Şimdi Ara

359. dönem (mayıs 2015) Kısa Dönem,Uzun Dönem ve Yedek subay aday adayları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.743
Cevap
29
Favori
117.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende cuma günü tecilimi bozdurdum.. asteğmen istedim.. inşallah dilediğimizce olur hadi hayırlısı
  • 357. Dönem 62 safağım var , torunlar size tavsiyem nabın edin asteğmen olun. 5 Para etmez uzman onbasi bile komutanlik tasliyo birsey saniyo kendini zoruma gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asteğmen olarak ben agustos celbi daha mantıklı geliyor. Haziranda mezun oluyor herkez örgün eğitimdekiler. Haziranda başvurduğu zaman kasıma kalıyor. Agustos celbinde daha çok er statüsünde basvuru olur diye düşünüyorum

• 29 nisanda açıklanacak ama kısa dönem, meslekçi asteg ve normal asteg farklı tarihlerde askere alınıyor.. bu tarihleri bilen var mı.. işyeriyle ona göre ilişki keselim
  • arkadaşlar bende cuma günü başvurumu yaptım daha muayeneyi olmadım yarın halledicem kısmetse.. Aöf işletme mezunuyum uzun dönem hayır komando hayır dedim. Ordaki bayan bikaç hastalıgım yuzunden aile hekiminin askeri hastaneye sevk ediceğini soyledi süreç biraz uzadı maalesef :) Ben kamuda 2.5 senedir taşeron olarak çaslışıyorum. Her sene şirket değişiyor ve gir çık yapılıyor maalesef. Ben askerlik nedeniyle çıktıgım için kıdem tazminatımı vermek zorundalar. Ama ben bu tazminatı nerden alıcam peki? birde mayıs celbine kesin gidicekmiyiz ona göre işten ayrılıcaz cunku. Açıklama tarihi nisan deniyor. İşyerine ayrılmadan 2 hafta önce bilgi verilmek zorunda diye biliyorum. Ya ağustos ayına kalırsak ? Boşuna işimizi bırakmış mı olucaz.. Kafamda deli sorular??? Bilgi verebileceklere şimdiden teşekkür ederim..
  • daredevil55 D kullanıcısına yanıt
    tecili bozarken mayısta gidiceksiniz dediler ağustosa kalma gibi bi durumun olacağını sanmıyorum.. 1. ve 2. grup oluyor ama yoğunluğa göre 2. gruba düşersek haziranda alınıyo sanırım.. cuma günü bozdurdum tecili 1. gruba yetiştiniz dediler bana inşallah öyledir gideriz mayısta
  • bu hafta içinde bende gidip halletmeyi düşünüyorum.

giderken yanıızda ne götürelim git gel olmasın ?

ayrıca bu sağlık muaynesi olayı nasıl o konuda kısa bir bilgi alabilir miyim
  • makiferol M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam.

aile hekimi demişsin de nufusumun kayıtlı olduğu şehirde yaşamıyorum o iş nasıl olacak acaba?

artı mezun olalı 1 seneden fazla oluyor ama okul hala diploma vermedi sadece mezuniyet belgesi var elimde. okuldan transkript de alabilirim bunlar yeterli olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 16 Şubat 2015; 8:01:57 >
    gittim hocam

normalde 2015 aralığa kadar tecilliyim ama bozdurup gitmek istiyorum.

tecil yaptırırken aile hekimine gitmiştim .

toefl ve yds belgelerim var yüksek skorda ama kısa dönem gidip gelmek istiyorum o yüzden hiç karıştırmaya gerek yok sanırım onları :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 16 Şubat 2015; 8:18:38 >
    teşekkürler ilgin için. son bir soru, 2 yıl önce tecile gittiğimde boy ve kilodan dolayı , ufak bir sıkıntı var . sistem otomatik bir not düşüyor ama sıkıntı olmaz demişlerdi bu durumdan dolayı bir sıkıntı çıkar mı acaba?
    askerliğe uygun değildir değil de, hasarlı yazıyordu ve yanında bir kod vardı.

şubede işlemi yaparken boy kilodan dolayı öyle oluyor sıkıntı yapacak bir durum değil demişlerdi.

şubeden aldığım kağıdı bulursam tekrar inceleyip buraya yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 16 Şubat 2015; 8:27:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makiferol

quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

357. Dönem 62 safağım var , torunlar size tavsiyem nabın edin asteğmen olun. 5 Para etmez uzman onbasi bile komutanlik tasliyo birsey saniyo kendini zoruma gidiyor.

Kardeşim kolay gelsin. Aman tut kendini boşuna sıkıntı çıkmasın şunun şurasında 2 ay kalmış.

Mecbur sabrediyorum ama selam bile vermiyorum bazılarına artık. Bu arada Bimer'i duyunca biryeri tutuşuyor hepsinin :) Sizede şimdiden hayirli teskereler.

• Az önce aile hekimine gittim. Askeri hastaneye sevk etti dahiliye ve ortopedi polk. Randevu için aradım şuan hepsi dolu perşembe günü arayıp alabilirsiniz anca dedi. Çok uzun bi süreç bizi bekliyor. Bu gidişle Mayıs celbine yetişemicez.
  • daredevil55 D kullanıcısına yanıt
    sorun nedir hocam? özel bir durumunuz mu var yoksa genel kontrol mü?
  • fztmehmet35 F kullanıcısına yanıt
    Bende mayıs celbi için tecilimi bozdurdum.inşaallah uzun dönem çıkar.fizyoterapist arkadaşlarınizdan varmı bu dönem gidecek çok başvuran olmazsa uzun çıkma ihtimali fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

sorun nedir hocam? özel bir durumunuz mu var yoksa genel kontrol mü?

kaburga kemiklerimde sağ-sol farkı var yani bir taraf daha yüksek. Kas kasılması bazende nefes darlığı. Aile hekimi kalbinde üfleme olabilir dedi. Hastanede çalışıyorum aslında bugune kadar bi sorun yoktu bende şaşırdım.. Perşembe günü randevu için arayacağım ne zamana verirler bilemiyorum bekleyip göreceğiz.
  • işletme mezunuyum

mayıs için en fazla uzun dönem çıkan celp olduğu söyleniyor hep. Bu durum doğru mu beyler ?

Birde genelde işletme vb mezunlara genellikle pek uzun dönem çıkmıyor deniliyor . Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Kısa dönem gidip gelmek istiyorum hemen ben.
  • arkadaslar mayis icin tecili bozdurduktan sonra ne zamana kadar tekrar tecil ettirebilirim?herkes farkli birsey soyluyor sizin bir bilginiz varmi bu konuda?

• Bende tecili bozdurdum arkadaşlar. Hepimizin hakkında hayırlısı :) yerler belli olunca haberleşelim.
  • kağıtta 29 nisan yazıyor ama belli olmaz :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.