Şimdi Ara

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
100
Favori
592.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam aile hekimi hastalığın varmı diye soruyor boyuna kilona bakıyor (bazıları ölçüm yapmadan size soruyor) elverişlidir diye yazıyor dosyana bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyfnCtn -- 11 Temmuz 2014; 16:40:31 >
  • Selam beyler. Ben de Kasım'da askere gitmeyi düşünüyorum.Kasım döneminde gidebilmek için en geç ne zaman başvurmak lazım ? Bu belli dönemlerde gidebilmek için her dönemim bir son başvuru tarihi oluyor diye biliyorum çünkü.Ben bakaya kaldım yani yoklama kaçağı gözüküyorum .Tecil falan da ettirmedim.Ünivden sonra iş kurmak için askerliği erteledim de erteledim.Kısa dönem yapacağım.Sanırım kaçak olduğum için ceza da ödeyeceğim.

Şimdi Kasım'da askere gidebilmek için ne yapmam gerekiyor.Çok uzağım bu konulara.
  • Haydii Hayırlısı...
    Bende bu gün gittim tecilimi bozlurdum Kasım 2014 clbinde askerim inşalah arkaşlar ... İşlemler hiçte uzun sürmüyor.. tavsiyel sabah erkenden gidip halletmet 27 Ekimi bekleyelim nereye gidiyorum bakalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Selam beyler. Ben de Kasım'da askere gitmeyi düşünüyorum.Kasım döneminde gidebilmek için en geç ne zaman başvurmak lazım ? Bu belli dönemlerde gidebilmek için her dönemim bir son başvuru tarihi oluyor diye biliyorum çünkü.Ben bakaya kaldım yani yoklama kaçağı gözüküyorum .Tecil falan da ettirmedim.Ünivden sonra iş kurmak için askerliği erteledim de erteledim.Kısa dönem yapacağım.Sanırım kaçak olduğum için ceza da ödeyeceğim.

Şimdi Kasım'da askere gidebilmek için ne yapmam gerekiyor.Çok uzağım bu konulara.

Bana attığın özel mesaja cevap yazdım

• Küçükçekmece şubesine giden varmı webcam varsa boşuna fotoya para vermeyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten webcam de çekiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

Küçükçekmece şubesine giden varmı webcam varsa boşuna fotoya para vermeyelim.

Var hocam ben 10 gün önce hallettim işlemleri webcam den çektiler fotoyu

• 357 olarak gidicez, - 3 5 nöbetlerini bize kitlemeseler bari :)
  • Transcript fotokopisini ne yapacaklar bilen var mi

• notları en düşük olanları savaşta cepheye en önde süreceklerdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    Güzel cevap =)

• İyiydi

• Merhaba arkadaşlar. Ağustos'un ilk haftası tecilimi bozmaya gitsem Kasım'a yetişirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Merhaba arkadaşlar. Ağustos'un ilk haftası tecilimi bozmaya gitsem Kasım'a yetişirmiyim?

Kasım ya da Aralık için 15 Ağustos'a kadar başvurman gerekiyor.
  • Kasimda askerim işlemler tmm ekim 27 yerler e devletten aciklanacak.

Kamu yönetimi
    Yedek subay - evet
    Komando. - evet.
    Boy. - 169 cm
    Kilo. - 67 kg

İnşallah uzun donem cikar bi yanlislik yok dimi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan.krall -- 13 Temmuz 2014; 2:16:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehckelem

quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Merhaba arkadaşlar. Ağustos'un ilk haftası tecilimi bozmaya gitsem Kasım'a yetişirmiyim?

Kasım ya da Aralık için 15 Ağustos'a kadar başvurman gerekiyor.

Sağol kardeşim.
  • Arkadaşlar merhaba,

e-devlet üzerinden şubeye gitmeden önce bir form doldurmak ya da randevu almak için giriş yaptığımda "Celp dönemi tercihi yapmaya yetkiniz bulunmamaktadır!" uyarısı alıyorum.
    Yüksek lisansı yeni bitirdim , sanırım hala tecilli gözüküyorum. e-devlet üzerinden zorunlu bir başvuru yapmam gerekiyor mu?

Birde asal'ın sitesinde dilekçe örneğine ulaşamadım. Şubede elime tutuşturulacak 4 belgenin çıktısını link verip ilk sayfaya da koyarsanız herkes için çok faydalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniavolkan

Arkadaşlar merhaba,

e-devlet üzerinden şubeye gitmeden önce bir form doldurmak ya da randevu almak için giriş yaptığımda "Celp dönemi tercihi yapmaya yetkiniz bulunmamaktadır!" uyarısı alıyorum.
    Yüksek lisansı yeni bitirdim , sanırım hala tecilli gözüküyorum. e-devlet üzerinden zorunlu bir başvuru yapmam gerekiyor mu?

Birde asal'ın sitesinde dilekçe örneğine ulaşamadım. Şubede elime tutuşturulacak 4 belgenin çıktısını link verip ilk sayfaya da koyarsanız herkes için çok faydalı olacaktır.

randevuyu boşver bendede saat 12yi geçtiği için 2 gün sonra randevu alabilirsiniz diye saçmalıyor. dünde sistemde hata oluştu diyordu. ben yarın sabah erkenden gidecem. dilekçeyi arkadaşlar paylaşırsa iyi olur dediğin gibi

• Ben yarın erken sevk için şubeye gidecem. Henüz e-devlet şifresi almadım, gitmeden önce randevu almak gerekiyor mu e-devlet üzerinden yoksa direk gitsek olur mu ?
  • Arkadaslar randevuye gerek yok. Sadece kimlik ve diploma ile gitmeniz yeterli

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.