Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: normandiyali

merhaba arkadaşlar, bu sene üniversiteden mezun olacağım.Mezun olur olmaz da direkt Ağustos ayında askere gitmeyi planlıyorum.
    İnşallah uzun dönem yaparım...

Ne zaman mezun olacaksin? Haziran ise kasim a kalirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Arkadaşlar e-devlet üzerinden askerlik subelerinden randevu alabiliyor musuz? Subeye randevu alıp giden var mi?

malesef ağustosa yetişemezsin hocam mayıs 15 e kadar lisans diplomanı götürmen gerekiyor o da mümkün görünmüyor.
  • gonzales20 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış mesajı alıntıladınız galiba Bu arada sorduğum soru hakkında bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Arkadaşlar e-devlet üzerinden askerlik şubelerinden randevu alabiliyormuşuz. Şubeye randevu alıp giden var mi?

ben gitmeden önce randevu almaya çalıştım, sistem sürekli hata verdi alamadım hocam.

sonra direk gittim, kimse yoktu sıra hemen geldi ve işlemlere başladım. şu aralar yoğunluk olmadığı için asal'da randevu almanın pek bir mantığı yok sanırım.
  • bende bugün itibariyle bozdurdum tecilimi ağustosta gidebilmek için.

-3 tane diploma fotokopisi
    -kimlik yada ehliyet fotokopisi
    -transkrip
    -onun dışında size 2 nüsha şeklinde 3 tane form doldurtuyorlar.
    -sonra aile hekiminizin olduğu hastanede askerlik için muayne olunan bölüm var elinizdeki formları imzalatıyorsunuz daha sonra verem savaştan tarama raporu istiyorlar onla ilgilide size bir kağıt veriyorlar. daha sonra bunları şubeye teslim ediyorsunuz henüz daha etmedim birazdan teslim edeceğim sonucu tekrar burada paylaşırım önceden uzun mu kısamı dönem olacağı sınav sırasında belli oluyormuş ama şimdi sınavda yok o yüzden onla ilgili de bir bilgi vermediler henüz bunları öğrendikten sonra tekrar paylaşacağım bu arada çalışan arkadaşlar var ise işten ayrılma 5 aya kadar olabiliyormuş (tabi tazminatınızı da alabiliyorsunuz) bununda bilgisini vereyim, şimdiden hayırlı teskereler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

quote:

merhaba arkadaşlar, bu sene üniversiteden mezun olacağım.Mezun olur olmaz da direkt Ağustos ayında askere gitmeyi planlıyorum.

Haziran'da mezun olacağım.Ağustos'ta gidebileceğimi söyleyenler var,okul uzamazsa eğer.Daha detaylı bilgilere ulaşmak için öğrenci işleriyle görüşmem lazım..
  • Freekmichael F kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam :-) telden olunca yanlış oldu herhalde

• quote:

quote:

quote:

Haziran'da mezun olacağım.Ağustos'ta gidebileceğimi söyleyenler var,okul uzamazsa eğer.Daha detaylı bilgilere ulaşmak için öğrenci işleriyle görüşmem lazım..

Gidebilirsiniz sanırım ama er olarak olur sanırım çünkü hiç kimse size dersi geçmeden çıkıs belgesi veremez ayrıca transkript de götürmen gerekiyor dersleri i?geçmeden nasıl transkript alacaksın

• öncelikle merhaba arkadaşlar,

an itibariyle Agustos celbine başvurum tamamlandı, Tecil işlemleri sırasında muayene olmuştum bu sefer istenmedi benden sağlık raporu.
    ayrıca bana bir belge verildi 25.temmuzda netten yerini öğren buraya gel falan dediler orasını anlayamadım sülüs alamk için galiba

bu arada 10 aydır bir yerde çalışıyorum 1 yılı tamamlayıp çıkmak istiyorum, acaba tam olarak en erken ne zaman teslim olacağız agustos ayı içersinde bilen var mnı ?
  • dark1907 kullanıcısına yanıt
    bende şimdi ağustos celbi işlemlerini tamamladım, haziranda transkrip ile tekrar gel dedi 25 temmuzda da açıklanacakmış uzun mu kısa dönem mi olduğu. işten ayrılma konusunda benim öğrenebildiğim kadarı ile 5 aya kadar sanırım ayrılıp tazminatını alabilirsin ama tazminatı sanırım 25 temmuzda silüsünü götürdüğün zaman verirler diye tahmin ediyorum. teslim olma ağustos ayı içerisinde olur diye tahmin ediyorum mayıs ve haziran ayından sonra tazminata zaten hak kazanıyorsun 12 ay olmuş oluyor temmuzda da kafa dinlersin :)
  • PosBora kullanıcısına yanıt
    kardeşim tam olarak şeyle..
    22. temmuzda 1 yılım doluyor, bir yılı tamamlamak istiyorum ayrıca yıllık iznimde duruyor onla birleştirip çıkmayı düşünüyorum.
    25. temmuzda birliğimiz mi belli oluyor yoksa sülüsü nerden alacağımız mı ? çünkü öyle birşey anladım 15 gün içinde alacaksın falan dediler geçiştirdiler ilk defa gidiyoruz zaten.

neyse yanı temmuzda bayram tatili falan var boşa gitmesin diyorum temmuz tatille gececek zaten ağustos 15-20 arası teslim olunacaksa süper olur benim için. son 1 ay bana kalıyor.
  • 25 temmuz da yerler belli olacak. Meslekci astegmen olanlarin hemen gitmesi isteniyor ama bi kac gun sonrasi bayram. Bayramda mi birlige katilis yapilacak? Nasil bir sey planladilar acaba?

