Şimdi Ara

36 Bin lira civarı CVT şanzıman araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: harryhur

Haklısınız kaskolu kullanacağım ancak araç bizim için birincil ihtiyaç. Ford'da bile aynı durumla karşılaştık garantinin karşıladığı parça değişime girdi ancak gelmesi 30 gün sürdü mesela.
    Bu gibi durumlarla karşılaşma ihtimali olması açısından parça sıkıntısı sorun teşkil ediyor. Yoksa özellikle space star modeline hayran kaldım diyebilirim...

kendiniz diyorsunuz;

ford ta bile ( Türkiyede köklü fabrikası olan firma) böyle oluyorsa bunu dert etmemek lazım.

ford da bile 30 gün sürüyorsa parçasına göre renoda da sürer fiat ta da sürer demek.

space starın yenisi çok güzel ama attrage ye göre pahalı. bi xenon far standart b sınıfı araçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 20 Mart 2017; 18:12:14 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim olay bundan 10 yıl önce olmuştu, sonrasında linea aldık, en dandik köyde bile yedek parçası vardı. Babam da şimdi o duruma alıştı tekrar ford durumunda kalmak istemiyor.
    Bütçemizi de birazcık aşıyor bir ikna edebilsem detaylı uzun bir inceleme yazısı yazıp video çekeceğim :)
  • arayın sorun ?

benim ilanla bir alakam yok o fiyat aralığında bi o ilan vardı o yüzden koydum.

bu araç için konuşuyorsanız zaten ekspertizi yapacak olan da onlar değil mi?

mitsubishi yetkili bayii sonuçta.
    4 kez aradım bugün, telefonları meşgul çalıyor sanırım açık kalmış :(
    kaput ve sol camurluk far degişmiş 4000 küsür hasarlaydı var dediler fiyatta düşmeyiz diyorlar.

kendimi cok yakın hissettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    harryhur kullanıcısına yanıt
    Plakası tam olarak bu muydu emin olmamakla birlikte biz 0 attrage alırken bu aracı gördüm gibi geliyor o zaman bakıma giriyordu heralde zaten yetkili servis ekspertiz raporu yapmadan araç almıyor yapıp fiyat verirler yani ellerinde senelik bakım servis kayıtları eksper raporu vs tamdır vu araba...

Bu arada Salih beye Whatsapp üzerinden yazarsanız o dönüş yapar ben Antoto mitsubishiyi aradım ordan wp den konuimuştuk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 20 Mart 2017; 18:29:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    konuşduk sağolsun baya iyi bir arkadaş yarın sabah bir golf var ona bakıp olmazsa kapora vereyim diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

konuşduk sağolsun baya iyi bir arkadaş yarın sabah bir golf var ona bakıp olmazsa kapora vereyim diye düşünüyorum.

siz antalyadamısınız?

oradaysanız daha kolay tabi

hayırlısı olsun.

yanlız bu araç; benim konumda anlattığım sıfır km araçla aynı donanım da değil; eğer konuya baktıysanız.
    https://forum.donanimhaber.com/mitsubishi-attrage-1-2-cvt-hakkinda-hersey-testler-kullanici-gorusleri-vb--122779248#122779248

bunda navigasyon ve cruise control ve bluetooth yoktur haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 20 Mart 2017; 18:49:49 >

yok istanbuldayım başka neler eksik 2014 donanımında acaba.

• navigasyon-bluetooth-led sinyalli ısıtmalı ayna-cruise control.

bunun aynası sadece elektrik ayarlı; ısıtması yok.

doğal olarak bunların direksiyonda bulunan kontrol düğmeleri de yok

gerisi aynı benim bildiğim.

hayırlı günler.
  • Kaputta değişim olmuş, 40bine hasar kayıtsız üst modeli var istanbulda eğer zorlayabilirsem ona zorlayacağım ama aklım hala space starda keşke biraz daha uygun olsa..

• üst model dediğiniz 2015 model mi.?

onlarda da navigasyonsuz ve cruise controlsüz olanları var;

anlamak için direksiyona bakmanız lazım sağda solda düğme varsa en üst modeldir.

navigasyonu anlamak kolay zaten:)

hayırlı günler.
    navigasyon ne isede bluetooth diyince soğudum bir anda :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.