Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun dönem çıkarsa en geç 29 temmuz da kısa dönem çıkarsa 11-12 ağustosta teslim. Olunuyormus ayrıca iyi derecede ıngilizce bilmek uzun dönem çıkma şansını arttırıyormus öyle birsey dedi.ayrıca gitmeden pttden yol parası veriliyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bende işlemleri bitirdim. Ağustos'ta gidiyorum.

Yoklama kaçağıymışım saçma sapan bir sebepten dolayı. Örgün lisans öğrenimine başlarken yanında bir de açıköğretim bitireyim diye kaydolmuştum. Sonradan kaydolduğum açıköğretim örgünden önce bitti. Açıköğretim bitince yoklama kaçağı durumuna düşmüşüm. Daha önce başladığım öğrenciliğim devam ediyordu halbuki. Böyle saçmalık olmaz yahu.
  • 355. donem belli oldu bize daha cok var bakalim bizim yerler nasil cikacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Bugün bende işlemleri bitirdim. Ağustos'ta gidiyorum.

Yoklama kaçağıymışım saçma sapan bir sebepten dolayı. Örgün lisans öğrenimine başlarken yanında bir de açıköğretim bitireyim diye kaydolmuştum. Sonradan kaydolduğum açıköğretim örgünden önce bitti. Açıköğretim bitince yoklama kaçağı durumuna düşmüşüm. Daha önce başladığım öğrenciliğim devam ediyordu halbuki. Böyle saçmalık olmaz yahu.

Hic mi pesine dusmemisler? Adrese datali nufus kayit sistemi ne ise yariyor acaba? Yuksege baslarken askerlik durum belgesi istememisler miydi?

• Mrb arkadaşlar ben 6 ay önce tecil ettirmiştim,mayısın başında tecili bozdurucam..Tecilli olup tecili bozanlara soruyorum,tekrar kilo boy ölçtüler mi?
    Bir de bu dönem yds sınavına girdim 35 aldım,bunu bi faydası olur mu ydk.subaylık için,düşük olduğu için olmaz mı?
  • beyler bizim ilk gidis tarihimiz kac agustosun sonu mu ? yoksa eylulun basimi ?
    tam tarih bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gonzales20

Başvuruyu yaptık bakalım devreler :-)
    Uzun dönem çıkarsa en geç 29 temmuz da kısa dönem çıkarsa 11-12 ağustosta teslim. Olunuyormus ayrıca iyi derecede ıngilizce bilmek uzun dönem çıkma şansını arttırıyormus öyle birsey dedi.ayrıca gitmeden pttden yol parası veriliyormus.

2 dil konusuyorum, bu diller ile is yapiyorum. duyulan ve bilinenlerden ben bilmem etmem yazdim formlara, bir de belge vb. istedi aman dedim....

rutbelinin tezini mi yazacaksiniz beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeappa -- 26 Nisan 2014; 17:44:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

beyler bizim ilk gidis tarihimiz kac agustosun sonu mu ? yoksa eylulun basimi ?
    tam tarih bilen var mi?

Uzun dönem çıkarsa en geç 29 temmuz da kısa dönem çıkarsa 11-12 ağustosta teslim olacaksın dediler şubeden.
  • quote:

quote:

tam tarih bilen var mi?

Uzun dönem çıkarsa en geç 29 temmuz da kısa dönem çıkarsa 11-12 ağustosta teslim olacaksın dediler şubeden.

oo erkenmiş bayağı ben ağustos sonu olur diye biliyordum. İnşallah 1. grup çıkarız.
  • torunlarrrr :)) vay be şubatta gidenleri görmüştüm şimdi de siz bizden bahsediyosunuz haydi size de kolay gelsin şimdiden gidene kadar olan muhabbetler güzel oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycem1

torunlarrrr :)) vay be şubatta gidenleri görmüştüm şimdi de siz bizden bahsediyosunuz haydi size de kolay gelsin şimdiden gidene kadar olan muhabbetler güzel oluyo

Aynen tertip. Astegmen dedenizden selamlar

• quote:

quote:

quote:

tam tarih bilen var mi?

oo erkenmiş bayağı ben ağustos sonu olur diye biliyordum. İnşallah 1. grup çıkarız.

Gruplar nasıl oluyor onlar hakkında bilgim yok biraz açıklarmisiniz

• hocam 1. grup çıkarsa senin dediğin tarihlerden birinde birliğe teslim olacağız.Yok 2. grup çıkarsa bu tarihlerden tahmini 1 ay sonraya kalır.ama tam tarihi bilmiyorum .
  • arkadaşlar salı günü yani 29 nisanda tecili bozdurmaya gideceğim. çok mu geç kaldım sizce ? bir sonraki döneme atma olasılığı var mıdır acaba ? çok canım sıkıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

arkadaşlar salı günü yani 29 nisanda tecili bozdurmaya gideceğim. çok mu geç kaldım sizce ? bir sonraki döneme atma olasılığı var mıdır acaba ? çok canım sıkıldı.

yok hocam son tarih 15 Mayıs ben de bu hafta gidecem canını sıkma.
  • quote:

quote:

arkadaşlar salı günü yani 29 nisanda tecili bozdurmaya gideceğim. çok mu geç kaldım sizce ? bir sonraki döneme atma olasılığı var mıdır acaba ? çok canım sıkıldı.

umarım kasıma atmazlar en büyük korkum.bir an önce halletmemiz lazım.
  • quote:

quote:

quote:

umarım kasıma atmazlar en büyük korkum.bir an önce halletmemiz lazım.

yok hocam öyle bir şey olamaz tarih belli hem ben askerlik şubesini aradım onayı aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Bugün bende işlemleri bitirdim. Ağustos'ta gidiyorum.

Hic mi pesine dusmemisler? Adrese datali nufus kayit sistemi ne ise yariyor acaba? Yuksege baslarken askerlik durum belgesi istememisler miydi?

Tebligat yapılmıyormuş artık. Trt duyurusu onun yerine geçiyormuş. Yüksek lisansla alakası yok hocam konunun. Durum belgesi istemediler zaten. Çok saçma bir olayla karşı karşıyayım. Bir sürü para cezası istiyorlar.

• Ayrıca beyler yerler belli olunca yani 25 temmuzda e-devlet şifresi ile sevk belgesini alabiliyormusuz yani askerlik şubesine gitmeye gerek kalmıyor.

• buralar kızıştığında nasipse bizler yolu yarılamış olacağız.. ağrı dan selam ederim sizlere.. hepimize hayırlı olsun..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.