• quote:

quote:

quote:

Senin is biraz karisik. Mayis 15 itibariyle lisans mezunu olmadigindan lise mezunu olarak islem gorme ihtimalin var. Bilgi guncelleme dedikleri haziran ayinda gecici mezuniyet belgesiyle gidersen lisans mezunu olarak islem yaparlar. Ancak su an okulun nedeniyle tecilin bulundugundan basvuru yapamazsin. Lisansta islem nasil yuruyor bilmiyorum ancak okulunu dondurmadan kendi isteginle sevk tehir iptal dilekcesini veremezsin gibi geliyor bana.

• Beyler tecili bozdurup ağustos celbi için işlemlerimi tamamladığımda şu kağıttan verdiler. fakat burada farkettiyseniz grup numarasına göre celp dönemi parantez içinde ŞUBAT 2015 yazıyor. Bu ne anlama geliyor ? Sizin aldığınız belgede de bu şekilde 2015 li felan bir tarih var mı ?
     356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları

• quote:

Orijinalden alıntı: PosBora

bende bugün itibariyle bozdurdum tecilimi ağustosta gidebilmek için.

-3 tane diploma fotokopisi
    -kimlik yada ehliyet fotokopisi
    -transkrip
    -onun dışında size 2 nüsha şeklinde 3 tane form doldurtuyorlar.
    -sonra aile hekiminizin olduğu hastanede askerlik için muayne olunan bölüm var elinizdeki formları imzalatıyorsunuz daha sonra verem savaştan tarama raporu istiyorlar onla ilgilide size bir kağıt veriyorlar. daha sonra bunları şubeye teslim ediyorsunuz henüz daha etmedim birazdan teslim edeceğim sonucu tekrar burada paylaşırım önceden uzun mu kısamı dönem olacağı sınav sırasında belli oluyormuş ama şimdi sınavda yok o yüzden onla ilgili de bir bilgi vermediler henüz bunları öğrendikten sonra tekrar paylaşacağım bu arada çalışan arkadaşlar var ise işten ayrılma 5 aya kadar olabiliyormuş (tabi tazminatınızı da alabiliyorsunuz) bununda bilgisini vereyim, şimdiden hayırlı teskereler :)

Bilgiler için teşekkürler lazımdı gerçekten .. Fakat şu aile hekimine git muayne ol ordan formu al verem savaşa git falan,ordan yine şubeye git ver uğraş babam uğraş =) nekadar sinir bozucu sistem..

Bende kısmetse Ağustos Celbinde YedekSubay adayı olucam,önümüzdeki hafta içi işlemleri halledicem,artık sınavda yok bu uzun dönem YedekSubay / kısa dönem neye göre belirleniyor arkadaşlar?

• Freekmichael F kullanıcısına yanıt
    Tecil ettirirken muayene olduğum için tekrar muayene olmadım hocam. Sadece bir dilekçe imzalıyorsunuz o kadar.
  • vitamini kabuğunda kullanıcısına yanıt
    Bende tecil ettirdim,tecil ettirdiğim askeri şubede muayene olmuştum (muayene demeye şahit ister) benimde tecili bozmaya gittiğimde ekstra yine sağlık raporu tarzı şeyler istemiceklermi?
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    İstemiyorlar hocam. Varsa transkript in orjinalini istiyorlar yoksa da sorun olmuyor.
  • ByVal B kullanıcısına yanıt
    benden transkript almadilar, burada arastirmalarimda bu kagidi aliyorlarsa uzun donem sepetine koyacaklardir seni anladim.
    ayrica belgelerde yedek subay aday adayi baskisi bulunuyor fakat bu not cizelgesini alinmadi benden, yarin isim var soracagim bakalim. zaten bir komikler belgeleri okumadan asla imzalamadigimdan, bir sey yok sen imzala dendiginde bir komik oluyorsun eh tabi yas 20 degil, yemiyor.

bu arada sabah 7:30da gidilirse 8:31 001 numara ile isinizi yaya yaya halledersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeappa -- 24 Nisan 2014; 14:44:19 >
  • vay be konu açılmışta önümüzdeki hafta tecili bozmaya gidiyorum. beyler askerlik şubesine giderken hangi belgeler lazım?

edit:arkadaş belgeleri yazmış yeni gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 24 Nisan 2014; 14:50:16 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.