Şimdi Ara

35M Lİk EX QUESTİ(TOPLAMDA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler toplamda 35 m lik ex questi buldum belki bunu bilenler vardır ama ben bilmiyenler rahat % kassın diye yazıyorum. herkesin bilğidi ve christmas eventi ile iyice herkesin öğrendiği Bilborla ilgili.bilgor eskiden cikolatalara belli itemler veriyodu ama şimdi verdiği o itemlere karşılık 5-10 ve 20 m lik ex verio.Çikolata için 5m (ismini hatırlamıyoum)10 m ve parisia's kiss için 20 m vermek tedir elinde bu itemler olan ve lvl kasmak istiyenlere duyrulur bu arada event bitti diyip delete edenlere bi bardak soğuk su öneririm.(no ss no güven gibisinden şeyler demein ss alamadım oyun açılınca inş. ss de koyucam.

• no ss no güven=no şahit no güven

ben şahitim kardes bi bakayım dedim billbor a baktım 20m ye 5m ye exp veren seyler var
  • ty
  • mesela çikolata var nereye verip alcam 5m exp imi ve bi çiko için 5m expmi yoksa dielim 10 tane var 50m exp mi :S
  • bu arada denenmemiştir çünkü baktığım adam ardreamcıydı yapsam boşa gidicekti ondan henüz denenmemiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordofDevils

bu arada denenmemiştir çünkü baktığım adam ardreamcıydı yapsam boşa gidicekti ondan henüz denenmemiştir

master açmadıkça boşa gitmez
  • quote:

mesela çikolata var nereye verip alcam 5m exp imi ve bi çiko için 5m expmi yoksa dielim 10 tane var 50m exp mi :S

bende aynı şeyi düşündüm ama deniyemediğimden cvp veremicem yapan biri varsa söylesin yoksa bende bi an heycanlandım bende 18 tane var 18*5 den 90 m ex keşke oyle olsa
  • quote:

quote:

mesela çikolata var nereye verip alcam 5m exp imi ve bi çiko için 5m expmi yoksa dielim 10 tane var 50m exp mi :S

bende aynı şeyi düşündüm ama deniyemediğimden cvp veremicem yapan biri varsa söylesin yoksa bende bi an heycanlandım bende 18 tane var 18*5 den 90 m ex keşke oyle olsa

bnde 25-26 tane var heralde o zmn nerdese 55 ten 59 level olurum

edit:arkadasımdada varmıs çiko not trade mi oldu onlar trade le alamammı çikolta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 7 Nisan 2007; 23:23:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Just4spike

quote:

bu arada denenmemiştir çünkü baktığım adam ardreamcıydı yapsam boşa gidicekti ondan henüz denenmemiştir

master açmadıkça boşa gitmez
  • arkadaşım biz denedik 250 tane çikolatamız var ama hiç bişey vermiyo:(
  • Master acık olsa da olmasa da bo$a gider bence,bi zorunluluk olup 60'a atlasa o quest'i kullanması onun yararına olamayacak mı ?Sadece sizi inandırmak icin o quest bo$u bo$una harcanmaz bence..
  • saol kardeş bende bi sürü war işe yarar die kasaya atmıştım ancak benim ardream charı onun için lvl kasmıcam bi işi yarams
  • Evet normal çikolataları almıyor.Chocolate bar mı neydi galiba onu alıyor.Yani çik ler patladı elimizde galiba.
  • quote:

Master acık olsa da olmasa da bo$a gider bence,bi zorunluluk olup 60'a atlasa o quest'i kullanması onun yararına olamayacak mı ?Sadece sizi inandırmak icin o quest bo$u bo$una harcanmaz bence..

bende demin aynı şeyi yazcaktım ama boş gitmiş msj katılıorum sana 60 olcam geri düşcem ee ne anladım bu işten
  • Benım uzerımde 25 cıkolata vardı ve gorevı yapmayı denedım olmadı
    bence bu gorev de xtrap gibi hatalı
  • no ss no güven
  • cikolatadan kastı orda 1000 çikolataya karsı verdigi bi item vardı onu kastedior manager bilbor öle 1 ciklotaya 5m exp verse lvl 100 olurdu benim
  • quote:

kvbatu3

no ss no güven

bekle oda gelecek
  • doru olabilir ama olmayada biliryinede saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: aquaflame

cikolatadan kastı orda 1000 çikolataya karsı verdigi bi item vardı onu kastedior manager bilbor öle 1 ciklotaya 5m exp verse lvl 100 olurdu benim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.