Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah araç işi vermezler. Benimde yanımda kimlik olmadığı için ehliyeti vermiştim şubede
  • kısa dönemlerin acemi birliği kaç gün ve nerelere düşüyorlar genelde ? uzun dönem olursa nereye düşüyorlar genel olarak ?
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    Kısa dönem acemilik 28 gün (4 hafta). Uzun dönem ise bir aylık veya 2.5 aylık eğitim çıkabilir. acemi birlikleri genellikle büyük yerler çıkıyor diye biliyorum. nereye çıktığı konusunda benimde bilgim yok.
  • kasım 11 2013 te yedek subay jandarma komando okulu çıkmıştı 11 kasım 2014 te ise kastamonu 5. jandarma alay komutanlığında bitmişti ey gidi günler :) hepinize şimdiden hayırlı teskereler
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 22 Temmuz 2015; 18:18:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sumerman kullanıcısına yanıt
    ehliyetlilerde risk daha fazla ama inş olmaz öyle tabi bellide olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMOK!

kasım 11 2013 te yedek subay jandarma komando okulu çıkmıştı 11 kasım 2014 te ise kastamonu 5. jandarma alay komutanlığında bitmişti ey gidi günler :) hepinize şimdiden hayırlı teskereler

Jandarma olarak yapan arkadaşlarımdan hiçbiri iyi anlatmadı hocam, senin nasıl geçti askerlik, gerçi senin yedek subaymış..
  • sumerman ve cgty89 Allah razı olsun,teşekkürler cevap için.
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Hayırlısıyla gidip geliriz inşallah. Benim kafamı kurcalayan birkaç soru var onların cevaplarını bilenlerden öğrenebilirsem çok mutlu olacağım.
    E-devlet ten baktığım zaman;

Sevk Tarihi: 01/10/2015
    Celp Dönemi: 2015 ağustos
    Celp Grubu: 2
    Sevk Başlangıç Tarihi: 30/09/2015
    Sevk Bitiş Tarihi: 02/10/2015 yazıyor.

Bu duruma göre ben Ekim ayının 1. günü mü teslim olmam gerekiyor? (1.sorum bu)
    İkinci sorum; e-devlet ten ''asal sevk başvurusu yap'' dediğimde ''Sistemde kayıtlı sevk bilginiz bulunmamaktadır.Lütfen en yakın askerlik şubesine müracaat ediniz.'' diye bir uyarı çıkıyor. Ama sorgulamada acemi birliğim P.Eğt.A.K.Lığı/Burdur Merkez yazıyor. Bu ne demektir?
    Dipnot: Bildiğim kadarıyla Ekim ayında asker alımı yok.

Şimdiden teşekkür ederim vereceğiniz cevaplar için..

• Montana88 kullanıcısına yanıt
    Bende 2.Celp grubunda gidiyorum Ekim ayında asker alım var yok diye bir şey yok 30 ile 2 ekim arasında birliğine teslim olman gerekiyor sevk belgesi henüz çıkmadı Agustos ayında çıkar büyük ihtimalle.
  • Umarım yarın bu saatlerde öğrenmiş oluruz.

• Allahı izniyle yarın açıklanacak herkes için hayırlısı olması dileğiyle arakdaşlar sorum yarın 2. gruba kalsak bile 2. gruba kaldınız diye belirtiliyor mu ve kalmış isek yerimiz falan yazacak mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkas11 -- 23 Temmuz 2015; 4:02:27 >
  • kafkas11 kullanıcısına yanıt
    2.gruplarin da yeri belli oluyor. Kısa dönem 2.grup 29 eylül 2 ekim arası. Uzun dönem 2.grup 14 15 Ağustos sevk tarihleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Montana88 kullanıcısına yanıt
    en geç 02.10.2015 birlikte olman gerekiyor
  • Yarın olsun da öğrenelim artık arkadaşlar

• Aylar günler derken sadece saatler kaldı arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun.

• Zaman geçmiyor...
  • arkadaşlar askerlik şubesini arayan varmı içinizde belki onların sistemi e devletten farklı olabilir erken öğrenebiliriz
  • selam gençlik
    bir sorum olacak bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

kpss ye girdim sınavım iyi geçti büyük ihtimallede atamam olacak fakat 1 haziran 2015 itibari ile tecilimde bitti polis sistemine ne zaman düşerim oldu ki bir cevirmede yakaladılar
    ne yaparlar yada şimdi gitsem şubeye durumumu anlatsam ne yaparlar ağustosmu derler yoksa kasım mı ?
    yerim kesinleşince bende askere gitmek istiyorum ama öncelikle bu işlerin aradan çıkması lazım askerdeyken zor olacak bu işler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herschell -- 23 Temmuz 2015; 14:34:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HİLMİ ERDEM

arkadaşlar askerlik şubesini arayan varmı içinizde belki onların sistemi e devletten farklı olabilir erken öğrenebiliriz

Hocam ben dun gittim subeye cuma gunu dediler

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.