|
357 milyon dolarlık Bitcoin'i çöpe atan adam NASA'dan yardım bekliyor
-
-
Türkiye’nin durumunu bilse 270 dolar maaşla Türkiye’den işçi alabilir. 400 dolar verirse mühendis doktor bile çalıştırabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 19 Aralık 2021; 15:34:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Henüz çöpteki HDD'i bulmadan NASA'dan yardım alması abes olmuş. NASA çöpleri karıştırmayacak ki veriyi kurtaracak. Ama ortada harddisk yok.
-
Birisi çöpe attığı bir malı nasıl geri alabiliyor. Ben mesela çöpten onu alsam bana o benim diyebilir mi? Adama demezler mi niye çöpe attın o zaman? Bir malın sahipliği çöpe atılınca da devam eder mi etmeli mi?
-
Valla 357 milyon doler diyor hacı senin başına gelse ağzınla ararsın oraları çöpe atılan şeyin mülkiyetini boşver
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
insan harddiski niye çöpe atar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yemeksepeti kuponunun tarihi geçince ben
-
Bu eleman yıllardır arıyor. Bu kadar sinir stres sonra adamın ölmemesine şaşıyorum. Bir an inme gelip, vefat edebilirdi.
-
Yine mi bu eleman... soğuk su içmemiş mi hala, takmış kafayı demek ki, yazık.
-
Haberin başlığı İle Türkiye nin Ne Durumı Ne Alaka.
Sizinde her boka Türkiye yi karıştırmanız yetti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaynak olarak verilen siteye girip okudum. Kaynak sitede NASA nın adının N si geçmiyor.
Zaten kayıp disk bulunmamış, NASA dan diski okumak için yardım istemek ne alaka diye düşündüğüm için merak edip kaynak siteye girmiştim. Öyle bir şey yok.
Yazık olmuş adama.
-
Türkiye pahalı gelir ona... Venezuela İran Filipinler Endenozya brezilya Ermenistan Kırgızistan Ukrayna Hintliler Pakistan daha uyguna gelir.. para istemez karın tokluğuna çalışırlar. yemek verse yeter.
Arama ekibi kurar, ne yapar eder bulurdum o diski.
Aynı bir çok TR vatandaşı gibi.
Ekipten birinin diski bulunca sahibine vereceğini sanmıyorum.
S..... ...... ...... davası olmaz. Boşa cabalar.
-
Son pişmanlık fayda etmez. Sen çöpe at, işi yok gücü yok NASA senin HDD ni arasın. Çok beklersin, bol bol soğuk su iç :D Ama HDD sini bulan yaşadı.
-
İyi de burada 3. kelime davası zaten sen niye 3 boşluk koyup davası yazdın ki 🙄
Adam çöpe atmamıştır yanlışlıkla çöpe gittiğini düşünüyordur bence. Biz de bir şeyi kaybettiğinizde çöpte aramaz mıyız
Merak etme turkiyeden daha iyi biliyorlar Türkiye'nin coken ekonomisini hatta 20 sene onceden bile biliyorlardir bu duruma gelicegini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Türkiye’nin durumunu bilse 270 dolar maaşla Türkiye’den işçi alabilir. 400 dolar verirse mühendis doktor bile çalıştırabilir.
|
Valla 357 milyon doler diyor hacı senin başına gelse ağzınla ararsın oraları çöpe atılan şeyin mülkiyetini boşver |
Henüz çöpteki HDD'i bulmadan NASA'dan yardım alması abes olmuş. NASA çöpleri karıştırmayacak ki veriyi kurtaracak. Ama ortada harddisk yok.
|
Kaynak olarak verilen siteye girip okudum. Kaynak sitede NASA nın adının N si geçmiyor.
Zaten kayıp disk bulunmamış, NASA dan diski okumak için yardım istemek ne alaka diye düşündüğüm için merak edip kaynak siteye girmiştim. Öyle bir şey yok. |
sen milletin kahyasımısın.nereyi karıştıracağını sana mı soracaklar ? keyfin istiyorsa merkür venüs takılabilirsin. milletin parası günden güne eriği için izahı olmayan şeyin mizahını yapmış. yallah ocağına. |
Haberin başlığı İle Türkiye nin Ne Durumı Ne Alaka.
Sizinde her boka Türkiye yi karıştırmanız yetti. |
ben kendi ocağındayım.kimseye yalakalık yapma huyum olmadığı için başka ocağa ihtiytaç duymadım. sen millete yaptığın jandarmalığın diplomasını göster ben ne göstereceğimi biliyorum. |
Bu eleman yıllardır arıyor. Bu kadar sinir stres sonra adamın ölmemesine şaşıyorum. Bir an inme gelip, vefat edebilirdi. |
sadece oturma izni çıkarcam ,maaş yok dese ülkenin yarısı gider |
Benzer içerikler
- whatsapp kullanıcı adı
- bedava mavi tik
- whatsapp hesap silme
- konumsal ses nedir
- instagram önbellek temizleme ios
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X