Şimdi Ara

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
100
Favori
591.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçici mezuniyet belgesi alamıyor musun? Geçici belgeylede işlemler yapılıyor transkripti sonra götürmek kaydıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BNYZ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevabınız için.
    Cevap alamasaydım önce şubeye gidip bir ton zaman kaybedecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neckermenn

Geçici mezuniyet belgesi alamıyor musun? Geçici belgeylede işlemler yapılıyor transkripti sonra götürmek kaydıyla.

Hayır normalde diplomalar çok daha geç verildiğinden geçiçi mezuniyet veriyolar ama okul diplomaları verecek diye geçici mezuniyet vermiyorlar şuan bizde.
  • Ben de 19 Haziran'da Kasım celbi için başvuru yaptım. 27 Ekim Sınıflandırma Tarihi diyor verilen kağıtta.
    Beklemedeyiz bakalım. Tüm tertiplere Ankara'dan selam..
  • Vay be 2013 Kasimda 353.ksd olarak gitmistim simdi 357.ksd'nin konusunu goruyorum

Zaman ne de cabuk gecmis

• quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Vay be 2013 Kasimda 353.ksd olarak gitmistim simdi 357.ksd'nin konusunu goruyorum

Zaman ne de cabuk gecmis

ordayken geçmiyordu ama A grubu 353 kd. :)
  • Arkadaslar tecil bitis tarihim 28.08.2014
    Muhtemel sevk tarihide 30.11.2014 Ne yapmam gerekiyor tecil zaten bitiyor.

• Arkadaşlar merhaba

Kasımda askere gitmek istiyorum. Lisans geçen yıl bitti y.lisans için proje dersinin açıklanmasını bekliyorum. Bugün bi arkadaşım aşırı yoğunluk varmış Şimdi başvurursan anca seneye kasımda gidersin fln dediler. Varmı öyle birşey.?

Birde bizim okulun geçici mezuniyet ne zaman verir bilmiyorum. Acaba şimdi şubeye gidip lisans diplomam ile tecili bozdursam sıkıntı olur mu?
  • Bende Kasım 2014 de askerim :) Hepimize hayırlı olsun tertipler.

Bana eylul ayında transkiriptini al gel dediler.
  • yoğunluk falan önemsiz 15 ağustosa kadar başvurdugun zaman 2014 kasım dönemi gidersin kısa istiyosan lisans diplomanlada gidebilirsin ama uzun istiyosan yüksek lisansın önemi var yinedede sen bilirsin önceliğin erkenden askere gitmekse hiç riske girme 15 ağustosa kadar başvur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametkaan06

Arkadaşlar merhaba

Kasımda askere gitmek istiyorum. Lisans geçen yıl bitti y.lisans için proje dersinin açıklanmasını bekliyorum. Bugün bi arkadaşım aşırı yoğunluk varmış Şimdi başvurursan anca seneye kasımda gidersin fln dediler. Varmı öyle birşey.?

Birde bizim okulun geçici mezuniyet ne zaman verir bilmiyorum. Acaba şimdi şubeye gidip lisans diplomam ile tecili bozdursam sıkıntı olur mu?

Yok artik seneye kasim mi ))) abartarak soylemis

• quote:

Orijinalden alıntı: elondel

Arkadaslar tecil bitis tarihim 28.08.2014
    Muhtemel sevk tarihide 30.11.2014 Ne yapmam gerekiyor tecil zaten bitiyor.

Benim de bu tarz bişey yazıyordu diye hatırlıyorum. Eve gidip bi bilgilerimi kontrol edeyim. Bişey yapmaya gerek var mı yok mu öğrenmek gerek.
  • bugun gittik bozdurduk tecili hadi bakalım hayırlısı :)
  • Arkadaşlar topluluğun facebook grubunu kurdum. Ordanda paylaşım yapabiliriz. Konuyu açan arkadaşta biraz ilgi gösterirse formları falan yavaştan açmaya başlayalım. aM kuran arkadaş kurmuş gitmiş gibi bir hali var.

https://www.facebook.com/357ksd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neckermenn -- 3 Temmuz 2014; 20:07:45 >
  • bende bugün tecili mi bozdurdum beni mi bozdular ben mi tecili bozdum bilmiyorum ekim 27 de haberleşiriz kasımda da görüşürüz :D :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: icfidan

yoğunluk falan önemsiz 15 ağustosa kadar başvurdugun zaman 2014 kasım dönemi gidersin kısa istiyosan lisans diplomanlada gidebilirsin ama uzun istiyosan yüksek lisansın önemi var yinedede sen bilirsin önceliğin erkenden askere gitmekse hiç riske girme 15 ağustosa kadar başvur

Yuksek lisansin askeriye icin bir onemi yok. Siniflandirmada kullanilmiyor zaten.

