Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hero-

Kardeşim sanırım yedek subaylık istiyorsun ancak bu konuda her şeyin şansa bağlı olduğunu aklından çıkarma sakın, sen kısa dönem gidecekmişsin gibi hazırlan, eğer yedek subaylık çıkarsa sürpriz olsun.

Aynen benimde pek ümidim yok yedek subaylık için ama çıkarsa çok güzel Olur.Herşey kısmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Sizin sevk başlangıç 11agustoa yada 13 olcak beyler.kastamonudan selamlar $ 70

Adam mı öldürdün bilader o şafak ne
  • Arkadaşlar merhaba nisan ayında tecilimi bozdurmuştum ağustos celbi için. Transkirip diploma falan herşeyi vermiştim yarın son gün sevk öncesi hazırlık için gitmem gerekiyor mu tekrardan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif05x

Arkadaşlar merhaba nisan ayında tecilimi bozdurmuştum ağustos celbi için. Transkirip diploma falan herşeyi vermiştim yarın son gün sevk öncesi hazırlık için gitmem gerekiyor mu tekrardan.

hayır kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorota

quote:

Orijinalden alıntı: arif05x

Arkadaşlar merhaba nisan ayında tecilimi bozdurmuştum ağustos celbi için. Transkirip diploma falan herşeyi vermiştim yarın son gün sevk öncesi hazırlık için gitmem gerekiyor mu tekrardan.

hayır kardeşim

Saolasın kardeşim

• diğer konuya yazdım, buraya da yazayım.

quote:

Orijinalden alıntı: girye

merhaba arkadaslar bende haziranın 17'sinde gittim diploma transkript vs. verdim ve muayene oldum. daha sonra bana bu belgeyi verdiler cok sıra oldugundan dolayı soramadım buradan bilgi edinmek istiyorum. simdi bu belgeye göre kasım 2015 celbinde kesin askerim degil mi? en altta ufak puntolarla eylülde tekrar gitmem gerektigi yazıyor neden? ve celp döneminin hangi grubunda askere alacaklar? malum aralık ortası gitme ihtimali de var.

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi)

• girye kullanıcısına yanıt
    Kasım 2015 de askersin, sen bütün evraklarını teslim etmişsin ve normalde şubeye tekrar gitmene gerek yok ora da yazan 01-30 eylül tarihleri arasında eğer evrakların eksik ise onları tamamlıyorsun, ayrıca doldurduğun form da değişiklikler de yapabiliyorsun yani mesela yedek subaylık olma isteğini hayır olarak değiştirebilirsin ya da sağlık ile alakalı bir durum olursa onu bildirebilirsin, kısacası eksik evrak ve değişiklik işlemleri yapılıyor eylül ayı içerisinde.

Tavsiyem sen yine de eylül ayında askerlik şubesini git bilgilerini güncelle zararı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hero-

Kasım 2015 de askersin, sen bütün evraklarını teslim etmişsin ve normalde şubeye tekrar gitmene gerek yok ora da yazan 01-30 eylül tarihleri arasında eğer evrakların eksik ise onları tamamlıyorsun, ayrıca doldurduğun form da değişiklikler de yapabiliyorsun yani mesela yedek subaylık olma isteğini hayır olarak değiştirebilirsin ya da sağlık ile alakalı bir durum olursa onu bildirebilirsin, kısacası eksik evrak ve değişiklik işlemleri yapılıyor eylül ayı içerisinde.

Tavsiyem sen yine de eylül ayında askerlik şubesini git bilgilerini güncelle zararı olmaz.

aynen dediginiz gibi eylül ayında ben belgelerle yeniden gidip bir kontrol ettireyim. ne olur ne olmaz. cok yakın zaten askerlik subesi 10 dk mesafede. artık hakkımızda hayırlısı olsun. ilginiz icin, vakit ayırdıgınız icin tesekkurler.

• çalışmadığı için GSS prim ödeyen kişiler.
    sevk kağıdınızı görünce edevletten. çıktısını alın. babanız sgk ya verecek. 5.5 ay gss ödemeyeceksiniz.
  • bana kağıt filan vermediler 24 temmuzda bakarsın dediler çünkü eve kağıt gelmiş ağustosa alınmıştır sevkiniz diye yüksek lisans süresi vardı o da bitmiş muhtemelen gittim sadece Pc ye girdiler bilgileri okadar

• Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    İşlemlerin halledilmiştir ancak bilgi amaçlı sana imzalı ve mühürlü kopyalarının verilmesi gerekirdi. Nitekim buradaki çoğu kişinin işlemleri bu şekilde gerçekleşmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragen

quote:

Orijinalden alıntı: eikkk

quote:

Orijinalden alıntı: dragen

Sevk belgeni (sülüs) aldığın an iş yerinden askerlik sebebi ile yasal olarak ayrılma ve tazminatına alma hakkın doğuyor zaten.(1 seneyi doldurduysan tabi)

Belgeni aldıktan sonra istediğin an ayrılabilirsin ama yine de eğer hala konuşmadıysan iş yerinle konuş derim önceden haber verirsen iyi niyetlilerse tazminat vs konularda kolaylık sağlarlar.

