Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri soruma yanıt verebilir mi ? bende tarih 30.07.2015 yazıyor ama herkes 24 Temmuz diyor neden böyle ?
  • mkrds M kullanıcısına yanıt
    O konuda herkes birşey söylüyor en doğrusu bekleyip görmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen_86

bakaya ya da kaçak durumda olup ağustosta gidecek olan yok sanırım forum ful 95lik dolu

ne alaka hocam!

biz lisans mezunları 88, 89 ,90 ve 91 doğumlulardan oluşuyor daha çok. bu başlıkta 95'li çok azdır tahminim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Kılko

quote:

bakaya ya da kaçak durumda olup ağustosta gidecek olan yok sanırım forum ful 95lik dolu

ne alaka hocam!

biz lisans mezunları 88, 89 ,90 ve 91 doğumlulardan oluşuyor daha çok. bu başlıkta 95'li çok azdır tahminim..

benim tahminim bu yönde ;)))

• quote:

Ben bakayayım sanırım. Kaçakla bakaya arasındaki fark nedir tam olarak? Para cezası da geldi ödemedim. Yaş 25

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim ptt kartım bugün geldi. Sizde durumlar ne yedek subay adayları?
  • santos32 S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim darılmayın ama siz okuduğunuzu bile anlayamıyorsunuz. Bugün sadece uzun dönem er olarak gidecek olanlarınki açıklanacak, yedek subay ve kısa dönem er olanlar 24 temmuz da, ikisi de aynı kategori zaten, lütfen biraz dikkatli okuyun duyuruları lisans mezunu adamlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hero-

Kardeşim darılmayın ama siz okuduğunuzu bile anlayamıyorsunuz. Bugün sadece uzun dönem er olarak gidecek olanlarınki açıklanacak, yedek subay ve kısa dönem er olanlar 24 temmuz da, ikisi de aynı kategori zaten, lütfen biraz dikkatli okuyun duyuruları lisans mezunu adamlarsınız.

Sonunda beklediğim tepki :)

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abraham_KSK -- 15 Temmuz 2015; 9:07:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnozn

Benim ptt kartım bugün geldi. Sizde durumlar ne yedek subay adayları?

Benim kartta gelmiş ptt şubesinde bugün alıcam bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eikkk

quote:

Orijinalden alıntı: mtnozn

Benim ptt kartım bugün geldi. Sizde durumlar ne yedek subay adayları?

Benim kartta gelmiş ptt şubesinde bugün alıcam bakalım.

Benim kart da gelmiş, dün aldım şubeden.
  • eikkk E kullanıcısına yanıt
    kartın geldiğini nereden öğrenebilirim
  • hala uzun dönemleri açıklamadılar
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    benim eve gelmişler evde olmadığım için kağıt bırakmışlar oradan öğrendim. sen PTT kargo yu arayıp sorabilirsin 444 1 788 olması lazım numara.
  • Arkadaşlar e-devlet android uygulamasını indirin. Diğer türlü sonuçları sizde benim gibi göremezsiniz.
    Terörle mücadele ve Tatbikat M. K. Isparta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alparslan Yavuz

Arkadaşlar e-devlet android uygulamasını indirin. Diğer türlü sonuçları sizde benim gibi göremezsiniz.
    Terörle mücadele ve Tatbikat M. K. Isparta.

uzun dönemler açıklanmış mı?
  • Hayırlı tezkereler dostum.
  • ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1 İNCİ ULŞ.EĞT.TB./İZMİR GAZİEMİR
  • Evet hocam 10 gibi ilk önce e-devlet android uygulaması ve 10:30 gibi de bilgiler com uzantısından aktarılmaya başlandı.

Eyvallah hocam sağolun.Hepimiz için hayırlısı olsun.P.MNG.K.ÇVŞ. işimizi görürse bu askerlik rahat geçer :)
  • E-Devlet'i açarken hayırlısı olsun bakalım 20 gün sonra gidiyoruz neresi çıkmış diye açtık açtıkda 2.Grup'a düştük Sevk Tarihi 30.9.2015 hay ben böyle işe dedim ama her iştede bir hayır vardır diyorum
    ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞT.A.K.LIĞI 1 İNCİ ULŞ.EĞT.TB./İZMİR GAZİEMİR
  • arkadaslar sonuclar açıklandımı benim sonuç hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır. yazıyor

acaba uzun dönemmiyim nereden baktınız.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.