• selam arkadaşlar 03.07.14 tarihi itibari ile bende tecilimi bozdurmuş ve kasım celbinde askere gitmek için beklemeye geçmiş durumdayım. askeri işlemler yapmadan önce sürekli araştırıp tecrübe ve tavsiyelerinden faydalandığım arkadaşlar gibi bende bu gün olanları , neler gerektiğini , neler yaptığımı anlatmak istedim.

öncelikle ilk iş olarak diplomamın, transkripimin , nüfus cüzdanımın ve ne olur ne olmaz diyerek ehliyetimin 3'er adet fotokopilerini çektirdim ve ayrıca bir de yds puan çizelgemi de yanıma aldım. daha sonra başta da bahsettiğim tecrübelerinden faydalandığım arkadaşların tavsiyesi ile yanıma 8 adet vesikalık fotoğrafı da aldım ancak hiç gerek yokmuş bunu şubeye gittiğimde öğrendim :) ayrıca yanıma diploma ve transkripin asıllarını ve mavi yazan tükenmez kalem aldım illa mavi mi olacak demeyin benden önceki arkadaşı siyahla yazdı diye epey fırçaladılar

şubeye gittiğimde nüfus cüzdanını hiç cüzdana koymadım çünkü sürekli lazım oluyor. neyse şubeye giriş yaptım numara alıp gitmem gereken kata yönlendirildim. sıra bana geldiğinde memura tecilimi bozdurmak için geldim dedim ve yanıma aldığım tüm belgeleri masaya bıraktım ve sivil memur bi dosyada 3 adet diploma fotokopisini 1 adet transkrip fotokopisini ve yds sonuç çizelgesini topladı ve bana bi kağıt verip mezuniyet tarihimi yazıp boşlukları doldurup imzalamamı istedi. bu arada sorular sordu sol gözünü kapa! anne baba öz mü? sağlar mı? ikizin var mı? aile gelir durumu seviyesi? her hangi bir sağlık problemin var mı? komando olmak istiyor musun? gibi sorular. tabi bi arada da tartıya çıkıp boy kilo ölçümü yapıldı. sonra dosyada topladığı fotokopilerin hepsine mühürler ve aslı gibidir damgasını vuruyordu o ara wapcam odasına gidip fotoğraf çektirmemi söyledi. çektirip geldikten sonra dosyaya bi kağıt daha ekleyip komutanın odasına gidip imzalatmam söylendi. dosyayı aldım komutanın odasına gittim ve komutan imzaladı ve hatta o ara '' sana %80 astek çıkar evlat '' dedi. her neyse dosyayı aldım geri sivil memura verdim memur dosyadan bi kağıt çıkarıp uzattı ve şimdi aile hekimine gidiyorsun o imzalayacak dedi . aile hekimine gittim ona imzalattım şubeye geri geldim. aynı memura o imzalattığım kağıdı verdim ve yine o dosyaya imzaladığım bi kaç kağıt daha ekledi ve hepsini komutana imzalattıktan sonra komutanın dediği gibi sana yüksek ihtimal uzun dönem çıkar diyip bi kağıt uzattı. 27.10.14 tarihinde sonuçlar açıklanacak e-devletten bakacaksın eğer kısa dönem çıkarsa sevkini sen başlatacaksın ve postaneye gidip yol paranı alacaksın yok eğer uzun dönem çıkarsa yine buraya geleceksin işlemleri biz yapacağız dedi ve işlemler tamamlandı...

bilenler için yazdıklarım sıkıcı gelebilir ama bu işlere girmeden önce insanın aklında bir çok soru oluyor.yazdıklarımla eminim yardımcı oldum.her şey gönlünüze göre olsun :)

• Benim kagitta bu yaziyor beyler bisey yapmama gerek var mi? Aralik doneminde gitmek istiyordum zaten.
     357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Benim kagitta bu yaziyor beyler bisey yapmama gerek var mi? Aralik doneminde gitmek istiyordum zaten.
     357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları

artık nereye düşeceğini bekliceksin :)

• Peerless kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.