Şimdi Ara

359. dönem (mayıs 2015) Kısa Dönem,Uzun Dönem ve Yedek subay aday adayları (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.743
Cevap
29
Favori
116.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim peki sen mobilden buraya nasıl yazabiliyorsun? Telefon yasak demiştin önceki mesajlarında :) başkasınınkini mi kullanıyorsun.
  • Hero- kullanıcısına yanıt
    Ya başkasından ya da çarşılarda falan yazıyordur diye ddüşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bizim safak şuan 118 değil mi bazilari daha düşük hesapliyor mesela bugun için hesaplarsak kalan safagi,(11 haziran sevk tarihi olarak )

Askerlik toplam 184 gün(4 ay 31 cektiği için 4 gün bize kaciyor)
    Bugün sulus tarihinden itibaren 54. Gün 12 gün izin kullanmazsak 184-54-12=118 değil mi
    Ben mi yanlis hesapliyorum

• Yarın 18 günüm kalıyor artık ilk defa kısa dönemlere takiyorum 4/3 olarak

• Kütüphaneci/internetçi oldum şimdilik iyi gidiyor
  • Kasimda askere gitmeyi düşünüyorum 15 ağustos son sanirim basvurmak icin peki ben 8 ağustos gibi basvursam kasimda gidebilir miyim yoksa doldu diyip subata mi verirler beni kisa donem bu arada

• alpegoo11 kullanıcısına yanıt
    Süreler değişiti.31 ağustos son gündür.Bu tarihe kadar başvurursan kasımda askersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mltfeyzo

Süreler değişiti.31 ağustos son gündür.Bu tarihe kadar başvurursan kasımda askersin.

Hmm oyle konteyjan doldu subata atmazlar yani teşekkür ederim

• Kantinciler paso yater dediler kantinci olduk 14 saat çalısıyoruz birde 2 günde bir 2 saat gece nöbeti var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mltfeyzo

30 agustos olmus ya nerden ogrendin ben baktim 15 agustos diyoda

• Yazıcıyım bazen sıkabiliyor işler ama klimalı yerdeyim. Haftada 1-2 çarsım var.

• Ben ankarada oturuyorum izmire tatile gitmem gerekiyor izmirde askeri birliğe gidip kasimda askere gitmek icin gerekli islemleri yapabilir miyim

• Usta birliğim deniz harp okulu Tuzla-İstanbul. Bilgisi lan var mı arkadaşlar nasıl bir yer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hero-

Kardeşim peki sen mobilden buraya nasıl yazabiliyorsun? Telefon yasak demiştin önceki mesajlarında :) başkasınınkini mi kullanıyorsun.

Arkadaşın dediği gibi çarşı izninde kullanıyorum. Her hafta çarşı var.
    Buraya telefon sokmak çok basit ama bölük 35 kişi. Şuan sadece 4/3 ve 4/4'ler kullanıyor. Ben telefonu sokarım ama bölük çok küçük olduğundan biri mutlaka görür. Yakalandığım anda da tutanak yerim. Telefon konusunda taviz vermiyorlar.

• Selamlar herkese
    Şafak 110
    Gece silahlıktan çıkmaya çalıştım ama izin vermediler. Temmuzda gececiyim. Gece ful tv'ye bakıyorum, digiturk var. Sabah 9-10'da yatıyorum, akşam 4-5 gibi kalkıyorum. Akşam 6-8 sabit nöbetim var. Uykusuzluk çekmiyorum, artık alıştım diyebilirim. Hatta ağustosta da gecede kalsam süper olacak. Çünkü sıcaklar arttı.
    5/1'ler ağustosun başında telefon alacaklar. Büyük ihtimal ben de alırım. Ağustos ayinda da gecede kalırsam tüm gece telefonla takılırım artık :)

• S.a.Usta birliğim,Çanakkale Hava Radar Mevki cikti;hakkında bilgisi olan var mı?

• Bizim bölük çok küçük olduğundan kimin yeşil don kimin sivil don giydiğini dahi herkes biliyor.
    Ama 5/2'lerin B'si 15 kişi gelecekmiş. O zaman rahatlarız işte.

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    o nasıl bir sistem anlamadım :) böluk kucuk yada buyuk olması ile 4/4 4/3 telefon kullanmasının alakası nedir ki ?
    Ben acemiligin 2.haftası soktum şuan şafak 59 ilk zamandan beri sıkıntısız kullanıyorum uzun dönemler ile ne alaksı var telefon sokmanın adam gidip seni şikayet edecek degil ya.
  • İskenderun'da acemilik bitti. Ustalık Gölcük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

o nasıl bir sistem anlamadım :) böluk kucuk yada buyuk olması ile 4/4 4/3 telefon kullanmasının alakası nedir ki ?
    Ben acemiligin 2.haftası soktum şuan şafak 59 ilk zamandan beri sıkıntısız kullanıyorum uzun dönemler ile ne alaksı var telefon sokmanın adam gidip seni şikayet edecek degil ya.

Küçük olmasının telefon kullanması ile alakası yok tabi. Bizim birlikte devrecilik var o yüzden böyle
    Ama birlik büyük olsa bi şekilde telefonu kullanırdım. Ama burda sıra sende değilse kullanamazsın. Çünkü tabiri caizse osursan tüm birliğin haberi oluyor :)

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.