Şimdi Ara

359 TL Logitech Anywhere MX 2 USB/Bluetooth Mouse - Business Pack (910-004374 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 359 TL Logitech Anywhere MX 2 USB/Bluetooth Mouse - Business Pack (910-004374 )
    www.hepsiburada.com
    Logitech Anywhere MX 2 USB/Bluetooth Mouse - Business Pack Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/logitech-anywhere-mx-2-usb-bluetooth-mouse-business-pack-910-004374-p-HBV000009K44R

• Bunun 2s modeli makbul, sürekli 300 altına düşmesine rağmen çift tık sorunu yüzünden almamıştım. Alacaklar aklında bulundursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eliniz büykse aşağıdaki modeli tavsiye ederim. Ele tam oturuyor ve çok kullanışlı, en önemli avantajı kendi bataryası var ve şarj ediyorsunuz. Pil masarafınızda olmuyor
    www.hepsiburada.com
    Logitech MX Master USB/Bluetooth Mouse Business Pack Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/logitech-mx-master-usb-bluetooth-mouse-business-pack-910-005213-p-HBV000009G70O

• 2S modelini kullanıyorum. Fare tekerleğinde middle click özelliği yok, alıştığımız kullanım şeklinden çok farklı. Tekerleği sağa sola yatırıp middle click özelliği eklenebiliyor ama bu çok saçma.
  • Tam 1 sene evvel yarın HB den 169 TL ye almışım. Fiyatlar nasıl tavan yapmış varın siz görün.

359 TL Logitech Anywhere MX 2 USB/Bluetooth Mouse - Business Pack (910-004374 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 20 Haziran 2019; 16:12:40 >
  • 2 de orta tekerlekte denge hatası var, tasarımı yanlış yapıldığı için bazen tam istediğiniz yerde durmuyor, biraz daha kayıyor

Bunun için 2s i çıkartıp sonra flow diye bir şey eklemişler, başka farkı göremedim

Bunun dışında güzel mouse ama sesi var

Kendim sessiz mouse almayı düşünüyorum, topluluğun olduğu sessiz ortamlarda klik sesi sıkıntılı oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki yıldan fazladır kullanıyorum, her yerde çalışıyor diyor ama çalışma şekli sorgulanması gerekir. Camda driving go go misali piksel piksel gidiyor, ekstrem bir yer görünce kafası karışıyor. O yüzden her yerde çalışır diye heves etmeyin. Programla tuşlara atama yapılabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cad programları kullananlar için logitech mouse ları sıkıntılı olabilir. Özellikle autocad için (yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi) orta tuşu normal haliyle kullanamıyorsunuz. Orta tuş süper hızlı kaydırma özelliğini aktif etmek için kullanılıyor. Süper hızlı kaydırma güzel bir özellik olmasına rağmen bu özellik orta tuş ile aktif oluyor. Dolayısıyla autocad deki orta tuş (pan) özelliği çalışmıyor. Ayrıca hatırladığım kadarıyla Windowsun diğer programlarında da çalışmıyor orta tuşa basılı tutarak kaydırma özelliği. Kendi programı üzerinden orta tuşun sağ sol butonlarına atama yapıyorsunuz. Biraz alışması zor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.