Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap için teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk soru benden :) tecil bozdurma için hangi belgeleri goturdunuz.?

• Freekmichael F kullanıcısına yanıt
    Hocam subede iki tane dilekce yazdiriyorlar, onun harici benden istedikleri sadece kimlik ve transkriptti, diplomam da yanimdaydi almadilar ama. Sanirim sadece tecil bozdurmak icin transkripte de gerek yok, benim kayit islemimi de yaptiklari icin transkriptimi aldilar.

• Teşekkürler hocam cevabiniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Sağlık raporunu askeri hastaneden mi almak lazım yoksa istedigimiz hastaneden alabiliyor muyuz?

Hatirladigim 5 sene once askeri hastaneden yaptirdigimdir.
    Son yoklamam askere gidis icin ise Aile hekiminden raporunu al gel dendi.

aldik verdik, agustos celbi gidecegiz bakalim. Kurban bayrami ve ucundan ramazan bayrami denk geliyor guzel.
  • hayırlı olsun bende bozdurdum. bekliyoruz bakalım ağustos için.
  • merhaba arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi
    askerliğim tecilliydi iş bulamıyorum diye tecili bozdurup ağustos celbinde askere gitmek için sevk işlemlerimi hallettim
    daha sonra önüme çok iyi bir iş fırsatı çıktı tekrar tecil hakkımı kullanabilme şansım varmı
  • yeappa kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi 5 sene önce yaptırmıştım. Yani şimdi aile hekimine yonlendiriyorlar dogru mu anladım

• Herkese kolaylıklar arkadaşlar bende bir şey somrak istiyorum,
    Ben şu an yüksek lisans yapıyorum. Ama onu bırakıp askerliği aradan çıkarmaya karar verdim, benim sorum şu:

Ben önce askerlik şubesine gidip tecilimi sonlandırıp sonra mı okuldan kaydımı aldırmalıyım yoksa önce okulla ilişiğimi kesip ondan sonra mı askeriyeye başvurmalıyım?
    Benim eylül başına kadar işim olduğu için şimdi hemen bozdurmayacağım Ağustostan sonraki celbe başvuracak şekilde bu işlemleri yapacağım ama merak ettim bu şekilde yüksek lisansı bırakıp gitme durumunda hangi öncelikle halletmeliyim işleri bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Bende sizin gibi 5 sene önce yaptırmıştım. Yani şimdi aile hekimine yonlendiriyorlar dogru mu anladım

Burasi TC devletinin TSK'si her sube farkli isleyis gosterebilir. Uskudar bunu istemisti ben de uyguladim @Freekmichael
  • quote:

Orijinalden alıntı: monster3535

merhaba arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi
    askerliğim tecilliydi iş bulamıyorum diye tecili bozdurup ağustos celbinde askere gitmek için sevk işlemlerimi hallettim
    daha sonra önüme çok iyi bir iş fırsatı çıktı tekrar tecil hakkımı kullanabilme şansım varmı

Hocam askerlik şubesine bende sordum aynı şeyi haziran sonuna kadar yada temmuz başına kadar gidip tecil ettirebiliyorsun istersen gene bir sor

• quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Herkese kolaylıklar arkadaşlar bende bir şey somrak istiyorum,
    Ben şu an yüksek lisans yapıyorum. Ama onu bırakıp askerliği aradan çıkarmaya karar verdim, benim sorum şu:

Ben önce askerlik şubesine gidip tecilimi sonlandırıp sonra mı okuldan kaydımı aldırmalıyım yoksa önce okulla ilişiğimi kesip ondan sonra mı askeriyeye başvurmalıyım?
    Benim eylül başına kadar işim olduğu için şimdi hemen bozdurmayacağım Ağustostan sonraki celbe başvuracak şekilde bu işlemleri yapacağım ama merak ettim bu şekilde yüksek lisansı bırakıp gitme durumunda hangi öncelikle halletmeliyim işleri bilgisi olan var mı acaba?

