Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şafak doğan güneş arkadaslar 2 gun izin kullanmistim..
    Herkeze hayirli teskereler dilerim.

• geleli iki gün oldu şimdiden çok özledim vallaha
  • Herkese hayirli teskereler. Astegmenler tam gaz yola devam.

• Herkese hayirli teskereler arkadaslar,biraz once artik gorevimi tamamlamis,memleketime dogru yola cikmis bulunuyorum..
    Askerligini yapan kardeslerime sorunsuz bir sekilde askerliklerini bitirmelerini diliyorum.

• Frank08 kullanıcısına yanıt
    Gozun aydin Frank08,

universitenin farkini askerde anlamis bulundum, sence?
    1 sigara ver bak ne oluyor, verme adamliktan madamliga dusersin 8)
  • yeappa kullanıcısına yanıt
    Inanilmaz bir fark var kesinlikle .. Sigarayi birakmistim askerlikten önce,iyikide birakmisim dedim Askerlikte,birkez daha tiksindim orda çünkü.

• Ulan herkes kisa donem mi 94/3 YOKMU ağustos uzunlarindan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler e-devlet üzerinden askerlik durum belgesi alabilen var mı?

Henüz işlenmemiş galiba. Sorgulama yaparken "Askerlik durumunuz ile ilgili bilgi almak istiyorsanız askerlik şubesine gitmeniz gerekmektedir." şeklinde uyarı çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |M|N|Ç|

Ulan herkes kisa donem mi 94/3 YOKMU ağustos uzunlarindan

Ben varim safak 134 devam ediyoruz bakalim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mocle

Beyler e-devlet üzerinden askerlik durum belgesi alabilen var mı?

Henüz işlenmemiş galiba. Sorgulama yaparken "Askerlik durumunuz ile ilgili bilgi almak istiyorsanız askerlik şubesine gitmeniz gerekmektedir." şeklinde uyarı çıkıyor.

Ben aldım geçen. Askerlik vazifesini tamamlamıştır tarzı bir şey yazıyor belgede.
  • *InfLeXibLe* kullanıcısına yanıt
    Hangi devresin sen hocam ?
    Terhis tarihinden kaç gün sonra açıldı tahminen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mocle -- 30 Mart 2015; 23:18:01 >
  • 356 kd 1. grubum ben . Askerlik bittikten 15 gün sonra falan bir değişiklik yoktu. 5 gün önce falan baktım , belgeyi alabildiğimi anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *InfLeXibLe* -- 30 Mart 2015; 23:39:33 >
  • *InfLeXibLe* kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim cevabın için. Galiba asgari 1 ay filan beklemek gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mocle

Anladım hocam çok teşekkür ederim cevabın için. Galiba asgari 1 ay filan beklemek gerekecek.

Rica ederim. Aynen öyle
  • arkadaşlar askerde silah emaneti nasıl oluyor gece depoya mı kitleniyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdası

arkadaşlar askerde silah emaneti nasıl oluyor gece depoya mı kitleniyor ?

Silahlık var , oraya teslim edip silah kartını alıyorsun silahlık sorumlusundan. Bir de deftere imza atıyorsun silah alıp verirken. Oraya gittiğiniz anda her şeyi kısa sürede öğreniyorsunuz zaten. Hem de hiç zorlanmadan , yaşayarak öğrenmenizi öneririm her şeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

quote:

Silahlık var , oraya teslim edip silah kartını alıyorsun silahlık sorumlusundan. Bir de deftere imza atıyorsun silah alıp verirken. Oraya gittiğiniz anda her şeyi kısa sürede öğreniyorsunuz zaten. Hem de hiç zorlanmadan , yaşayarak öğrenmenizi öneririm her şeyi.

gece bizde kalırsa çaldırmaktan korkarım ondan sordum silahlık varsa kafam rahat olur .peki diyelim botları çaldırdık yenisini nerden bulucaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

quote:

gece bizde kalırsa çaldırmaktan korkarım ondan sordum silahlık varsa kafam rahat olur .peki diyelim botları çaldırdık yenisini nerden bulucaz

Bot çalınma falan geçmişte kaldı. Zaten herkes yeni yeni botlara sahip. Hiç kafana takma bunları. Biz de gitmeden önce cüzdanı boynuna asma gece boynunu keserler diyorlardı Düşün gitmeden önce yaşadığımız travmayı. Sadece üstünde fazla para bulundurup sağa sola borç verme. Arkası gelir sürekli borç para isteyen olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isosem19 -- 31 Mart 2015; 1:41:59 >

• arabasevdası A kullanıcısına yanıt
    Bu sorularının cevabı bulunduğun yere göre değişir. Mesela ben 15 kişilik bir jandarma karakolundaydım. silahlık kartını şimdi duydum daha :) İmza filan da atmazdık :) herşey rahattı. Dolaplarımız açıktı asla kilit kullanmadık. Cuzdanımı telefonumu koyardım dolaba sıkıntı hiç olmadı. Kimse kimsenin botuna da karışmadı.
    Ancak kalabalık yerlerde tabi heryönden bazi sıkıntılar olabilir. Ama bunları böyle kafana takacaksan hiç gitme bence. Rahat ol kardeşim. Mantık arama. Çok soru sorma :) Takma kafana bişey akışına bırak. Inan bu şekilde çok rahat askerlik yaparsın. Şuan kafanda türlü türlü sorular var biliyorum. Ama oraya gidince kısa sürede alisiyorsun acemiliği atıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.