Şimdi Ara

36 Bin lira civarı CVT şanzıman araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, aslında en çok space starı beğeniyorum ancak ikinci eli yok bulamıyorum istanbulda.
    Buna muadil, az yakacak cvt bir araç önerir misiniz bu fiyata.
    Attrage da bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harryhur -- 19 Mart 2017; 15:29:12 >

• Colt
  • Merhaba Cvt şanzıman Honda City kullanıyorum , tavsiye ederim.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Hocam o araba çok çirkin yahu
  • pizdies kullanıcısına yanıt
    Yakıtı nedir hocam
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-yetkili-bayii-mitsubishi-1.2-cvt-otomatik-410891590/detay

Hocam yetkili bayidenmis antalya da gidilir alinir uckagit olmasi zor galeri degil sonucta .arayin sorun.

Sizin butceye cok yakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 19 Mart 2017; 16:41:26 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Usta antalya çok uzak istanbula, zaten acemi şöförüm uzun yol tecrübem de yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: harryhur

Usta antalya çok uzak istanbula, zaten acemi şöförüm uzun yol tecrübem de yok

Arkadasim araba temizse, akraba arkadas vb bir usta sofor bulursun yanina gider alirsin. Muhim olan araba temizmi. Bunu alirsan en az 2020 kadar garantili olacak. City jazz alsan garantisi yok. Aldiktan 5 gun sonra ariza yapti ugras dur. Hayirli gunler
  • Mesafe uzak olmasa her türlü alınacak araç... Uygun fiyat, düşük km, cvt şanzıman...
  • Fiyatı 40bine zorlarsanız 2012 2013 yaris var fun donanım. Cvt şanzıman sıkıntısız, iç hacmi geniş...
  • Ortalama 8 lt lpg yakıyorum
  • macropolo kullanıcısına yanıt
    Hangi modellerinde CVT şanzıman mevcut?
  • Accent Blue 1.4 CVT Mode
  • Micra 1.2 cvt
  • harryhur kullanıcısına yanıt
    2011den sonra üretilen tüm benzinli otomatikler cvt şanzıman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-yetkili-bayii-mitsubishi-1.2-cvt-otomatik-410891590/detay

Hocam yetkili bayidenmis antalya da gidilir alinir uckagit olmasi zor galeri degil sonucta .arayin sorun.

Sizin butceye cok yakin.

Fiyat cok iyi .. arkadas degerlendirse mantikli secim
  • ilk aracimi almaya istanbula gitmis ve onunla mersin'e donmustum. kendi araban olunca oyle boyle suruyorsun.
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    Babamı mitsubishiye ikna edemiyorum, yedek parça sıkıntısı yaşarız toplasan kaç tane var sanki falan diyor Türkiyede :( Yoksa benim de kafamda o var
  • doğrudur; balata vb hariç parçası dışarıda bulunmaz;

kaskolu kullandığınızı farz ediyorum tabi; zaten kaza vb olduğunda serviste yaptıracaksınız parça sorunu yok;

bu araç için konuşuyorum en kötü 2019 sonuna kadar garantisi var;

ayrıca mitsubishi normal kullnımda çok zor parça değişim ihtiyacı olan bir markadır.

156 bin km/9 yıl mitsubishi colt kullandım;bu süreç zarfında 4 amortisör ve baskı balata hariç bir parçası değişmedi. öyle ön takım rot rotil vb kolay kolay bozmayan bir markadır.

şayet üretim mantalitesi değişmediyse ki değiştiğine dair bir amaremiz yok attrage da bu şekilde olacaktır.

hayırlı günler
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Haklısınız kaskolu kullanacağım ancak araç bizim için birincil ihtiyaç. Ford'da bile aynı durumla karşılaştık garantinin karşıladığı parça değişime girdi ancak gelmesi 30 gün sürdü mesela.
    Bu gibi durumlarla karşılaşma ihtimali olması açısından parça sıkıntısı sorun teşkil ediyor. Yoksa özellikle space star modeline hayran kaldım diyebilirim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.