Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı teskereler. Kendinize iyi bakın. Herşeyi yapabilirler ama zamanı durduramazlar unutmayın. Toruuun torun ötmez borun

357 KD Efsane Tertip dedeniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

ARkadaşlar açıköğretim yeni bitti çarşamba diplomayı almaya gitcem . askerlik şubesine hiç gitmedim şimdiye kadar bi kere aradılar nerdesin diye :) öğrenci belgeni postala dediler gönderdim. Kasım dönemi için başvurcam . diplomanın yanında lise diplomasıda lazımmı . başka neler götürmem gerekli . bilen varsa bilgilendirebilirmi ....

Diplomayı bürodan alırken Transkript de al. Kimliğinide al şubene git. Başka bir şey gerekmiyor. Orada zaten onların fotokobisini çektiriceksin önlü arkalı muayene olcaksın. Askere elverişlidir yazısı ve Kasımda askersin. Hayırlı olsun şimdiden.

Bende dün başvurdum. 27 ekimde gideceğimiz yerler açıklanacak.

Yedek Subay: Hayır
    Komando: Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: sturkyilmaz

Isparta / Eğirdir Dağ Komando Okulu, Yedek Subay çıktı bana da. Öncelikle hepimize uğurlu kademli olsun.

Ben henüz hiçbir işlem yaptırmadım. Öğretmen olduğum için ilişik kestirmem gerekiyormuş sanırım. Bu işlemleri en geç ne zaman yaptırmalıyım?

Bir de orada askerlik yapan arkadaşlar aşağı yukarı nelerle karşılacağımızı yazabilirler mi?

Şimdiden teşekkürler.

Camili yaylada kaliyorsun. Osman ustegmeninin sozunu dinleyin, cok kral adamdir. Egitimler zorludur ama keyiflidir. Zevk almaya bak. Istimalara gec kalma. Yesil veya yds bot al. Isik ticarette her sey pahalidir. Ilk carsida egirdirden veya ispartadan alabilirsin. Ben cok zevk aldim egitimlerden, unutmayacagim 78 gun gecirdim. Bos kaldigin zamanlarda spor yap. Bomba kosu parkuru, barfiks ve kosu calis. Bir gunde 4 mevsimi yasarsin. Bu yuzden ic camasir gotur yaninda en az beser tane. Bir tane de termal iclik al, 9 gunluk tmh tatbikatta cok isine yarar. En zevklisi dagcilik, sikah bilgisi ve atislar egitimiydi benim icin. Aklindaki sorulari yardimci olabilirim

• 359 Kd lefkoşa şu anda kıbrıs da askerim kogustan sevgilerlele:)

Kıbrısa gelecek olan arkadaşlar pm den yazabilir her sorunuzu cevaplarım kıbrıs ile alakalı.Bende kıbrısa gelmeden önce deli gibi araştırıyordum kıbrısı.

söyliyeceklerim;

telefon serbest genel olarak.(tr hattı getirmeyin sadece teli getirin hattı burda çarşıdan halledersiniz)

Bol bol su için.Gelmeden önce ve suyu öpüp başınıza koyun çünkü kışla içinde içme suyu bulamıyacaksınız cogu zaman.

Banyolar tuzlu su.Tadına bakıcanız bol bol.
    Yemekleri asker yapar,bence iyi.
    55 60 derece altında nöbete hazır olun.
    sabahları 5 km kosu mekik vs hareketler var.
    Fareler buddy niz olucak

varsa sorunuz cevaplarım daha kıbrıs ile alakalı...Her şey den önce müthiş sıcak bura 50 60 derece arası..

he birde devrecilik hat safhada,kd lere pek ses etmezler dişinizi gösterirseniz ama uzun olarak giderseniz her türkü öpücekler burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lingua__Franca -- 11 Ağustos 2015; 19:52:59 >

• quote:

Isparta / Eğirdir Dağ Komando Okulu, Yedek Subay çıktı bana da. Öncelikle hepimize uğurlu kademli olsun.

Ben henüz hiçbir işlem yaptırmadım. Öğretmen olduğum için ilişik kestirmem gerekiyormuş sanırım. Bu işlemleri en geç ne zaman yaptırmalıyım?

Bir de orada askerlik yapan arkadaşlar aşağı yukarı nelerle karşılacağımızı yazabilirler mi?

Şimdiden teşekkürler.

Tekrar aklima gelenler oldu yazayim dedim.

Giderken cep telefonunu mutlaka gotut. Akilli telefon gotur. Telefon belli yerlerde cekiyor camili yaylada. 3.katta ankesorleri goren pencerenin orada cok guzel cekiyor. Ordaki koguslarda da cok guzel ceker. Yaninda giderken bozuk para al bolca. Kola makinasindan soguk icecekler alirsin. Cay seviyorsan ketil gotur ucuz yollu. Sallama cay da gotur. On numara olur

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarryy

quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

ARkadaşlar açıköğretim yeni bitti çarşamba diplomayı almaya gitcem . askerlik şubesine hiç gitmedim şimdiye kadar bi kere aradılar nerdesin diye :) öğrenci belgeni postala dediler gönderdim. Kasım dönemi için başvurcam . diplomanın yanında lise diplomasıda lazımmı . başka neler götürmem gerekli . bilen varsa bilgilendirebilirmi ....

Diplomayı bürodan alırken Transkript de al. Kimliğinide al şubene git. Başka bir şey gerekmiyor. Orada zaten onların fotokobisini çektiriceksin önlü arkalı muayene olcaksın. Askere elverişlidir yazısı ve Kasımda askersin. Hayırlı olsun şimdiden.

