olabiliyor o yüzden

• Arkadaşlar birde asteğmenlik çıkma ihtimali nedir?Yani neye göre asteğmenlik çıkabiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

Arkadaşlar merhaba.Ben 2 senedir öğretmenlik yapıyorum ve bu ağustosta askere gideceğim inşallah.Fakat şubeye işlemlerimi yapmaya gittiğimde memur senin işlemler 1-30 haziran arasında yapılacak dedi.İnanmadım sisteme girmeye çalıştı kabul etmedi ben ağustos celbine tabiymişim işlemlerim haziranda olcakmış.Nasıl iş anlamadım.

Merhabalar hocam seninle aynı durumdayız. Ben de 2 yıldır öğretmenlik yapıyorum ve ağustos celbindeyim. Tecilim , Temmuz ayında bitiyor. Bizim Haziran ayında gitmemiz gerekiyormuş ben de bu sebepten şubeye uğramadım çünkü bizim tecil zaten sona eriyor. Mayıs 15'e kadar gitmesi gerekenler, tecilini bozdurmak isteyenler diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

Arkadaşlar birde asteğmenlik çıkma ihtimali nedir?Yani neye göre asteğmenlik çıkabiliyor?

şans meselesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *InfLeXibLe* kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler bilgi için.
  • bende tecili bozdurdum hayırlısıyla agustosta gidiyorum
  • oGuxXx* kullanıcısına yanıt
    30 hazirana kadar değiştirebilirsin herhalde. sevk öncesi hazırlık işlemleri o zaman tamamlanıyor çünkü. eklemek istediğin belgeleride alıyorlar o zamana kadar.
  • Bugün son gün hadi bakalım hayırlısı inşAllah. Sınıflandırma tarihini bekleyeceğiz. İnşAllah asrekere gidenlerin listesini oluşturuyoruz herkesle irtibat haline geçerek işimize yarayacağını düşünüyorum. Buradan tanışır en azından yabancılık fazla çekmeden gideriz. Selamlar.
  • Tecili bozdurduk hayırlısı ile Ağustosta askeriz.

Komando : Hayır
    Yedek Subay : Evet
    Meslek : Elektrik Mühendisliği
  • Uzun Dönem istiyor musunuz cevabına EVET mi deseydik acaba 30 haziran tarihine kadar sevk işlemlerinde değişiklik yapılabiliyormuş, kim neden uzun dönem çıkmasını ve kısa dönem çıkmasını istiyor, avanjtaları dezavantajları ne olabilir, zorluk kolaylık nasıl olacak.. TEŞEKKÜRLER..
  • onur.dulger O kullanıcısına yanıt
    6 ay gibi önemli fark var aralarında birkere. Zaman senin için değerliyse kısa dönem askerden döndüğünde 6 ayda çok şey yapabilirsin. Kısa gittiğine sevinirsin. Diğeride tam 1 yıl. Gittiğin yere göre çok güzel de geçebilir bir yıl, çarşı yüzü insan yüzü göremeyeceğin bir yerdede görev yapabilirsin bir yıl. Beklentilerine bağlı herkesin hayattan. kısa yada uzun önce hayırlısı olsun inşallah.
  • herkese şimdiden hayırlı tezkereler ben 354k.d.yim acemiliği manisa/merkezde yaptım askerliğin en zor bölümü acemilik elbette kısa dönemler için..hiç bilmediğiniz bir ortama giriyorsunuz ve sizin gibi yüzlerce kişiyle karşılaşıyorsunuz..bende askere gitmeden önce yanıma ne alsam diye çok düşündüm ama sigara içiyorsanız kesinlikle yanınızda sigara götürün her istediğinizi her an ulaşamayacaksınız.. kantinlerde sigara satılıyor ama o kadar çok sıra oluyor bi paket sigara için saatlerce beklersiniz hiç gıkınızda çıkmaz üst devre askerlerde o sıraya kaynak yapar sap gibi kısıtlı olan zamanınız biter çünkü ictimaya yetişmeniz lazım..yaz dönemi gidecek olduğunuz içinde iç çamaşırınızı kesinlikle çok alın 2şer tane veriyorlar orda ama size her zaman lazım olacak..cep telfonu sokamam diyenlerde ankesörlü telefonda ömürleri biteceği için yanınıza bolca gittigidiyordan pin numaralı ankesör kartları alın şu0800lü başalayan hem ucuz hemde direk bağlanıyor BU direk bağlanıyor meselesini anlayacaksınız ankesörün başında..çünkü bu kartlardan satılıyor ama aradığınız numara hep meşgul çalıyor sizin gibi herkes o kartlardan aldığı için 5 dakkalık bi konuşma zehir olacaktır zaten önünüzdeki adam ahizeyide bırakmak istemez sizde numarayı düşürdüğünüz anda öyle olacaksınız.şampuanınızı sabununuzu traş setinizi kesinlikle alın her yer belki öyle değildir ama çoğu mahrum yeri..ve kilit botunuzu dolabınıza çantanıza herşeyinize kilit alın bot kilidi..botunuz içinde tabanlık alın ben çok faydasını gördüm anti bakteriyel tabanlık hem koku yapmıyor hemde ayağınızı koruyor..olduğunuz yerde 5 dakka istrahattede kulaklarınızı şimdiden alıştırın oturacağınız yer asfalt kaplı yer olacaktır büyük ihtimal

• http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/full-yazlik-paket-askeri-malzeme-seti-lt-100220970 şöyle bi paket alsak yeterli midir arkadaşlar,fiyatı da uygun mudur sizce ?
  • master21 kullanıcısına yanıt
    Gereksiz malzeme dolu bence. Hic bu kadar seyi yuk etmeye gerek yok. Kisisel temizlik malzemeleri birde birkac adet ic camasiri yeter. Geresi zaten icerde bolca var hemde daha ucuz.
  • Google docs. Listeye eklemeyi kendimizmi yapıyoruz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Google docs. Listeye eklemeyi kendimizmi yapıyoruz arkadaşlar?

yok hocam konuyu açan arkadaşa bilgilerini pm ile yollaman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Google docs. Listeye eklemeyi kendimizmi yapıyoruz arkadaşlar?

yok hocam konuyu açan arkadaşa bilgilerini pm ile yollaman lazım.

yolladım hocam
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.