Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler neyin tartışmasını yapıyorsunuz Allah aşkına Yok PTT Kartı gelmiş gelmemiş yok gelenler 1. Grup olur olmaz yok Ağustos'ta gideriz gitmeyiz bla bla bla...

Şurda kalmış 2 hafta sonuçların açıklanmasına keyfini çıkarın günlerin, hepimiz devreyiz burda boşuna atışmanın alemi yok hayırlısı ne ise o olsun eninde sonunda gidip geleceğiz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ptt kartı ikamet adresine geliyormuş.ben ikamet adresinde değilim.yol ücreti yatınca herhangi bir ptt şubesinden ptt kartım olmadan alabilir miyim.şimdiden teşekkür ederim.

• mustafa4461 M kullanıcısına yanıt
    Sana en yakın ptt şubesine gidip kimliğini gösterip alabilirsin.
  • ptt kartı gelmeyen şimdiden geçici iş falan baksın eylülün sonuna kadar vakit geçmez. bizde de öyle olmuştu kartı geç gelen 2. celp
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragen

Beyler neyin tartışmasını yapıyorsunuz Allah aşkına Yok PTT Kartı gelmiş gelmemiş yok gelenler 1. Grup olur olmaz yok Ağustos'ta gideriz gitmeyiz bla bla bla...

Şurda kalmış 2 hafta sonuçların açıklanmasına keyfini çıkarın günlerin, hepimiz devreyiz burda boşuna atışmanın alemi yok hayırlısı ne ise o olsun eninde sonunda gidip geleceğiz..

Aynen bende katılıyorum arkadaşa, herkes ilk grup gidip biran önce yapıp dönmek istiyor, ama herşeyden önce hayırlısı neyse o olsun hepimiz için. Kazasız belasız rahat bir şekilde yapıp döneriz umarım. Bu günleri çok ararız ilerde o yüzden iyi değerlendirmek lazım. İkinci gruba düşmekte ölüm değil o da bir şekilde gelip geçiyor

• az önce fatura yatırmak için ptt!ye gittim, hazır gitmişken şu kart olayını sordum sistemden baktı bugün itibariyle kuryeye verilmiş dedi bugün gelmezse yarın eline ulaşır dedi.
  • Ben ankarada oturuyorum izmire tatile gitmem gerekiyor izmirde askeri birliğe gidip kasimda askere gitmek icin gerekli islemleri yapabilir miyim

• bu telefon muhabbetinin gerçeği nedir? içeriye telefon sokabiliyor muyuz, hangilerini sokabiliriz? veya kaçak yollardan telefon götürsek içerde yakalansa yaptırımı nedir? askercell dışında hat kullanabilirmiyiz?
  • Ohalde yedek subay olabileceklerin karti nezaman geliyor? Gecmi erkenmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: allstaer

Ohalde yedek subay olabileceklerin karti nezaman geliyor? Gecmi erkenmi?

kart elindeyse birinci grupsun basılmış ama gelmemişse yedek subaysın daha basılmamışsa eylülün sonuna akdar yolun var
  • vitor reis kullanıcısına yanıt
    Bu ptt kart muhabbettine daha fazla girip ortamı germek istemiyordum şayet siz benide geçtiniz hocam :) Hazırlıklı olun aniden baskın yiyebilirsiniz.
    Yedek subaydan ziyade bunu uzun dönem içinde yorumlamak gerekirse tecrübeniz ne söyler merak ediyorum.Kartım hala gelmedi basılmış ve kargoya verilmeyi bekleniyor.Az önce yine emin olmak istedim.Bu hafta içi aksilik olmazsa elime geçeceğini söylediler.
  • Ptt kartın geç ya da erken gelmesinin celple bir ilgisi yok arkadaşlar. Bana dağıtılmaya başlandığı ilk gün geldi ama 2. celp çıktı. Karşı komşumun oğluna da ilk gün geldi 1. celp çıktı. Tamamen birliğinizle alakalı. Denizci çıkarsanız 2. celbe kalacaksınız. Acemi birliği İskenderun usta birliğim İstanbul tuzla. Yarın teslim oluyorum bakalım. Kaldı 150
  • Hem ziraat kart hem de PTT kart bi işe yaramıyor. Yol parasını PTT şubesinden direk aldım. Usta birlikte maaşı (37 lira) elden verdiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar e-devlet üzerinden sülüs bilgilerini sisteme kaç gibi girerler bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abraham_KSK

quote:

Orijinalden alıntı: grbzgrbz

arkadaşlar postacı abi bugün getirdi kartımı ,şehir bursa .

Kardeşim sen 12ay er mi olacaksın? Yoksa YedekSubay adayı mısın? (6 Ay er veya 12 ay Subay)

yedek subay adayı hocam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kerem

Ptt kartın geç ya da erken gelmesinin celple bir ilgisi yok arkadaşlar. Bana dağıtılmaya başlandığı ilk gün geldi ama 2. celp çıktı. Karşı komşumun oğluna da ilk gün geldi 1. celp çıktı. Tamamen birliğinizle alakalı. Denizci çıkarsanız 2. celbe kalacaksınız. Acemi birliği İskenderun usta birliğim İstanbul tuzla. Yarın teslim oluyorum bakalım. Kaldı 150

adam mı öldürdün kardeş o şafak ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Ptt kartın geç ya da erken gelmesinin celple bir ilgisi yok arkadaşlar. Bana dağıtılmaya başlandığı ilk gün geldi ama 2. celp çıktı. Karşı komşumun oğluna da ilk gün geldi 1. celp çıktı. Tamamen birliğinizle alakalı. Denizci çıkarsanız 2. celbe kalacaksınız. Acemi birliği İskenderun usta birliğim İstanbul tuzla. Yarın teslim oluyorum bakalım. Kaldı 150

İzinleri düşmüyor hocam galiba
    Ben usta birliğine 140'la başladım. Şuan atarsa 109

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

İzinleri düşmüyor hocam galiba
    Ben usta birliğine 140'la başladım. Şuan atarsa 109

senin de farkın yok kardeş.

• Arkadaşlar benim de gelmiş pttkartım asker öğretmenlik çıkmazsa bir hayli borcum olduğu için gitmemem gerekiyor askere. Bunu yasal bir yoldan çözmem mümkün müdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: Super Ray

Arkadaşlar benim de gelmiş pttkartım asker öğretmenlik çıkmazsa bir hayli borcum olduğu için gitmemem gerekiyor askere. Bunu yasal bir yoldan çözmem mümkün müdür?

ne kadar borcunuz var kardeş
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.