Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitim Birliği :ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI / ANKARA ETİMESGUT / ANKARA

Esas Birliği: ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM. LOJ.DES.K.LIĞI EMN. VE MHF.BL. / ANKARA ETİMESGUT / ANKARA

KuvvetKARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

Statü:KISA_DÖNEM ER

Sınıf:TANK
  • Arkadaşlar Bitlis Tatvan askere alma daire başkanlığı olan varmı usta birliği ve hep şube de mi bırakıyorlar yoksa bölge ye dağıtıyorlar mı ben de sağlık A grubu arızalı yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilenler cevaplarsa sevinirim..Benim acemi ve usta birliği de aynı yerde yemin töreninden sonra izin verilir mi yol izni olmaz galiba ama askerlik de uzamayacak şekilde nasıl izin alabilirim?

• holigans1903 H kullanıcısına yanıt
    pm attım . no yazdım görüşelim..
  • sosyal hizmet mezunu olanlar yedek subay olarak mı yoksa kısa dönem mi yapıyor bilgisi olan var mı? veya ikisini de seçebilme şansı var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kertenkele16

Eğitim Birliği :ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI / ANKARA ETİMESGUT / ANKARA

Esas Birliği: ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM. LOJ.DES.K.LIĞI EMN. VE MHF.BL. / ANKARA ETİMESGUT / ANKARA

KuvvetKARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

Statü:KISA_DÖNEM ER

Sınıf:TANK

Bnmde uzun dönem acemi birlik etimesgut tankcı kardesm.

• bekirtvo B kullanıcısına yanıt
    ziraat kart olur...ama içerde şifresiz ve( fiş vermeyen) daha hızlı alışveriş için kart veriliyormuş.5-10 liraya alıp istediğin kadar yükleyip kantinde sırada çok beklemeden okutup geçiyon.
    bende antalya merkez acemilik..
    Kardeşim memleketime hoş geliyorsun... ben ığdırlıyım :) burda askeri polisi devlet memurunu başımızın üstünde tutarız. Biz azeriler bu devlete hizmet etmeyi de edeni de baş tacı ederiz. Geldiğinde doğu mu burası diyeceksin çünkü istemeyeceğin kadar kafe ve restoranlar göreceksin. Özellikle valilik yolu ve çarşıdaki Haydar Alivey parkında güzel vakit geçirirsin ;)
  • kubi1907 K kullanıcısına yanıt
    acemilik aynı 4 temmuz katılım...
  • dragen kullanıcısına yanıt
    acemi birliği aynı yer...
  • grbzgrbz kullanıcısına yanıt
    sen onu 4 yap :) acemi maltepe -- usta eyüp sınıf piyade...
  • R.usluuu R kullanıcısına yanıt
    Saolasın kardeşim 2 ığdırlı arkadas var ama doğma büyüme istanbullu alay nerede merkezdemi ne kadar asker var alayda yasam nasıl onlardan bilgin varmı

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    kesin bilgi olmamak ile beraber...telefonu ve hattı türkcellden alıyorsun 20 tl ile birlikte toplam 130 tl gibi bir fiyata geliyor...bir türkcell bayiine sorabilirsin...sadece 7 numara veriyorsun ve onlarla görüşebiliyorsun son olarak bildiğim kadarıyla bunuda usta birliğinde veriyolar ancak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkutt0606

Ulastirma 358 olarak bitirdim. Yedek subaylar bizde haftalik kisa sureli gorevlere arac komutani vb olarak katiliyorlardi.

Bilgilendirme için teşekkürler dostum.
    Kısa süreli araç komutanlığı derken sevkiyatlarda mı görev alıyorlardı.Bide takım komutanı olma durumum var mı peki?
    Alay merkezde :) hatta yürüyerek 10-15 dakikada tam merkeze çıkabiliyorsun ;) Alayda ne kadar asker vardır bilmiyorum :( yarın alaya uçak bileti için gidecem bu yaşıma kadar ilk kez gitmiş olacam :D
    yaşam çevreye göre cok guzel. tabi şu sıralar erzurum ve doğubayazıt yolları sıkıntılı (tır ve küçük araç yakma olayları var) ama bunlar sizi ilgilendirmeyecek.
    Azeriler ve Kürtlerden oluşan bir toplumumuz var. Siyaset her yerde konusulur ama asla aramızda düşmanlık yoktur. Mhp-Hdp çekişmesi vardır ama bizim dostluklarımıza zarar veremez.
    Bunun haricinde camilerimiz ve ezanlarımız da dikkatini çekecektir :) Şii-Sünni camilerinin ezanlarını dinleyeceksin huzurla...
    Toprağımız çok verimlidir kii şimdi gelince karpuz, kavun, şeftali, erik ne istersen en güzelini yersin.
    Ha bu arada kışları hava kirliliği olur onu da senelerdir gelmeyen doğalgaza borçluyuz!
  • Acemi;
    KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU / KASTAMONU / KASTAMONU

Usta;
    İL J.K.LIĞI/VAN / VAN / VAN

sevk tarihi: 03-06 agustos

• Usta birliği erzurum il Jandarma olan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstemediği halde uzun dönem çıkan var mı hiç?

• ioa90 İ kullanıcısına yanıt
    ben de ağustos döneminde gitmiştim hava çok sıcak ve sürekli hareket halinde olacaksın, ayaklarında sorun vs varsa parana kıy direkt bot al kendine (adını unuttum botun ama sorsan soylerler) yoksa askeriyenin verdiği seni mahveder. fiziken ve zihnen hayatının en zor dönemini geçireceksin diyebilirim hazırlıklı ol. sana şöyle söyleyeyim benim foçada eğitimim bitip şırnak'a gittiğimde kendimi tatile gelmiş gibi hissettim.

bir de şunu unutma herşeyi öğrenmeye bak keza sana tim verilirse- ki büyük ihtimal verilir- çoğu askerin 3 el atıştan başka birşey bilmediğini görüp sen öğreteceksin. gideceğin birlikte de astsubay ve uzmanlara karşı ağırlığını koyup seni ezmelerine izin verme. merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

Usta birliği erzurum il Jandarma olan var mı

Ben varim dostum celp 1 erzurum il jandarma

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.