Şimdi Ara

359. dönem (mayıs 2015) Kısa Dönem,Uzun Dönem ve Yedek subay aday adayları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.743
Cevap
29
Favori
116.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kental -- 13 Şubat 2015; 13:53:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun Dönem: Hayır
    Komando: Hayır
    Lisans Not Ort: 3.02
    Dil Puanı: 81
    Bölüm: Endüstri Müh.

Uzun-Kısa ihtimali nedir acep
  • Ben mayis celbi icin dun gittim tecil bozdurmaya,rahattim 28 subat son tarih diye burada okudugum kadariyla ,tecili bozdurdum adama dedim mayis celbinde giderim degil mi yanlislik olmasin dedim, bana eger bugun (cuma) icin muayene olup gelirsen mayis celbine yetisirsin dedi,bugun mayis celbi bitiyormus,bende muayene olmaya gittim cok sacma sekilde aile hekimim memlekette gorunuyormus. Acaba uzama gibi bir durum olur mu arkadaslar ya Allah kahretsin cok fena moralim bozuldu agustosa kalmak istemiyordum.

• Benim işlemleri yapan arkadaşlar, öyle birşey olmadığını söylediler. Kaçıncı grup olduğumuz 29 Nisan'da belli olacakmış. Hem zaten düşünceme ve yukarıdaki yorumlara göre bizim dönemimizde askere gidecek sayısı daha az. Bu nedenle ilk grubun dolmamış olması bile muhtemel. Fazla takılmayın derim.

• kental kullanıcısına yanıt
    Insallah hocam,dunku memur bana aynen boyle soyledi bugun icin muayene olmazsan agustosa kalirsin diye acikcasi moral sifirlandi. Peki acaba illa aile hekimine mi muayene sarti var herhangi bir hastanede olmuyor mu?

• ultrasmrt U kullanıcısına yanıt
    Dün gittiğim için dün söylemiş oldum :D Bugün tekrar gittim askerlik şubesine, yedek subay olmak isteyen ve daha tecilini bozdurmayanlar için son gün bugün dedi. 2. grupta yedek subay almıyorlar dedi.

(Belgelerle ilgili bir problem var, okulun gönderdiği dilekçe kayıp, sistemde görünmüyor, bu yüzden salı günü tekrar gideceğim. Ahbap olduk oradakilerle :D )
  • makiferol M kullanıcısına yanıt
    evet internette okudugum kadariyla aile hekimleri yaziyor malesef

• Arkadaşlar 5 dakika önce Üsküdar Askerlik Şubesini aradım. Mayıs celbinde gitmek istediğimi ve son başvuru tarihini sordum. Bu ayın sonuna kadar gelmen lazım dedi hangi okul mezunu olduğumu sordu. İlk grup gitmek için bugün son gün diye birşey okudum internette yedek subay olmak istiyorum doğru mu diye sordum. Hayır öyle birşey yok ay sonuna kadar süren var dedi görevli kişi. İnanmayan Üsküdar askerlik şubesini (0216 651 58 00) arayıp dahili numaradan 3 e basarak yedek subaylık bölümünden bilgi alabilirler.
  • Arkadaşlar tecili geçen hafta bozdurdum.Bana verdikleri sevk öncesi hazırlık işlem formunda;'' Bu bilgileriniz 24 saat sonra e-devlet kapısı üzerinden değiştirilmeyecek şekilde görüntülenecektir'' yazıyor fakat 1 hafta geçmesine rağmen e-devlette herhangi bir bilgi görünmüyor.Sizlerde durum nasıl?
  • Bugun son falan değil arkadaşlar görevli memur son ana bırakmayın diye acele ettirmiş olabilir. Bu ayın sonu son gün. Milli savunma bakanlıgının sitesinede girsenz nerden bakarsanız goruceksınız. Siz yinede son aa bırakmayın. Halledin pazarteside olsa gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw arkadaş heyecanlandırmayın son gün bugün felan diye Bende yedek subay istiyorum. Daha tecili bozdurmadım. Pazartesi gideyimde halledeyim, kafam rahatlasın :D
  • Şimdiden heyecan bastırdınız. Daha bir çok gün varken... İlerleyen zamanlarda nasıl olacağız acaba. Askerlik günü geldiğinde heyecanlı mesaj atarsam alıntılayın bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kental -- 13 Şubat 2015; 16:03:44 >
  • Luz. kullanıcısına yanıt
    uzun dönem hayır dediysen yüksek ihtimal çıkmıyor kısa gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyildizzz

Yaw arkadaş heyecanlandırmayın son gün bugün felan diye Bende yedek subay istiyorum. Daha tecili bozdurmadım. Pazartesi gideyimde halledeyim, kafam rahatlasın :D

Meslek nedir hocam ?

• Merhaba arkadaşlar sonuçlar bende 25 nisan yazıyor.Sizde 29 nisan mı yazıyor bazı kişiler öyle demiş.
  • Arkadaslar merhaba bende bugun islemleri yaptirdim. Isletme yuksek lisans mezunuyum. Uzun donem hayir komando hayir
    gerci bizim elimizde de degil ama olsun

• Anadolu üniversitesinden diploma bekleyen arkadaşlar 17 Şubat salı günü itibariyle işlem bürolarından alabilecekler. Bende alıp Çarşamba mayıs celbi için tecili bozduracagim.
    Hayırlısıyla gider geliriz inşallah.

• Bycavuş B kullanıcısına yanıt
    marmara ekonometri mezunuyum ben. uzun dönem evet komando evet dedim. hayırlısı olsun hepimiz için
  • kental kullanıcısına yanıt
    ben yavaştan askerlik tribine girdim bile.. o değilde sülalede doğuda yapan yok kuzenlerden falan.. abimde ankarada yaptı.. bende baht yok doğuya düşerim. düşersem bunu alıntılayacam ben de.
  • Arkadaslar herkese selam,

Bende bazı arkadaslar gibi tecilimi bozdurup yedek subaylık sansının fazla oldugunu dusunerek mayıs celbine erken sevk ıslemı yaptırdım.Öncelikle basımdan gecenlerı anlatayım sonra sızlere bıkac sorum olacak,

12 şubat'da köyceğiz askerlık subesınde erken sevk ıslemı yaparken ılgılı memurun ıstedıgı transkrıptı vermedıgım ıcın dıploma notum 0 gırıldı(Ankara ziraat muh.mezun olalı 2 yıl oldu transkrıpt mı kalır ) sonrasında uzun donem-evet komando-evet dıyerek ıslemlerı noktaladık banada soylenen 29 nısanda sınıflandırmalar bellı olcak edevlet den sevk belgenı alıcaksın fılan dedı buraya kadar hersey ıyı sımdı soruma geldı sıra,

Suan ozel sektorde yonetıcı olarak calısmaktayım yaklasık 2 yıl 8 aydır ve alacagım kıdem tazmınatı gunumuz sartlarında ehh dedırtıcek bı meblağ bu yuzden sırkete nezman askerlık yuzunden tazmınat talebıyle ıstıfa dılekcesı vermelıyım sorun surda 29 nısanda sevk belgesını alsam 06-09 mayıs teslım olcagımı dusunursek sırketın hakkı olan 15 ıs gunu calıstrma duruma var sızce hangı tarıhlerde ıstıfa etmelıyım????? (soru kısa ama soruya kadar uzun yazdım herkese ozur dılerım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.