Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tam anlamadım. Acaba asker jargonunu ile konuşuyorsun :)
    359 KD'yim. Şafak 172 ile başlıyor. 62 bitti 110 kaldı. 3'te 1'i bitti bile :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Hocam tam anlamadım. Acaba asker jargonunu ile konuşuyorsun :)
    359 KD'yim. Şafak 172 ile başlıyor. 62 bitti 110 kaldı. 3'te 1'i bitti bile :)

Şafağı fazla olanlara adam mı öldürdün derler hocam onu demiş arkadaş da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: Super Ray

Arkadaşlar benim de gelmiş pttkartım asker öğretmenlik çıkmazsa bir hayli borcum olduğu için gitmemem gerekiyor askere. Bunu yasal bir yoldan çözmem mümkün müdür?

ne kadar borcunuz var kardeş

Ciddi bir sorudur. Gayrıciddi yaklaşımlara gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dorota kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asker öğretmenlik çok az sayıda alınıyor.ayrıca diploma notun yüksek olması ve branşın ihtiyacı fazla olan bir bölüm olması gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az mı aşındırdım şu forumu zamanında. tam 3-4 sene kaçaklık,bakaya,öğretmen askerlik konularında kim ne yazmış diye saatlerce mesaj,yorum okurdum. moralim bozulurdu her seferinde içime bir taş otururdu.. şimdi tesadüfen gördüm epeydir girmediğmii farkettim foruma. vay be dönem 360. olmuş arkadaş
    352leri falan hatılıyorum ben
  • Arkadaşlar ben bana uzun dönem gelmesini hiç istemiyorum.

Uzun dönem çıkması nelere bağlıdır?

İngilizce İşletme mezunuyum, bana çıkma ihtimali nedir?
  • arkadaşlar kimya mühendisiyim k.d istedim uzun çıkma ihtimali varmı acaba
  • mühendisyen M kullanıcısına yanıt
    Mesajında daha çok uzun dönem istiyormuşsun gibi geldi
  • Arkadaşlar Merhaba,

Sülüsler 15 Temmuzda mı çıkacak? Asal trt duyurusu yayınlamış. Orda 15 yazıyor.
    Ancak şubenin bana verdigi kagıtta 30 temmuza kadar askerlik yönünden sakınca yoktur yazıyor. Bu nedir şimdi açıklayabilicek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmacaa

Arkadaşlar Merhaba,

Sülüsler 15 Temmuzda mı çıkacak? Asal trt duyurusu yayınlamış. Orda 15 yazıyor.
    Ancak şubenin bana verdigi kagıtta 30 temmuza kadar askerlik yönünden sakınca yoktur yazıyor. Bu nedir şimdi açıklayabilicek var mı?

15 temmuz erlerin açıklanma tarihidir.
    Yedek subay ve kısa dönem 24 temmuz cuma günü açıklanacak.TRT duyuru yaptı.
    Son 12
  • Tercih olarak yedek subay hayır de.Şans işi.TSk ihtiyaça göre alır.Bazen hayır diyenlere de uzun çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpegoo11

Ben ankarada oturuyorum izmire tatile gitmem gerekiyor izmirde askeri birliğe gidip kasimda askere gitmek icin gerekli islemleri yapabilir miyim

Yapabiliyorsun şubeden, çok cins bir memur gelmezse sıkıntı olmaz. Hatta güzel birşey söyliyeyim benim bir arkadaşımın başına gelmişti bende başka arkadaşa da öyle yapsın diye tavsiyede bulunmuştum. Arkadaşım denizli de okuyordu aslen izmirliydi, aile de izmir de yaşıyordu. kendi ikameti de izmirdeydi. İzmir e gidicem tecil i bozup askere gitmek için dedi bana. Bende ne gerek var denizli de boz dedim hatta bir arkadaş aynı senin koşullarındaydı, İzmire yedek subay olarak çıktı bakarsın sana da çıkar dedim. Arkadaş benim sözümü dinleyip öyle yaptı. neyse zaman geçti yerler açıklandı. hemen arkadaşı aradım ben neresi çıktı diye. Bana sitemli bir şekilde sağol kanka Hakkari çıktı dedi. Benim kafadan aşağı kaynar sular döküldü, onu ikna etmeye çalışıyorum: ya doğuda daha rahat oluyormuş askerlik falan diye, sonra puhahaha diye bir güldü izmir çıktı kardeşim sağol dedi. Arkadaşı metro ile askere uğurladık Gaziemir de yaptı hafta sonları da eve geldi

