Şimdi Ara

36 Calibre Tüfek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Degerli avcı arkadaslar hepinize merhaba bir sorum olacak 12 calibre bir tufegim var ve domuz ve ucan avina gidiyorum simdi ise 36 calibre bir tufek almaya karar verdim size sorum 12den aldigim verimi 36 calibreden alirmiyim 36 calibre nasildir cogu sitede okudum tavsiye etmiyolar ve gucsuz oldugunu soyluyolar 36 calibre hakkinda yorumlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu av forumlarında şarjörlü av tüfekleri yada klasik modeller dışında fikir isteyen vatandaşa bilir bilmez,hiç görmediği kullanmadığı tüfeklere öyle bir atıp tutuyorlarki sanırsın gerçekten bişey biliyor.36 kalibre lerde namlu çıkış hızı 700 m/s , 12 lik tüfeklerde 400 m/s haliyle daha güçlü.Sorsan git poze al diyor.36 kalibre ile pek çok domuz avlayan var.Ben atış yaptım,1 adet beşe on kalas,arkasında bir adet ince tahta,arkasında sobaların altına yere konulan sac ı deldi ve duvarada 4 cm saplandı.güçsüz bilmemne diyen bilmeden atıyor.Youtube da pekçok tüfek testi var,kendiniz inceleyin ve görün.İnternette her okuduğunuza inanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 7 Şubat 2016; 21:18:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Bu av forumlarında şarjörlü av tüfekleri yada klasik modeller dışında fikir isteyen vatandaşa bilir bilmez,hiç görmediği kullanmadığı tüfeklere öyle bir atıp tutuyorlarki sanırsın gerçekten bişey biliyor.36 kalibre lerde namlu çıkış hızı 700 m/s , 12 lik tüfeklerde 400 m/s haliyle daha güçlü.Sorsan git poze al diyor.36 kalibre ile pek çok domuz avlayan var.Ben atış yaptım,1 adet beşe on kalas,arkasında bir adet ince tahta,arkasında sobaların altına yere konulan sac ı deldi ve duvarada 4 cm saplandı.güçsüz bilmemne diyen bilmeden atıyor.Youtube da pekçok tüfek testi var,kendiniz inceleyin ve görün.İnternette her okuduğunuza inanmayın.

Kardeşim çok çok haklısın aynen dedigin gibi bu konunun aynısını bir av sitesine actim herkes atiyor tutuyor birisi 10 metreden sıktim domuz el salladi bana diyor sacma sapan seyler soyluyolar ama benim arastirmalarim 12 calibreye gore cok daha kuvvetli bir tufek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu av forumlarında şarjörlü av tüfekleri yada klasik modeller dışında fikir isteyen vatandaşa bilir bilmez,hiç görmediği kullanmadığı tüfeklere öyle bir atıp tutuyorlarki sanırsın gerçekten bişey biliyor.36 kalibre lerde namlu çıkış hızı 700 m/s , 12 lik tüfeklerde 400 m/s haliyle daha güçlü.Sorsan git poze al diyor.36 kalibre ile pek çok domuz avlayan var.Ben atış yaptım,1 adet beşe on kalas,arkasında bir adet ince tahta,arkasında sobaların altına yere konulan sac ı deldi ve duvarada 4 cm saplandı.güçsüz bilmemne diyen bilmeden atıyor.Youtube da pekçok tüfek testi var,kendiniz inceleyin ve görün.İnternette her okuduğunuza inanmayın.

ms hesabında sırf hız yüksek diye güçlü demişsin. Kurşunun kütlesini neden hesaplamıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

quote:

ms hesabında sırf hız yüksek diye güçlü demişsin. Kurşunun kütlesini neden hesaplamıyorsun ?

Kütlesi ve kinetik enerjisi var ancak ağırlığı ve rüzgar direncide var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şahsi fikrim uzak mesafe için 80-100-150metre pcp tuplu tufek ile daire şeklinde sarjor ile arka arkaya 12-14 iri saçma atar daha mantıklı 36 kalibre uzaga gider ama 25 metre mesafeye hem 12 kalibre hem 36 kalibre tufek ile atış yapılsa en çok etkiyi 12 verir Tartışmasız..
     36 Calibre Tüfek
     36 Calibre Tüfek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .36 calibre fişek ölçüleri.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.