Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NOT: BIRLIK KATILISINIZI SAAT 13:00'A KADAR YAPINIZ.

diyor, bu saat kaça kadar esneyebilir? Önceki gidenler 5'e felan sarkabilir diye yazmışlar.
  • Dreamscape kullanıcısına yanıt
    bizim birlikte akşam 5'e kadar gelirsen oluyordu, komutanlar 5'den sonra çıktığı için sorun olmuyordu. Neden geç kaldığını sormuyorlardı bile, aynı gün içerisinde gelirsen sorun olmaz.
  • Toros.kaplanı T kullanıcısına yanıt
    Benim de acemi birliği aynı kardeşim.

Acemi: İS.OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI /İZMİR /NARLIDERE /İZMİR

Esas: 57 NCİ TOP. TUG. HV. SVN. BT. /İZMİR /BORNOVA /İZMİR
  • Arkadaşlar aynı yerdeyiz, Narlıdere ekibi olarak whatsapp grubu falan kurabiliriz. PM de attım iletişime geçelim. Selamlar.

• Beyler,

Ben yerlerin ilanından sonra sevk işlemleri ile ilgili birşey yapmamıştım. Uzun dönem yedek subay Polatlı'ya çıktı yerim. Ayın 31'ine teslim olacağım sanıyordum. Kontrol etmek için e-devletten sevk belgesine tıkladığımda alttaki uyarıyı aldım. Sevk işlemini yapmadığım için askerlik şubeye yönlendiriyor

• MEBS'ciler sizin sevk kagıdınızda da NOT: BIRLIK KATILISINIZI SAAT 13:00'A KADAR YAPINIZ. yazıyordur. Benim ucak 14:25'te iniyor ankaraya, ordan da Mamak'a ancak bir saatte gecebilirim. Siz kaçta teslim olacaksınız?
  • Mamak mebs e giden arkadaşlardan muv özelliği kısmı boş olan varmı neden boş acaba ve bende a grubu arızalı yazıyor ama devamında kod yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer304

Benim de acemi birliği aynı kardeşim.

Acemi birliğiniz 10 numara yer çıkmış, bende orda yapmıştım, çok rahat yer, genellikle yatış olur, bi atış yapmaya gidersiniz, yemin törenine az kalada yürüyüş çalışırsınız.
    En büyük kantin mavi kantindir, tenha bi anda yakalarsanız hertürlü ihtiyacınızı görürsünüz, takım çavuşunuza söyleyin, mola larda yakınsanız çavuş gazinosuna çıkın, püfür püfür eser orası ağaçların altında serin serin dinlenirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falone

Mamak mebs e giden arkadaşlardan muv özelliği kısmı boş olan varmı neden boş acaba ve bende a grubu arızalı yazıyor ama devamında kod yok

Bende de MUV özelliği kısmı boş. Aşagıdaki sağlık durumu bölümünde A Grubu Arızalı yazıyor.
  • bu ptt kart tan ses yok sanırım sadece uzun dönem çıkanlara geldi maaşları çekmek için doğru mudur?
  • Dreamscape kullanıcısına yanıt
    benim usta askerlik şubesi .bizim gibi olanları aktif görev vermiyorlar galiba. ben hem renk körüyüm hem düzenli ilaç kullanıyorum üstüne bir de dizler de sorun var
  • e develette şöyle bi bilgilendirme dikkatimi çekti "Sevk Belgesi çıktısı, Nüfus Hüviyet Cüzdanı ve Lisans Diploma Belgesi aslı veya tıpkıçekimi ile birlikte, belirtilen tarihe kadar birliğinize katılmanız gerekmektedir." kısa dönemlerin tamamı mı diploma ile gitmek zorunda ? Bi bilgisi olan var mı
  • Cihangirodabas kullanıcısına yanıt
    mcihan53 kullanıcısına yanıt
    @CihangirodabasŞimdi yaptım sevk işlemini ama kısa dönemim ben, belki fark ediyordur.

@mcihan53UYARI : Bu sayfayı DOĞRUDAN YAZDIRMAYINIZ!
    Sevk belgesinin çıktısını almak için, yukarıda bulunan "Dosyayı İndir" düğmesine tıklayarak bilgisayarınıza indiriniz. İndirdiğiniz sevk belgesini yazdırarak Sevk Belgesinin çıktısı ve Nüfus Hüviyet Cüzdanınız ile birlikte, belirtilen tarihe kadar birliğinize katılmanız gerekmektedir.
    yazıyor alttaki kutuda da. Mayıs döneminde askere gitmiş kuzenim ve bir arkadaşıma sordum, sevk kağıdı ve kimlik yeterli dediler. İkisi de kısadönem.

Bir de, bi sorum olacak. Şimdi ben sevk işlemini yaptım ama sevk işlemini yapan şubemin önemi var mı ? İkametgahım farklı, şuan bulunduğum ilk farklı. Şubede saatlerce sıra beklemeyi gözüm kesmedi de

Ekleme : Sevk ve Katılma tarihi böyle yazıyor e-devletten aldığım belgede ama, bi yanlışlık var sanki?
    SEVK TARIHI : 03/08/2015
    YOL SÜRESI : 2
    KATILACAGI TARIH : 06/08/2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgnByz -- 29 Temmuz 2015; 16:24:44 >

• 2. grup
    Acemi Birlik Kastamonu 5. Jan. Eğt. Al. Komtunalığı
    Usta Birlik Giresun İl Jandarma Komutanlığı Herkese hayırlı olsun
  • Arkadaşlar şimdi benimki birinci grup 6 sında teslim olmam gerekiyor ama ben gitmek istemiyorum. Yüksek lisans la ertelemek istiyorum kayıtlar eylülde. Bakaya kalirsin diyorlar, rapor alsam beni kasım celbine almazlar mi? kasıma kadar da yüksek yapar tecil etettirirdim. Kaç günlük rapor alınmalı bilgisi olan tecrübe sahibi olan var mi?

• Merhaba arkadaşlar

• Merhaba arkadaşlar sendika üyeliğim devam ediyor askere gitmeden önce bi şey yapmam gerekir mi yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

bu ptt kart tan ses yok sanırım sadece uzun dönem çıkanlara geldi maaşları çekmek için doğru mudur?

hocam ben kısa dönemim ptt kart elime ulaşalı birkaç hafta oldu ama .
  • daha dün gibi hey gidi günler hey. anı yaşayın geçirdiğiniz günlerin değerini bilin. başka bir yerde tatma şansınız yok bu duyguyu akışına bırakın stres yapmayın

353 kd. dedenizden selamlar. 353.kd lefkoşa/KKTC
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

bu ptt kart tan ses yok sanırım sadece uzun dönem çıkanlara geldi maaşları çekmek için doğru mudur?

Ptt kartin bi anlami yok atin gitsin :-D maaslar ziraat kartina yatiyodu en sson 357. Kd iken :-D
    Bu arada ktbk kibris varsa burdayım :-D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elondel -- 29 Temmuz 2015; 21:30:35 >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.