Şimdi Ara

3599 TL XIAOMI MI MIX 2S 64GB 6GB SNAPDRAGON 845 İŞLEMCİLİ(KVK TEKNİK SERVİS)CEP TELEFONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3599 TL XIAOMI MI MIX 2S 64GB 6GB SNAPDRAGON 845 İŞLEMCİLİ(KVK TEKNİK SERVİS)CEP TELEFONu
    https://www.incehesap.com/xiaomi-mi-mix-2s-64-gb-6-gb-snapdragon-845-islemcili-fiyati-39730/

Normalde fiyatı:https://www.akakce.com/cep-telefonu/Xiaomi,1,4.html

3599 TL XIAOMI MI MIX 2S 64GB 6GB SNAPDRAGON 845 İŞLEMCİLİ(KVK TEKNİK SERVİS)CEP TELEFONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 18 Ağustos 2018; 16:16:34 >

• Hiç bir telefona bu kadar para verilmemesi taraftarıyım ama alacak arkadaş aklında bulundursun; Maximum karta 75 lira maxipuan veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi 8 mi iyi bumu?

• Mi 8 daha sonra çıkan bir model, kamerası biraz daha iyi diye biliyorum. Tasarım farkları falan size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humanizer -- 18 Ağustos 2018; 16:11:42 >
  • 3400 den satılıyordu. Bu fiyata alinmaz Mi8 daha iyi bir cihaz. En azindan oled ekrani var ve 3400 e 128gb i satılıyor migrosda.

• genjler , telefona 1500den fazla vermeyin, zaten hepsinde kamera,performans,batarya birbirine yakın seviyede, kabullenin kriz durumunu, adamlar buna 450 para birimi ödüyor dışarda

• Ben de aynı fikirdeyim... Maksimum 2000 tl verilir telefona... Daha fazlası gereksiz olduguna inanıyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3599 TL XIAOMI MI MIX 2S 64GB 6GB SNAPDRAGON 845 İŞLEMCİLİ(KVK TEKNİK SERVİS)CEP TELEFONU

• fenolog kullanıcısına yanıt
    Bu grafikte üreticinin kârını mı gösteriyorsunuz? Öyleyse, rica etsem bir de son kullanıcı alış fiyatını (tüm ödenen vergileri gösteren halini) de paylaşır mısınız?
  • Neresi sicak onu anlamadim üstüne mi8 çıkmış

• Bu paralar mi8 alırdım ben olsam.a2 lite tavsiyem olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlayıcısı evofone,evobt ise kvk garantili diye satılıyormuş ama cihaz yine evo’nun teknik servisine yönlendiriliyormuş diye okumuştum ki evo hakkında da iyi şeyler okumadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Yanlış. Sağlayıcısı evo ise servis genpa oluyor. Kvk servis garantili olanların sağlayıcısı cepport diğer adıyla miui Türkiye.

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Şu son zamanlarda evo “Ben xiaominin dist. oldum. Genpa ile anlaştık.” diyor ama ben daha öncesinden bahsediyorum. Kvk garantili diye satılan cihazların aslında kvk üzerinden evo ya gönderildiği veya kvk tarafından kabul edilmediği yazılmış.

https://forum.miuiturkiye.net/konu/kvk-garantisi-evo.27788/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 2 ay önce 3600 e yüzüne bakan olmuyordu bu cihazın.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bu para birimi mantığı ile Japonya dan bol bol alışveriş yaparsınız anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantasm -- 19 Ağustos 2018; 8:41:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.