İnşallah sana da öyle güzel bir yer denk gelir; sonra Hakkari çıkarsa beni anma da

• quote:

Orijinalden alıntı: _kerem

Ptt kartın geç ya da erken gelmesinin celple bir ilgisi yok arkadaşlar. Bana dağıtılmaya başlandığı ilk gün geldi ama 2. celp çıktı. Karşı komşumun oğluna da ilk gün geldi 1. celp çıktı. Tamamen birliğinizle alakalı. Denizci çıkarsanız 2. celbe kalacaksınız. Acemi birliği İskenderun usta birliğim İstanbul tuzla. Yarın teslim oluyorum bakalım. Kaldı 150

Nerdesin kardeşim sen ya kaç gündür ptt kart diye birbirimizi yiyoruz burda

Telefon olayını nasıl yaptınız , acemilikte kullanabildiniz mi, yada ustaya götürecek misin askercell olarak soruyorum zaten diğeri yasakta. Bilgisi olan bir arkadaş cevaplayabillir mi bu konuyu.

• şu evci izni olayı nedir nasıldır? sadece anne baba ve evli abi abla evi mi olacak? anne baba hariç bekar kardeşlerin kaldığı eve evci izni alınamıyormu?
  • megiddo kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim birinci derece yakın akraban (anne,baba;abi,abla) gelip alabiliyor.Ev ya da oteli ikamet olarak gösterebiliyorsun almaya onların gelmesi lazım ama kesin. İkametin o garnizon içinde ( birliğin belli bir km uzaklığına kadar) olması lazım bide.
  • Merhaba arkadaşlar, şimdiden hepimiz için hayırlı olsun.

Öğrenmek istediğim bir şey var. PTT Kart'ın erken teslimiyle 1. 2. grup gitmenin ilişkisi var mı? Kartı erken gönderilenler ilk grup diyenler var yoksa bu asılsız bir söylenti mi? Aslında bunu araştırdım ama sağlam bir açıklamaya ulaşamadım. Bir arkadaş bana da erken gönderildi ancak 2. grup gittim alakasız demiş ama yine de bir açıklama içimi rahatlatır doğrusu.
  • Merhaba arkadaşlar,

Forum sayfasına biraz geç katıldım. Sabahtan başladım, tüm sayfaları okudum. Allah herkese hayırlısını versin, uzundu kısaydı artık düşünmekten vaz geçtim. 24 Temmuz'u iple çekiyoruz. Bari şu tarih bayram öncesi olsaydı da, bayramda memleketimize kafa rahat giderdik. Haziran sonu iş yerimden ayrıldım, tazminat konusunda sorun yaşamadım çok şükür. Artık son son yatıyoruz.

Okul: İTÜ
    Bölüm : Elektrik Müh.
    Ortalama : 3 / 4,00
    Yüksek Lisans: Bitirdim
    Y.Dil : Var ÜDS
    Ydk. Sb. : Hayır
    Komando: Hayır
    Memleket: Sakarya
  • mmkocaduz M kullanıcısına yanıt
    Resmi bir açıklama olmadığı için bu söylentiye ben inanmıyorum.
  • 24 temmuzda açıklanacagı nerede yazıyor ben bulamıyorum arkadaşlar?
    Kısa dönemlerin sülüsleri 24ünde çıkıyormuş galiba ama trt duyurusu da gelmedi. yada ben bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.