Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkroaddd

arkadaslar sonuclar açıklandımı benim sonuç hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır. yazıyor

acaba uzun dönemmiyim nereden baktınız.

Kardeş, eğer lisans ve üstü mezunuysan Edevlet üzerinden yedek subay sınıflandırma sonucuna bakman lazım. Oraya baktığında zaten 24 temmuz açıklanacağını görürsün. Ama Er sınıflandırma sonucuna tıkladığında "hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır" yazması normal :)

Yok ben zaten 12 ay er yapacam diyosan ve ona rağmen Edevlette Er sınıflandırma sonucu linkine tıkladığında onu diyorsa şubeye gitmekte veya aramakta fayda var ;)

• Uzun dönem er olarak gidecek arkadaşların yerleri hayırlı olsun..

Karışıklık olmasın diye tekrar yazıyorum;

Bugün sadece uzun dönem gidecek erlerin yeri açıklanıyor.

Kısa dönem ve yedek subay adaylarının yerleri 24 Temmuz'da açıklanacak zaten e-devlet şifreniz varsa girip kendinizde görürsünüz.
  • hayırlı olsun herkese.
    24 temmuz diyor bende de kısa dönem mi ağustos mu ne bu belirsizlik
    şaka gibiler resmen, şimdiden stres yaptı bende.
    bugün ptt kart göndermiş evdekiler almış bunun şifresini hemen almak lazımmış ptt ye gidip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun dönem arkadaşlar çıktıkları yerleri yazsalar aslında iyi olur.

fikir ediniriz biz lisans mezunları da

hepinize hayırlı olsun arkadaşlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.L.

uzun dönem arkadaşlar çıktıkları yerleri yazsalar aslında iyi olur.

fikir ediniriz biz lisans mezunları da

hepinize hayırlı olsun arkadaşlar .

neyin fikrini edineceksin ki, 81 vilayetten birine gidiyorlar işte..
  • Hasan Kılko H kullanıcısına yanıt
    ciddi misin? ben 10 vilayete filan gidiyolar sanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

E-Devlet'i açarken hayırlısı olsun bakalım 20 gün sonra gidiyoruz neresi çıkmış diye açtık açtıkda 2.Grup'a düştük Sevk Tarihi 30.9.2015 hay ben böyle işe dedim ama her iştede bir hayır vardır diyorum
    ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞT.A.K.LIĞI 1 İNCİ ULŞ.EĞT.TB./İZMİR GAZİEMİR

1.Grup gidiyorum dostum 3/8/15
  • Burak_Pasa kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun gittikten sonra konuya yazma imkanın olursa iyi olur bizide bilgilendirmiş olursun.
  • Arkadaşlar ptt kart gelmişti almadım, kartı almak zorunda mıyım zaten banka kartım var da?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Pasa

quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

E-Devlet'i açarken hayırlısı olsun bakalım 20 gün sonra gidiyoruz neresi çıkmış diye açtık açtıkda 2.Grup'a düştük Sevk Tarihi 30.9.2015 hay ben böyle işe dedim ama her iştede bir hayır vardır diyorum

1.Grup gidiyorum dostum 3/8/15

yerler 24 ü değil midi. bi de ptt kart ne işe yarıo
  • Ne kartmış arkadaş bu yahu! PTT kart geldi bu kez de şifre meselesi çıktı. müşteri hizmetlerini aradım asker kartı olduğu için ptt merkez şubeye gidip şifrenizi almanız gerekiyor dediler. pttye gittim yüzlerce kişiyi görünce şifreden de karttan da vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalxrock

Ne kartmış arkadaş bu yahu! PTT kart geldi bu kez de şifre meselesi çıktı. müşteri hizmetlerini aradım asker kartı olduğu için ptt merkez şubeye gidip şifrenizi almanız gerekiyor dediler. pttye gittim yüzlerce kişiyi görünce şifreden de karttan da vazgeçtim.

Benden aradım bana da aynısını dediler..

Merkez şubeden kasıt nedir? Herhangi bir ptt şubesinden alamıyor muyuz yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abraham_KSK -- 15 Temmuz 2015; 15:59:57 >
  • Hero- kullanıcısına yanıt
    Uykusuz olduğum için yazdıklarımı karıştırmışım kardeşim kusura bakma :)
    Aynen dediğin gibi olacak 24 temmuzu bekleyelim bakalım. Sanki yeniden üniversite kazanıyormuşum gibi hissediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abraham_KSK

quote:

Ne kartmış arkadaş bu yahu! PTT kart geldi bu kez de şifre meselesi çıktı. müşteri hizmetlerini aradım asker kartı olduğu için ptt merkez şubeye gidip şifrenizi almanız gerekiyor dediler. pttye gittim yüzlerce kişiyi görünce şifreden de karttan da vazgeçtim.

Yok kardeşim her şubeden alınmıyormuş. Oturduğun il, ilçedeki merkez pttye gideceksin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abraham_KSK

quote:

Yok kardeşim her şubeden alınmıyormuş. Oturduğun il, ilçedeki merkez pttye gideceksin.

Merkez PTT'nin nerede olduğuna bakabileceğimiz bir yer var mı ? Yada Ankara-Çankaya ve Ankara-Yenimahalle için nerede bilen var mı ?

Son bir doru daha :) İlle ikamet ettiğim yerden mi alacağım, başka il başka ilçeden alabiliyor muyum bilginiz var mı ?

• Veteriner Okulu Ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Gemlik / Bursa çıktı zaten bursalıyım Köpek üretim ve eğitim merkezi taaaam benlikkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albino Doberman -- 15 Temmuz 2015; 16:24:12 >
  • mkrds M kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı tarih yazar.O muhtemel tarihtir.TRT duyurusunda açıklama yapıldı.24 temmuzda açıklanmaya başlayacaktır.E devlet şifren varsa yedek subay sınıflandırma sonucuna gir orada 24 temmuz göreceksin.
  • celp dönemi 2015 ogustos yazıyor ama

Sevk Başlangıç Tarihi 30/09/201

sevk bitiş tarihide 02/10/2015

asal sevk başvuru yap diyorum sistem çok dolu hehralde hata veriyor sistem ben şimdi 30.09.15 e mi kaldım yani 2.döneme asal sevk başvuru yap diyince ne olucak bilgilendirrmisniz bu arada sivas merkez çıkmış
  • DreamEnergy kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim 2. döneme kaldın benimde 2. dönem5 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI/SİVAS MERKEZ orda beraber gireriz senle :) sistemde hata yok 10 eylülden sonra sülüsü alıcak 2.dönemler o yüzden şimdi yapıcak bişi yok bekliceksin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildizliaslanlar -- 15 Temmuz 2015; 22:28:13 >
  • yildizliaslanlar Y kullanıcısına yanıt
    hayırlısı grşz inş kısmetse :) bakalım
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.