Önceki mesajlarda tartışıldi hocam bu konu
    önceki mesajlari okursanız bulursunuz

• selam arkadaşlar. bende ağustosta gideceğim Allah nasip ederse. bebeğimin doğumunu görürüm diye dua ediyorum. İnşallah nasip olur. geçen sene tecil bozdurmaya gittiğim zaman şubedeki adam bana haziran 1 dedi mi buraya gel dedi işlemlerini yapacaz dedi. ama burdan okuduğum kadarıyla mayıs 15 diye okudum. hazirana kalmıyım mı sizce ne yapmalıyım. bi de bi ara haberlerde şöyle bişey okumuştum. artık tecil işlemleri için şubeye giden bakaya askerleri şubeden direk askere sevk ediliyormuş diye biliyorum. ben bakaya mıyım onu da bilmiyorum. adam bana haziran 2014 e kadar askerlikle ilgili bir problemi yoktur diye bi kağıt vermişti. beni haziranda şubeye gittiğimde kolumdan tutup götürmezler dimi.. çok soru sordum sanırım. cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • 15 mayıs son diye biliyorum hocam ama gideceksen geç kalma derim işlemler için ben gittim 5 dk sürdü hallettim son günlerde kalabalık olur bunalırsın.sakinken hemen yaptırmak lazımdır.tel ile hemen bilgi veriyorlar eskisi gibi değil askerlik şubeleri.bir alo aç için rahat olsun.kafana takılanlar için.
  • yeappa kullanıcısına yanıt
    Bende zaten o subeye bagliyim :) Cevap için teşekkürler

• quote:

Bende zaten o subeye bagliyim :) Cevap için teşekkürler

Kutugunuzun oldugu subeye yakin degilseniz istedeginiz askere alma subesinden islemlerinizi yapabilirsiniz, tasdevrinde -devletin interneti yokken 5 sene diyorum buna- fax cekilir cevap beklenirdi, ben de beklemistim tecil vb. icin. devredasiz, bakalim nereler dusecek bizlere, bu konudan mutakip kaliriz, dhaberdas olup kollariz.
  • Yüksek lisanstan tecili bozdurmak için verdik dilekçeyi okula hadi hayırlısı yaş 26 olmuş gitmek lazımdı.

Şimdi bi sorum olacak okul tecili bozdurduktan sonra ikametim haricinde bir şubeden işlem yapabilir miyim? İş yerine yakın şube var orada çözeyim diyorum işleri.
  • merhaba arkadaşlar,

bende dün gittim başvuruda bulundum, öğlenden sonra muayeneyi yaptırdım. Yarın sabahta götürüp teslim edeceğim hayırlısıyla ağustos döneminde askerim. Tam 5 saat sıra bekledim askerlik şubesinde ilk nöbeti tutturdular diyebilirim :)

2012 mezunuyum evliyim, her şeyi ayarladım inşallah bi aksilik çıkıpta kasım dönemi denk gelmez. Bu arada 2012'de ben gidip tecil ettirmemiştim, üniversite de ettirmemiş bu yüzden 2 yıllık kaçak görünüyormuşum ve ceza gelecekmiş. Kaç defa polis çevirdi ama hiçbirinde problem yaşamadım.

Ben başvuruda lisans diplomasını ve transkript verdim. 6 Ay gitmek istiyorum başka özel olarak bir şey belirtmeme gerek var mı ? Bilişim sistemleri mezunuyum, mesleğim yazılım uzmanlığı.
  • merhaba arkadaşlar, bu sene üniversiteden mezun olacağım.Mezun olur olmaz da direkt Ağustos ayında askere gitmeyi planlıyorum.
    İnşallah uzun dönem yaparım...
  • Arkadaşlar e-devlet üzerinden askerlik şubelerinden randevu alabiliyormuşuz. Şubeye randevu alıp giden var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 24 Nisan 2014; 3:35:14 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.