Bildirim
36 TL YE SINIRSIZ ET YEDI?? (BURADA KILOSU 90 TL)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Az önce izledim videoyu ve adam sonuna kadar haklı, Nusret denilen yerlere 1-2 bin tl bayılıyor milletimiz, Nusreti geçtim zaten ülkede et pahalı biz kendimiz evimizde bile yiyemiyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spor yapiyorum et yiyemiyorum tavul yumarta vs idare etmeye calisiyorum ogrenciyim. Kilosu 50 lira etin o paraya 1 hafta idare ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vallahi ufkum açıldı -
Böyle ekonomiye böyle oluyor arkadaşlar.
Şu videoyu izleyen hiçbir hükümet destekçisi arkadaş iç geçirmesin. Biz neden yiyemiyoruz, neden bizim ülkemizde et bu kadar pahalı, neden para birimimiz 3-4 kat daha değersiz, neden yaşam standartlarımız bu kadar düşük, neden alım gücümüz oraya göre çok daha düşük, neden devlet bu kadar bizden bu kadar vergi alıyor DEMESİN!
Siz hükümeti böyle destekledikçe, her allah peygamber kitap diyene sorgusuz sualsiz inandıkça bunlar bize müstehak.
Her zaman diyorum yine diyeyim. Bu millet tecavüzcüsüne aşık olmuş bir millettir.
Eğer bu kafayla düşünmeye devam edersek biz daha nice et videoları, araba videoları görmeye mahkumuz tahmin bile edemezsiniz! -
bazı şeyleri kabulleneceksiniz olmuyor yani et neden yiyemiyorum deme kendini abd,almanya ile kıyaslama çok mantıksız çok.Sen sabah akşam siyaset,futbol bu ikisi yeter sana.Gerçekler bunlar sosyal medya şişiriyor sonra bende istiyorum ondan ne istiyon ülkemiz sana bu kadar diyor işine gelirse et yok makarna verim abime diyor sende olur abi diyeceksin.Ama kıyaslama yanarsın dikkat et öpüyorum gözlerinden... -
Bu neydi şimdi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 17 Eylül 2017; 3:22:44 >
ironi yapıyoruz anlayan yok neyse -
arkadaşlar hükümetimiz bizi düşündüğü için et fiyatlarını bu kadar yüksek tutuyor fazla et yemek kolon kanserine neden oluyor -
Bu da ayrı bir cahil, inandığın şeye tüküreyim senin emi.
-
Videonun sonunda kendisi de söylemiş döviz çevirme fetişi arkadaşlara Orada ödediği hesabı tl ye çevirmenize falan gerek yok tl imiş gibi düşünün direk 81 doları 81 tl olarak görün daha kolay anlarsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Vortex-
Bu da ayrı bir cahil, inandığın şeye tüküreyim senin emi.
İroniden anlamayan nesle aşina değiliz. -
Demiyorlar ki hocam zaten. Onlar makarnadan memnunlar. İşin kötüsü ben de memnunum makarnadan. -
Gelen her garsona içim gitti. Hayat boyu bu tarz et yiyemeyeceğim maalesef.
sizin gibiler yüzünden ülkemizin değeri düşüyo her fırsatta ülkeyi kötülüyosunuz ben gider iphoneye 6 bin lirada veririm etide pahalı alrım gerekirse yemem ülkem icin beğenmeyen yallah amerikaya
Abi adam orda dünyaları gömdü bende evden avucumu yalayarak izledim ya.Kadere bak kadere bak -
Bu ilkay Zaman'ı takip etmeye başladım. Hakikaten abd ile bizim aramız da ekonomi olarak dağlar fark var.
Bu adamın araç fiyatları ile alakalı bir videosu var izlemenizi tavsiye ederim.
Hatta kaç modeldi hatırlamıyorum ama bir tane bentley araba gösterdi fiyatı 99.000 $ o araba bizim burada 1 milyondan başlıyor ayrıca ultra lüks araba sınıfın da gerisini siz düşünün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanatlandırmayan_Redbull -- 18 Eylül 2017; 13:10:2 >
Maaşımı nasıl Euro,Dolar ile kazanabilirim?
videoyu gece 3 de izledim moralim alt üst oldu kime ne laf anlatıyorsun %50 asla degişmezz..ne demiş ömer hayyam
Celladına aşık olmuşsa bir millet, ister ezan ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, müstehaktır ona her türlü zillet.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X