Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygulananlar; Aile hekimi: evet, hastaneye gidis: hayir, verem seysi: hayir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Üniversite olaydan haberdar değil. Askerlik şubesi diplomayı al gel yeterli diyor. İşimiz şansa kaldı :-)

Ben de şimdi şubeyi aradım diplomayı, transkripti kap gel diyor
    üniversiteyi sordum bir şey demedi.

En iyisi askerlik şubesine bir an önce gidip işleri halletmek.İnşallah haftaya salı çarşamba çok kalabalık olmaz malum 355. dönemlerin işleri var.
  • PosBora kullanıcısına yanıt
    Hocam siz daha önce muayene olmamismiyidiniz ? O yuzden mi sağlık raporuyla verem savas raporu istediler.
  • vitamini kabuğunda kullanıcısına yanıt
    Hocam tecil muayenenenizi ne kadar zaman önce olmustunuz?
  • Freekmichael F kullanıcısına yanıt
    2 yıl önce oldum üstad 2012 de
  • elmariacci kullanıcısına yanıt
    Bence 355 lerin yerleri belli olmadan halletseniz iyi olurdu yarından itibaren şubeler oldukça kalabalık olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitamini kabuğunda

Bence 355 lerin yerleri belli olmadan halletseniz iyi olurdu yarından itibaren şubeler oldukça kalabalık olacaktır.

hocam erteledim iki de bir. ben de farkındayım ama hallederim ya biraz yorucu olacak ama yapacak bir şey yok.
  • Ben de bugün tecilimi bozdurdum, Ağustosta askerim nasipse.

Nüfus cüzdanı ve transkript ile hallettim işlemleri. Bi de orda ufak bir dilekçe doldurdum tecil bozmak için. 10 dk sürmedi. Başka da bir işlem gerekmediği söylendi.

Ayrıca herhangi bir aksilikte tecili tekrar uzatabilir miyim diye sordum, 25 temmuzdan önce gelip uzatabilirsiniz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam_Mobile -- 24 Nisan 2014; 15:58:42 >
  • vitamini kabuğunda kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam cevap için teşekkürler
  • Freekmichael F kullanıcısına yanıt
    Aynen ben olmamıştım ilk defa oldum bugün işlemleri hallettim haziranda transkrip ile tekrar geliceksin dedi 25 temmuzda da açıklanıyormuş.
  • yeappa kullanıcısına yanıt
    benden transkrip alındı ama bende de ydk. subay adayı yazıyor o sabit sanırım olup olmayacağımız 25 temmuzda belli olacakmış.
  • Arkadaslar 25 inde ne belli olacak ? Ayrica ne zaman teslim.olunuyor isten.ona gore cikicam ve izinleri ayarliycam acil yardimci olursaniz sevinirim
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim genelde mühendisleri alıyor uzun dönem olarak ama belli olmaz tabi, ben işletme mezunuyum ydk. subay adayıyım ama muhtemelen kısa dönem çıkacaktır.
  • dark1907 kullanıcısına yanıt
    25'inde uzun dönem mi kısa dönem mi ve gideceğin yer belli olacak teslim tarihleri farklı olduğu için yine 25'inde belli olacak.
  • PosBora kullanıcısına yanıt
    Bende Halkla İlişkiler ve İşletme bitirdim umarım kısa dönem yaparız dostum ..
  • 1. Grup 2. Grup yaziyo o tarihler gecerli sanirim uzun donem cikarsak hemen gidiyoruz galiba bu is cok sikinti nolcGi belli olmuyo son ana kadar. Sehir plancisiyim bende muhendis degil mimarlik fakultesi mezunuyum bakalim ne cikacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark1907

1. Grup 2. Grup yaziyo o tarihler gecerli sanirim uzun donem cikarsak hemen gidiyoruz galiba bu is cok sikinti nolcGi belli olmuyo son ana kadar. Sehir plancisiyim bende muhendis degil mimarlik fakultesi mezunuyum bakalim ne cikacak
    355.donemde tutusmalar basladi, yarin sabahtan yanmalar baslar, alissinlar yazin 90dan yenmesin o gunes isinlari.
    356 asagi kalmamali, henuz erken beklemedeyiz Devreler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeappa -- 24 Nisan 2014; 23:20:03 >
  • Bende islemleri tamamladim agustosta askerim kismetse. Uzun donem istedim Ama kisa cikar gibi. 25 temmuzda aciklandiginda isyeri icin evrak veriyorlarmis. 2 grup gidildiginden eylul ortasida gidebiliyormus. Ama ilk grup giderim umarim. Herkes icin hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancomeng

Beyler tecili bozdurup ağustos celbi için işlemlerimi tamamladığımda şu kağıttan verdiler. fakat burada farkettiyseniz grup numarasına göre celp dönemi parantez içinde ŞUBAT 2015 yazıyor. Bu ne anlama geliyor ? Sizin aldığınız belgede de bu şekilde 2015 li felan bir tarih var mı ?
     356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları

ordaki grup numarasında belirtilen tarih normalde gitmeniz gereken zamandı bendede nisan 2013 yazıyor onun için hiç önemsemene gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: yu8suf

quote:

Orijinalden alıntı: cancomeng

Beyler tecili bozdurup ağustos celbi için işlemlerimi tamamladığımda şu kağıttan verdiler. fakat burada farkettiyseniz grup numarasına göre celp dönemi parantez içinde ŞUBAT 2015 yazıyor. Bu ne anlama geliyor ? Sizin aldığınız belgede de bu şekilde 2015 li felan bir tarih var mı ?
     356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları

ordaki grup numarasında belirtilen tarih normalde gitmeniz gereken zamandı bendede nisan 2013 yazıyor onun için hiç önemsemene gerek yok

Cevap için saolasın kardeşim. Dediğin gibi inşallah bir sorun olmaz. Ağustosta hayırlısı ile askere gidelim artık yahu :D

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.