Selam Usta Birliği Olarak "5. ZIHLI TUGAY 1. HUDUD ALAYI 1. HUDUT TABURU 2. HUDUD BÖLÜĞÜ" çıktı bana ,
Bilgisi olan tavsiyede bulunacak arkadaş var mı ? Veya bu dönem buraya askerliği çıkan ?
quote:
Orijinalden alıntı: tfincan
Selam Usta Birliği Olarak "5. ZIHLI TUGAY 1. HUDUD ALAYI 1. HUDUT TABURU 2. HUDUD BÖLÜĞÜ" çıktı bana ,
Bilgisi olan tavsiyede bulunacak arkadaş var mı ? Veya bu dönem buraya askerliği çıkan ?
2. hudut bölüğü akçakoyunlu. Ben 1. bölük Soylu'ya bağlı karakollarda yaptım askerliğimi 2012'de. Hudut şimdi daha sıkıntılıdır muhakkak. Ama inşallah sıkıntısız geçer askerliğiniz. Bölükte kalabileceğiniz gibi hudut hattındaki 4 karakoldan (Ermiş,Dağ,S.Kalaycı ve Şehit Fevzi karakolları) birine gönderilebilirsiniz Karakolda da bir kısa dönem için en iyi iş santralciliktir. 12 saat santralde durursunuz gündüz veya gece. Karakolun defterlerini doldurursunuz bol bol. Ama soğukta günde toplam 8 saat nöbete gitmezsiniz.
Alikevicius
kullanıcısına yanıt
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Peki bölüklerin veya karakolların şartları nasıldır? duş vs.Bu konu hakkında bilgi verebilir misin ?
Gerek bölük merkezinde gerekse karakollarda duş problemi yoktur. Akşamları, geceleri istediğiniz saatte duş alabilirsiniz. Genel anlamda iyidir karakollar falan. Ama iyi bir komutana düşmek de önemli. Sorunlu bir subaya denk gelirsen kötü. @tfincan