Şimdi Ara

357 milyon dolarlık Bitcoin'i çöpe atan adam NASA'dan yardım bekliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
11.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sen milletin kahyasımısın.nereyi karıştıracağını sana mı soracaklar ?

keyfin istiyorsa merkür venüs takılabilirsin.

milletin parası günden güne eriği için izahı olmayan şeyin mizahını yapmış.

yallah ocağına.

• sething kullanıcısına yanıt
    Sen milletin kahyasımısın?. Sen hangi ocaktan geldiysen oraya dön. Avukatlığın burada diploması yok. Eğer ki avukatlık yapacaksan diplomanı göster avukatı diyelim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • k1mbu kullanıcısına yanıt

ben kendi ocağındayım.kimseye yalakalık yapma huyum olmadığı için başka ocağa ihtiytaç duymadım.

sen millete yaptığın jandarmalığın diplomasını göster ben ne göstereceğimi biliyorum.

• talihsizmiş..

• adam yillardir disk ariyor. demekki izin vermemisler copleri karistirmasina. aksi taktirde gundem olma cabasinda derdim artik

• İşte bu yüzden modern ekonomilerde çok düşük enflasyon istenir, gereklidir. Atıl durumda kullanılmayan para 10 yıllar içerisinde ekonomi içerisinde erir. Ülkemizde olan bunun çok aşırı hızlı hali ve bu sorun.

• Quard kullanıcısına yanıt

Cüzdanın şifresi vardır. Nerde yaşadı?

• off, ağzına sağlık bilader.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ti7800 kullanıcısına yanıt

Hdd yi bulan kişi, sahibine yarı yarıya veya arayanlardan daha çok pay isteyebilir. Ola ki Hdd yi vermedi, şifreyi açacak sistem-program-insan vardır.

• Daha hdd bulunmamis adam nasa diyor

• Bu adamı görünce acayip sinir oluyorum yapmış bir hata ondan dolayı'da birşey demiyorum insanlık halidir ama sürekli karşıma çıkması cocuk gibi bitcoinim'de bitcoinim demesi bıktırdı yolda görsem kafa atarım o kadar ayar etti beni  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 20 Aralık 2021; 16:32:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıl geçtiyse o HDD hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ayrıca haberin veriliş şekli tuhaf. 8 yıldır bulunamadı diyor eyvallah. Sonra birden NASA'dan yardım istediği belirtilmiş. İyi de sen HDD'i buldun mu da yardım istiyorsun bre Nasreddin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ti7800 kullanıcısına yanıt

İlk kazıma olayı HDD içine kazınıyordu. Sonradan cüzdan olayı çıktı. Bu da ilk(2009) kazıyanlardan.

Sana ne ola ki ? Sen buraların bekçisi misin ? Bundan sonra istersen sana gönderelim mesajları önce onayından geçsin   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4shroom -- 19 Aralık 2021; 23:27:13 >
  • niye atmışki bile bile şimdi arasın dursun.

• maximus01982 M kullanıcısına yanıt

sadece oturma izni çıkarcam ,maaş yok dese ülkenin yarısı gider

• m4shroom M kullanıcısına yanıt
    Sana ne ola ki ? Benim ifade özgürlüğüme karışasın. Sen İfade özgürlüğü bekçisimisin ? Bir dahakine söyle de yazmadan önce sana mesaj göndereyim onayından geçsin

Başkasının ifade özgürlüğüne sitem eden birinden anca böyle mantıksız bi cevap gelir zaten  

• m4shroom M kullanıcısına yanıt
    O zaman sen git üstte kime ne yorum yazmışım bi zahmet ediverde oku. Mantıksız kim görelim. Haber başlığı ve içeriği ne diyor arkadaş ne diyor. Zahmet etde bi oku mantıksız kimmiş görelim

• Sen ifade özgürlüğünün tam anlamı ile ne olduğunu pek bilmion galiba xD Ordaki ifadenin mantıklı veya mantıksız olması deil şu son bahsettiğin. Uyku saatin geçmiş galiba biraz  @k1mbu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4shroom -- 20 Aralık 2021; 2:59:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.