Bende dün başvurdum. 27 ekimde gideceğimiz yerler açıklanacak.

Yedek Subay: Hayır
    Komando: Evet

aynen dostum bende sabah gittim fotokopi te götürmüştüm hepsini baştan kendileri çekti fotoda çektiler . tek sorun ısparta askeri hastaneye sevkettiler göz için bide onun için uğraşcam sevketmeyin boşuna 4 saat yol gitcem dedimsede dinletemedim :(

• 21 gün acemilik yapacak olanlar var mı?
  • arkadaşlar 2.celp olanlar benim gibi e devlet üzerinden sevk kağıdı alabiliyor musunuz? Bende hata veriyor sonradan,gitmeye yakınmı açılıyor sevk başvurusu yoksa bende mi sorun var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yldrm51

quote:

Şimdiden teşekkürler.

Tekrar aklima gelenler oldu yazayim dedim.

Giderken cep telefonunu mutlaka gotut. Akilli telefon gotur. Telefon belli yerlerde cekiyor camili yaylada. 3.katta ankesorleri goren pencerenin orada cok guzel cekiyor. Ordaki koguslarda da cok guzel ceker. Yaninda giderken bozuk para al bolca. Kola makinasindan soguk icecekler alirsin. Cay seviyorsan ketil gotur ucuz yollu. Sallama cay da gotur. On numara olur

Hocam ısparta ile ilgili birşeyi es geçmişsin sanırım oraya gittikten 3-4 gün sonra sağlık muayenesi yapılmıyomu muayenede komandoluğu uygun görülmeyen refüze olmuyomu ?

• temel eğitim bittiğinde kullanılabilen 7 günlük dağıtım izni bitmeden yani 2-3 gün izin kullanarak teslim olunduğunda 7 günden geriye kalan süre askerlik süresinden düşer mi yoksa ya 7 gün izin kullanabiliyoruz ya hiç mi?
  • sdru S kullanıcısına yanıt
    Doğruluğundan emin olmasamda benim bildiğim Dağıtım izni Askerlikten sayılıyor yani 2-3 gün kullanıp teslim olman yada 7 gün sonra teslim olman farketmiyor senin 24 gün askerlik iznin ayriyetten var onu kullanmadığın zaman askerlik kısalır.
  • Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.

sevk belgeleri ne zaman çıkacak askerlik şubesine gitsek alabilir miyiz ?
  • arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak e devlet üzerinden 1 ekimde sivas merkez birliğime teslim olacağım yazılıydı. fakat şimdi e devleti açtığımda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunamamıştır yazmaktadır. bu konuda bir bilgisi olan varsa yardım edebilir mi acaba ?
  • Hadi gençler gelin de rahatlayalım biraz :)
    359 KD atarsa 75
    Kısa dönemler için zaman çok çabuk geçiyor. Bölüğe geldim 40 gün sonra 100'den düştüm. 20 gün sonra vilayete düştüm. Askerde boş bırakmıyorlar ama zaman su gibi geçiyor. En azından benim için öyle. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

Doğruluğundan emin olmasamda benim bildiğim Dağıtım izni Askerlikten sayılıyor yani 2-3 gün kullanıp teslim olman yada 7 gün sonra teslim olman farketmiyor senin 24 gün askerlik iznin ayriyetten var onu kullanmadığın zaman askerlik kısalır.

Dağıtım izni askerlikten sayılmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemi: Kastamonu Jandarma
    Usta: Aksaray Jandarma

2. Celp dönemi

Arkadaşlar forumu okudum ama sanırım gözümden kaçtı, mutlaka cevap vermişsinizdir, "Sistemde kayıtlı sevk bilginiz bulunmamaktadır.Lütfen en yakın askerlik şubesine müracaat ediniz." yazısı 2. dönem olduğum için mi çıkıyor? Bunu internet üzerinden hangi tarihler arasında yapabilirim? 9 - 11 Eylül tarihleri arasında diye okudum bir yerde ama emin olamadım. Şİmdiden çok teşekkürler. Allah herkesin yardımcısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caancaan

Acemi: Kastamonu Jandarma
    Usta: Aksaray Jandarma

2. Celp dönemi

Arkadaşlar forumu okudum ama sanırım gözümden kaçtı, mutlaka cevap vermişsinizdir, "Sistemde kayıtlı sevk bilginiz bulunmamaktadır.Lütfen en yakın askerlik şubesine müracaat ediniz." yazısı 2. dönem olduğum için mi çıkıyor? Bunu internet üzerinden hangi tarihler arasında yapabilirim? 9 - 11 Eylül tarihleri arasında diye okudum bir yerde ama emin olamadım. Şİmdiden çok teşekkürler. Allah herkesin yardımcısı olsun.

bende de aynı belgeyi gidip mi almamız lazım acaca ?
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak emin olmamakla birlikte herkeste böyle olduğu izlenimine kapıldım. Birkaç arkadaş daha yazarsa emin olabiliriz, gelecek cevapları bekleyelim en iyisi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caancaan

Hocam tam olarak emin olmamakla birlikte herkeste böyle olduğu izlenimine kapıldım. Birkaç arkadaş daha yazarsa emin olabiliriz, gelecek cevapları bekleyelim en iyisi :)

hocam bende de aynı hatayı veriyor
  • Yeni gidenlerden cep telefonu -askercell ile ilgili bilgi alabilen var mi?

2.celp iskenderun

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.