Şimdi Ara

360 Derece Kamerayı Nasıl Kapatabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde 2015 Juke aracıma android multimedya aldım. Dün sistem güncellemsi yaptım ve artık geri vitese takınca arkayı göstermek yerine fotoğraftaki gibi saçma sapan bir şey çıkıyor. Aracımda 360 derece kamera sistemi yok. Ben istiyorum ki eskisi gibi geri vitese takınca ekranda sadece arka kamerayı göstersin. Bunun için 360 viewi kapatmam gerekiyor nasıl yapabilirim? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

360 Derece Kamerayı Nasıl Kapatabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esersenol -- 12 Temmuz 2024; 18:21:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Foruma yazmam bile uğurlu geldi :) Buraya yazdıktan sonra biraz daha uğraşıp sorunu çözdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esersenol E kullanıcısına yanıt

Hocam sorunu nasıl çözdüğünü burada paylaş ki benzer durumda olanlar Google aramaları ile konuyu bulup sorunlarını çözsünler.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki hocam. Sistem ayarlarından "123456" şifresiyle fabrika ayarlarına girdim. Orada çeviriden kaynaklı olsa gerek, geri vitesle alakasız bir şekilde yüksek çözünürlük ayarları gibi bir şey var ona tıklayınca seçenekler çıkıyor. 360 view dışındaki seçeneği aktif hale getirince düzeldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • esersenol E kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam 360 Derece Kamerayı Nasıl Kapatabilirim? 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.