Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asal'ın sitesi yenilenmeden önce duyurular bölümünde Trt duyurusu vardı ve orada 24 temmuz yazıyordu. Site değiştikten sonra ilan da kalkmış oldu ama bu o ilanın geçersiz olduğu anlamına neden gelsin ki? Ne alaka? 24 temmuzda açıklanacak işte lisans mezunlarının yerleri. Net.
  • 24 temmuzda açıklanacak arkadaşlar kısa dönem ve yedek subay adayları için söylemekten dilimizde tüy bitti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megiddo

şu evci izni olayı nedir nasıldır? sadece anne baba ve evli abi abla evi mi olacak? anne baba hariç bekar kardeşlerin kaldığı eve evci izni alınamıyormu?

Anne baba ve evli kardeş sadece. gerisine alamazsin. Tanıdık vs komutan olursa ayarlıyorlar ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eikkk

quote:

Orijinalden alıntı: alpegoo11

Ben ankarada oturuyorum izmire tatile gitmem gerekiyor izmirde askeri birliğe gidip kasimda askere gitmek icin gerekli islemleri yapabilir miyim

Yapabiliyorsun şubeden, çok cins bir memur gelmezse sıkıntı olmaz. Hatta güzel birşey söyliyeyim benim bir arkadaşımın başına gelmişti bende başka arkadaşa da öyle yapsın diye tavsiyede bulunmuştum. Arkadaşım denizli de okuyordu aslen izmirliydi, aile de izmir de yaşıyordu. kendi ikameti de izmirdeydi. İzmir e gidicem tecil i bozup askere gitmek için dedi bana. Bende ne gerek var denizli de boz dedim hatta bir arkadaş aynı senin koşullarındaydı, İzmire yedek subay olarak çıktı bakarsın sana da çıkar dedim. Arkadaş benim sözümü dinleyip öyle yaptı. neyse zaman geçti yerler açıklandı. hemen arkadaşı aradım ben neresi çıktı diye. Bana sitemli bir şekilde sağol kanka Hakkari çıktı dedi. Benim kafadan aşağı kaynar sular döküldü, onu ikna etmeye çalışıyorum: ya doğuda daha rahat oluyormuş askerlik falan diye, sonra puhahaha diye bir güldü izmir çıktı kardeşim sağol dedi. Arkadaşı metro ile askere uğurladık Gaziemir de yaptı hafta sonları da eve geldi

İnşallah sana da öyle güzel bir yer denk gelir; sonra Hakkari çıkarsa beni anma da

Eyw usta artik kismet olucak neresi olursa kisa donem pek oyle yerlere vermiyor diye duydum bide geçen sene halamin oglu teror bolgesinde komaando olarak yapti ondan dolayida etkisi olurmis sanırım izmirde yapacam artik iislemleri

• herkes heyecanla bekliyordur şimdi :) ya bişey soracağım kaçak yada bakaya olupta ağustosu atlatmak isteyen var mı?
  • Ne PTT muhabbet dönüyor. Görelim açıklanınca :)
  • Herkes nereye ve ne zaman gideceğine kitlenmiş durumda,
    hiç orada ne yapacağız nasıl yapacağız diyen yok
  • AĞUSTOS CELBİ UZUN DÖNEM ile ilgili bir bilgisi olan varmı arkadaşlar?
  • Gençler hakket şu ptt kart mevzusunu bı kenara bırakalım da neler yapıcaz neler götürecez onları konuşalım nasılsa 24temmuza kadar yapacak birşey yok :)

Neler önerirsiniz acemi birliğine giderken götürmek için neticede küçük bi çantaya sığdırmak gereken önemli şeyler vardır ?

Bir soru daha, 24 Temmuz sabah 8demi açıklanır yoksa gece 00:00 damı :) Varmı deneyimi, bilgisi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abraham_KSK -- 13 Temmuz 2015; 13:55:02 >
  • ağustos sıcağında kirli yataklar sıcaktan pişersiniz gençler allah yardımcınız olsun şimdiden
  • Arkadaşlar Merhaba,

Askercell Almayı Planlıyorum. Bunun İçin Şarjı Uzun Giden Bir Telefon Önerebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer9053

Arkadaşlar Merhaba,

Askercell Almayı Planlıyorum. Bunun İçin Şarjı Uzun Giden Bir Telefon Önerebilirmisiniz ?

