Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizden bir ricam olacak askerlik yerlerinizi yazarken ne mezunu olduğunuzu yazarsanız sevinirim birde Açıköğretim uzun dönem çıkan varmı ?
  • Usta birliği diyarbakir ergani 24. Mühimmat kisa dönem bakım buraya cıkan varmi yada bilgisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr xXx kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun

• abooo . İsparta Dag Komando Yedek Subay . döte geldik . Yok mu devrem :) insgrm : cetin.tas.33

• quote:

Orijinalden alıntı: mg92

ARKADAŞLAR HERKESE HAYIRLISI OLSUN

Sizden bir ricam olacak askerlik yerlerinizi yazarken ne mezunu olduğunuzu yazarsanız sevinirim birde Açıköğretim uzun dönem çıkan varmı ?

Sınıf öğretmeni (eğitim fak.)

• __lcnyvz__ _ kullanıcısına yanıt
    93 mü Allah yardım etsin suçun neydi kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dennisrodman

ben de ağustos döneminde gitmiştim hava çok sıcak ve sürekli hareket halinde olacaksın, ayaklarında sorun vs varsa parana kıy direkt bot al kendine (adını unuttum botun ama sorsan soylerler) yoksa askeriyenin verdiği seni mahveder. fiziken ve zihnen hayatının en zor dönemini geçireceksin diyebilirim hazırlıklı ol. sana şöyle söyleyeyim benim foçada eğitimim bitip şırnak'a gittiğimde kendimi tatile gelmiş gibi hissettim.

bir de şunu unutma herşeyi öğrenmeye bak keza sana tim verilirse- ki büyük ihtimal verilir- çoğu askerin 3 el atıştan başka birşey bilmediğini görüp sen öğreteceksin. gideceğin birlikte de astsubay ve uzmanlara karşı ağırlığını koyup seni ezmelerine izin verme. merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin

Hocam benim usta birlikte hakkari jandarma komutanligi. Jandarma er olarak. Kısa dönem.

Gitmesem diyorum kendimce
    tavsiyeniz var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

quote:

Orijinalden alıntı: dennisrodman

ben de ağustos döneminde gitmiştim hava çok sıcak ve sürekli hareket halinde olacaksın, ayaklarında sorun vs varsa parana kıy direkt bot al kendine (adını unuttum botun ama sorsan soylerler) yoksa askeriyenin verdiği seni mahveder. fiziken ve zihnen hayatının en zor dönemini geçireceksin diyebilirim hazırlıklı ol. sana şöyle söyleyeyim benim foçada eğitimim bitip şırnak'a gittiğimde kendimi tatile gelmiş gibi hissettim.

bir de şunu unutma herşeyi öğrenmeye bak keza sana tim verilirse- ki büyük ihtimal verilir- çoğu askerin 3 el atıştan başka birşey bilmediğini görüp sen öğreteceksin. gideceğin birlikte de astsubay ve uzmanlara karşı ağırlığını koyup seni ezmelerine izin verme. merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin

Hocam benim usta birlikte hakkari jandarma komutanligi. Jandarma er olarak. Kısa dönem.

Gitmesem diyorum kendimce
    tavsiyeniz var mi

kısa dönemler genelde haberci vs olarak taburlarda yada karakollarda tutulur operasyona üs bölgelerine çıkarılmaz rahat olabilirsin.

• Samsun'da görüşmek üzere yedek subay öğretmen arkadaşlar.

• MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA

28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 61 İNCİ P.A. KH. VE KH.HİZ.BL. / MAGOSA / MAGOSA

Acemi birliği için haberleşen arkadaşlar varsa bana da ulaşsın. Hepimize allah kolaylık versin
  • kardeşlerim,pkk elemanları tarafından asker ve polislerin sosyal medya hesaplarından kişisel bilgilerine ve konumlarına ulaşıldığına dair iddialar var ,lütfen askerlikle ilgili detaylı bilgilerimizi ve nerede,ne zaman ne yapacağımıza dair planlarımızı facebook/twitter/instagram vb sitelerde paylaşmayalım düşmanlara asla fırsat/avantaj vermeyelim kendi elimizle,her zaman tedbirli olalım ,Allah tüm emniyet güçlerimizin yardımcısı olsun,Efendimizin(s.a.v.) duası üzerimize olsun .
  • HAKKARİ

nasıl değiştirebilirim yerimi ?
  • tkuru T kullanıcısına yanıt
    Kardeş 356. Dönem polatlı mesleki asteğmenim sana cikandan sorunu cevaplayim @tkuru

• Herkese hayırlı olsun geçen sene bu celpte mesleki asteğmen olarak gittim sorusu olana yardımcı olmaya calisirim

• AÖF Maliye mezunuyum.
    Eğitim Birliği: KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU
    Celp Grubu: 2
    Esas Birliği: İL J.K.LIĞI/ÇANAKKALE
    Statü: KISA_DÖNEM ER
    Sınıf: JANDARMA

TÜM ARKADAŞLARA HAYIRLI TEZKERELER...
  • Eğitim Birliği MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA
    Esas BirliğiTÜRKİYE DEKİ SAVUNMA İŞBİRLİĞİ OFİSİ (ODC) TÜRK KH.BRL. / ANKARA ÇANKAYA

K.D Er :)

4 veya 5 inde teslim oluyorum :)
  • alper967 A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim komutanım ilgilendiğin için. Branş kimya öğretmenliği. Bizim branştan olanlar nerde görev alıyor? Bir ay sonra öğrenicez ama işte belirsizlik ve bilgisizlik kötü... Bi fikir verirsen çok sevinirim. Önceki yıllardaki arkadaşlar çok açıklayıcı şeyler yazmışlar. Sadece branşla ilgili yazı göremedim.
  • Arkadaşlar askerliğini Diyarbakır 7. Kolordu Karargah Destek Grubu Lojistik Destek Komutanlığı'nda yapan var mı? Biraz uzun ismi var :) kısacası 7. Kolordu'da yapan var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

https://www.facebook.com/groups/1435532150108923/ Bu da 360. Dönem Facebook grubumuz.
  • Mebs acemilik icin süper ama usta birliği de aynı yer çıkarsa kaçın :)

• Eğitim Birliği: MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA

Esas Birliği: 1. İNCİ KR.HVCL.A. HİZ.DES.TB.KH. VE KH.BL. / ANKARA YENİMAHALLE / ANKARA

Bu iki yerle ilgili grup falan oluşturuldu mu arkadaşlar. Bi kaç birlik için watsapp grubu gördüm de bizde mi oluştursak bir grup. :)
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.