Bildirim
360 Derece Kamera Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ricoh theta iyidir,sonuçta Pentax objektifleri kullanıyor.
bir de Nikon keymision 360 var,ama çok pahalı.
bak burda güzel bir inlemesi var.
-
abi son zamanlarda resmen 360lara gömülmüş durumdayım şu ana kadar ricoh theta yı da çok öven oldu 360fly 4k yı da ricoh theta ve 360fly ın yurt dışı fiyatlarına baktığım zaman aynı fiyat fakat türkiyeye gelince işler değişiyor sanırım ricoh u adamlar tekel olarak görüyorlar.bu arada 360fly 360x240 lık bi çekim alanına sahip ricoh,lg,samsung 360x360 bi alana sahip. benim için video önemli değil diyorsan aslında lg ve samsung da olabilir ama ricoh kadar iyimidir bilemem ben şu an samsung ve lg arasında gidip geliyorum sanırım samsung alıcam :) -
LG alma. Görüntü kalitesi iyi değil. Yani Samsung ve Ricoh theta s çok daha iyi. LG nin videosu ricoh theta s ten daha iyi. Samsung hem iyi video çeker hem fotoğraf. Ama benim gördüğüm kadarıyla 1. Öncelik fotoğraf ise ricoh theta s em başarılı olan. LG den uzak dur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen sanırım bende samsung alıcam Ricoh a göre daha ucuz -
quote:
Orijinalden alıntı: aDM_10
aynen sanırım bende samsung alıcam Ricoh a göre daha ucuz
Ricoh theta s in avantajı ise taşıması çok daha kolay ve canlı yayın yapma özelliği.
hmm bunu bilmiyordum o iyiymiş ama fiyat bakımından yine de samsung daha cezbedici -
quote:
Orijinalden alıntı: aDM_10
hmm bunu bilmiyordum o iyiymiş ama fiyat bakımından yine de samsung daha cezbedici
Ben sanırım ricoh theta s alacam. Ama tabi hemen değil. Samsung ısınınca bulanık görüntü çekiyor diye okudum. Benim amacım fotoğraf sadece. Ricoh taşıması çok daha kolay
-
amvöö nün kameraları güzel,aliexpress i bi yokla derim -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhanozturk
amvöö nün kameraları güzel,aliexpress i bi yokla derim
Marka adı nedir?
amvöö değil amkov muş pardon :) -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhanozturk
amvöö değil amkov muş pardon :)
100 dolar üzeri. 100 dolar üzeri alınabilir mi ki yurt dışından
Alınır, en fazla yüzde 18 kdv ödersiniz onu da belki, ama daha uygun modeller de var, önceden kota 120 dolardı 90 dolara falan alınıyodu bunlar çekle indirimle şunla bunlar, ama şu an güzel ülkemiz 30 dolara indirdiği için gümrüğe takılırsa 18 dolar fazla ödüyosunuz,
sjcam ve amkov ürünleri genelde fiyat performans oluyor, youtubedan karşılaşltırmalarını iZleyebilirsiniz -
yok hocam almadım daha ama umarım fiyat yüksek çıkmaz yaa beklemedeyim o zaman şimdilik çok saolasın -
-
-
300$
-
letgo'da sıfır jelatini üzerinde lg 360'ı 200 TL ye bulunca bende 360 fotograf-video kervanına katıldım. LG en kötüsü olabilir ama bu fiyat seviyesinde dört dörtlük diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 5 Mayıs 2017; 23:47:25 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X