Sevk işlemlerini yaptıktan sonra celp dönemimizin belli olduğu kağıtla iş yerimdeki yetkililerle görüştüm. Fotokopisini insan kaynaklarına bıraktım. Olası tarihleri söyledim. Temmuzun sonu gibi tam net ne zaman gideceğimin belli olacağını söyledim. O tarihe kadar çalışmaya devam edeceğim. Açıklandıktan sonra tarihe göre çalışmaya devam edeceğim ve ya ayrılacağım.

Sevk işlemlerini yapmadan öncede askere gideceğimi söylemiştim zaten yetkililere. 4 senedir çalışıyorum aynı firmada. İnsan yine de bir tedirgin oluyor tabi ayrılacağı için ne olacak diye. Sülüsten ve ayrılma dilekçesinden başka bir evrak vermeyeceğiz anladığım kadarıyla.

Evet başka evrağa gerek yok sadece sülüs ve ayrılma dilekçesi vermemiz gerek. Bende konuştum iş yerimle 24 temmuzu bekliyorum sonuca göre devam edeceğim ya da ayrılacağım. Ayrılma dilekçesinde istifa yazmayın, askerlik sebebi ile çıkıyorum gibisinden yazın.

Anladım, çok teşekkür ettim.

Açıklanmasına bir aydan az kaldı bakalım bekleyip göreceğiz

• Bende Agustos celbinde uzun dönem olarak gidicem hayırlısı ile konuya denk gelmişken yazayım dedim 1 ay kaldı zaman yaklaştıkca heyecan artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

Bende Agustos celbinde uzun dönem olarak gidicem hayırlısı ile konuya denk gelmişken yazayım dedim 1 ay kaldı zaman yaklaştıkca heyecan artıyor.

Açıklanmasına son 24 gün
  • Selam arkadaşlar
    Ben tayin istemeden önce mayista yani askerliks subesine gidip durumum ne dedim hocam tamam dediler ağustos ta gidiyorsun dediler. Benim de kafama takılan hicbirsey istememeleri neyse tayinim çıktı memleketime öyle esti birden dur gideyim burda ki subeye ne olur ne olmaz diye. Burda ki eleman hocam siz iyiki şimdi geldiniz yoksa kalırdıniz dedi ve benden ek a ile transkrip istedi verdim tamam temmuz da belli olacak dedi. Sorum şu bu durum da asker öğretmenlik şanssim var mi ne. Olacak benim durum ne zaman gideceğim kafamda deli sorular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar anlayan birisi varsa bir imza yapabilir mi?
  • Herkese merhaba arkadaslar. Nasipse bende agustosta askere gidecegim. Benim bir sorum olacak. Ben son tecil bozdurmayı 15 mayıs biliyordum 14 mayısta askerlik subesine gittim. Mart ayında meniskusten ameliyat olmustum. Doktor ayrıca capraz baglarda kısmi yırtık oldugunu soylemisti. bunu tecili bozdururken memura soyledim oda askeri hastaneye sevk edilebilirsin dedi bende muayeneye gittim ve sevk olursam 2 gun icinde yetismez diye komşumuz olan doktordan sevk yazmamasını istedim. Sorum ise şu askere giderken sivil hastaneden rapor mu alıp gitmeliyim durumu anlatmak icin yoksa baska bi yol bilen var mı? Simdiden herkese hayırlı olsun

• arkadaşlar dağıtım y.subay dağıtım
    okulları subeden subeye fark ediyormu acaba
  • Selam arkadaşlar Ben tayin istemeden önce mayista yani askerliks subesine gidip durumum ne dedim hocam tamam dediler ağustos ta gidiyorsun dediler. Benim de kafama takılan hicbirsey istememeleri neyse tayinim çıktı memleketime öyle esti birden dur gideyim burda ki subeye ne olur ne olmaz diye. Burda ki eleman hocam siz iyiki şimdi geldiniz yoksa kalırdıniz dedi ve benden ek a ile transkrip istedi verdim tamam temmuz da belli olacak dedi. Sorum şu bu durum da asker öğretmenlik şanssim var mi ne. Olacak benim durum ne zaman gideceğim kafamda deli sorular

• Şu 1. grup 2.grup durumu çok sıkıntı inşallah 1. sevk tarihinde giderim işimizi gücümüzü ona göre ayarladık.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.