:Ben de bu sorunun cevabını bekleyeceğim. Fiyatları hakkında da bilgi verirseniz hoş olur.
  • Arkadaslar askercell faturali turkcell hatlarda olmuyr bunun icin hazir karta ihtiyacimiz var kartinizla bir time gidip ordan sizin istedihiniz 5 cep 2 sabit hat tanimlatiyrsunuz sonra size bi onay mesaji geliyr ve siz yanitliyrsunuz islem tamamlaniyr,
    Bundan sonraki kisim su sekilde hattin kullanimi hafta ici 18,00 ~ 8,00 arasi
    Hagta sonu serbest sekilde belirlenen numaralarla kullanilabiliyor
    Ayrica ben 20 tlye Asker ikili paketide yaptirdim bu paketin icerihi 1000 sms 400 dk dir,
    Askercelli hattin askercell olup olmadini kontrol etme islemi ise *199# tuslamasiyla yapilir ve hattinizin askercel olup olmadihi ve tanimli numaralariniz size sms ile iletilir,
    Buraya kadar olan kismi Askercell hatti edinmeydi
    Simdi ise telefona gelelim nette askercell teli diye aratinca bb, samsung ve nokinin modellerinden bi kac tane cikiyr ihtiyac ve fiyata gore seçilebilir
    Ben bayiye gidip
    askercelle kullanmak amaciyla uyumlu tel sordum bana BB diye bi marka gosterdi ve fiyati 200 tl civariydi bende almadim
    Sonra baska bi yere gittim ayni tasarimda ve teknik ozelliklerde asagiya yukari tabi samsung telefon aldim 75 tlye ve sarji bir hafta gidiyr asagi yukari denedim telefonun modeli ( samsung yateley gu46 6gg)
    Benim askercel ve telefonla ilgili yaptiklarimi ve bildiklerimi yazdim dostlar,
    Bilen ve deneyimi olan bi arkadasta acemi birliğinde kullanabilecekmiyiz telefonu nasil bi surec bizi bekliyr yazarsa memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: bilisimcil

Arkadaslar askercell faturali turkcell hatlarda olmuyr bunun icin hazir karta ihtiyacimiz var kartinizla bir time gidip ordan sizin istedihiniz 5 cep 2 sabit hat tanimlatiyrsunuz sonra size bi onay mesaji geliyr ve siz yanitliyrsunuz islem tamamlaniyr,
    Bundan sonraki kisim su sekilde hattin kullanimi hafta ici 18,00 ~ 8,00 arasi
    Hagta sonu serbest sekilde belirlenen numaralarla kullanilabiliyor
    Ayrica ben 20 tlye Asker ikili paketide yaptirdim bu paketin icerihi 1000 sms 400 dk dir,
    Askercelli hattin askercell olup olmadini kontrol etme islemi ise *199# tuslamasiyla yapilir ve hattinizin askercel olup olmadihi ve tanimli numaralariniz size sms ile iletilir,
    Buraya kadar olan kismi Askercell hatti edinmeydi
    Simdi ise telefona gelelim nette askercell teli diye aratinca bb, samsung ve nokinin modellerinden bi kac tane cikiyr ihtiyac ve fiyata gore seçilebilir
    Ben bayiye gidip
    askercelle kullanmak amaciyla uyumlu tel sordum bana BB diye bi marka gosterdi ve fiyati 200 tl civariydi bende almadim
    Sonra baska bi yere gittim ayni tasarimda ve teknik ozelliklerde asagiya yukari tabi samsung telefon aldim 75 tlye ve sarji bir hafta gidiyr asagi yukari denedim telefonun modeli ( samsung yateley gu46 6gg)
    Benim askercel ve telefonla ilgili yaptiklarimi ve bildiklerimi yazdim dostlar,
    Bilen ve deneyimi olan bi arkadasta acemi birliğinde kullanabilecekmiyiz telefonu nasil bi surec bizi bekliyr yazarsa memnun olurum

Askercelle Uyumlu Derken, Askercell Hattı Her Telefona Uyumlu Olmuyor mu ?

Bu Telefon Modeli Sizce Uygunmudur ? SAMSUNG E1200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer9053 -- 13 Temmuz 2015; 18:18:49 >

• Aynen Askeriyede telefon kullanan bilgili arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur ben Acemi birliğine annemin takoz telefonu götürmek istiyorum ama en azından usta birliğine benim internete giren Samsung telefonu götürmek istiyorum ne yapabiliriz nasıl yapabiliriz.
  • aranızda kaçak ya da bakaya olan var mı gençler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Kılko

quote:

Orijinalden alıntı: omer9053

Arkadaşlar Merhaba,

:Ben de bu sorunun cevabını bekleyeceğim. Fiyatları hakkında da bilgi verirseniz hoş olur.

Bu konuda önerebileceğim en iyi telefon Samsung E1205 modelidir

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-65tl-samsung-e1205-sifir-orjinal-kutulu-garanti-kapida-odeme-imk-218087275/detay

Fiyatı normalde bu kadar ucuz değil ama bu telefonlar yurtdışından kaçak geliyor ve eski telefon imeisiyle kaydediliyorlar.Sizi en az 6 ay idare eder.Şarjı yaklaşık 1 hafta gidiyor radyosu var ve en önemli özelliklerinden biri de üzerinde led feneri var.Fiyatı da kargoyla birlikte 70 lira yaklaşık.Bence bu telefonu alın gidin orada başına bişey gelse bile üzülmezsiniz.

• Kamerası olmayan ve akıllı telefon özelliği içermeyen her telefon götürülebilir askercell ile birlikte acemilikte kullanırız, ustalıkta ortamı süzdükten sonra kendi asıl telefonlarımızı sokarız diye tahmin ediyorum.

• Kandiliniz mübarek olsun arkadaslar Rabbim hayirlisiyla önce iyi yerler sonra sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin bizlere

• Arkadaslar askerde lens kullanabilir miyiz? Gozluk takmayi hic sevmedim lens kullaniyorum yillardir.Askerde kullanan veya kullanan birini bilen var mi?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.