Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beyler selam, siz bitirdiniz biz başlıycaz hayırsıyla (358.donem). acemi birliğine giderken cep telefonu götürelim mi ne diyosunuz? biri gotur digeri goturme filan diyor. deneyimlerinizden aktarabilir misiniz.
  • Teskere çarşısından selamlar =)) G-3 & Kamuflaj teslim edildi. ATARSA DOĞAN GÜNEŞ ! Alt devre torun tombalak siz takılın artık =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1351 -- 27 Ocak 2015; 12:33:06 >
  • Ne Orgeneral ne Korgeneral atarsa Hürgeneral.
  • yol izni çok olanlar gittiler, yol izni 1 gün olup hiç izin kullanmayanlar şafak doğan güneş diyor. Hayırlı teskereler gençler. Çok acı çektiniz ama yarın sabah bitiyor.
  • izin kullanmadığım için bugün evimdeyim sonunda. şu anda sağlık hizmetlerinden ne kadar süre yararlanabiliriz yada yaralanabiliyormuyuz
  • Darısı simdi biz 356/2 lere.. hayırlı teskereler dostlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısıyla vatani görevimizi bitirdik arkadaşlar.. allah herkese bu günü görmeyi anaya babaya bu mutluluğu yaşatmayı nasip etsin inşallah
  • 356/2 canakkale il jandarmadan selamlar atarsa 32 .bitsin artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şafak doğan güneş beyler geçmiş olsun bu sayfada alıntı yapacagim cok mesajim var artik onlari eve ulasinca detayli inceleyecegim

• Üniversitem Haziran'da bitecek kısa dönem yapmayı düşünüyorum. Kasım'da KPSS'de tercih vereceğim ve kesin atanacağım. Askerde tercih verebilir miyim? KPSS'de yerleşirsem ne olacak?

Bilenler cevaplarsa sevinirim arkadaşlar :)

• bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pistonaşağı

Üniversitem Haziran'da bitecek kısa dönem yapmayı düşünüyorum. Kasım'da KPSS'de tercih vereceğim ve kesin atanacağım. Askerde tercih verebilir miyim? KPSS'de yerleşirsem ne olacak?

Bilenler cevaplarsa sevinirim arkadaşlar :)

Askerde tercih verebilirsin. Askerligin bitince de gider goreve baslarsin.

• bitti,kurtulduk
  • Pistonaşağı P kullanıcısına yanıt
    Benim bir arkadaşım babasına vekalet vermişti. Bütün işlemlerini o halletmişti. Sen de o şekilde yapabilirsin.
  • Kral devrelerim , biz bitirdik darısı 2. grup arkadaşların başına.
  • çok şükür bitirdik darısı diğer arkadaşlara
  • Bitti.
  • Bitiren arkadaslara hayirli olsun diyelim.

Astegmenler devammmmm.

• Cok şükür bitirdik darısı diğer arkadaşlara Bu arada birlikten ayrılırken aldığımız belgelerle tekrar askerlik şubesine gitmemize gerek var mı?

• Freekmichael F kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum bunu =) ama gerek yok diye Dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.