Örnekleri göstererek bankanızla irtibata geçin siz HB den taksitle aldıysanız kartınıza tek çekim yansıtamazlar yok öyle bir dünya peşini bırakmayın gerekiyor ise manuel faizsiz taksitlendirecekler çözüm sağlamıyorlar ise https://ebulten.bddk.org.tr/esikayet/ Buraya yazın sağlatırlar... |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (10. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun sahiplerine.
Pa ölçümü için Ankarada olan bir kullanıcı, Ali abiden rica ederse belki destek olur üstad @Hepsirobot
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 27 Kasım 2020; 12:39:2 > -
Sticker olmasa da sorun olabilir hocam bazı cocuklu evlerde :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar S7 için konuşuyorum, bu aleti 2 farklı telefondan kontrol edebiliyor muyuz?
-
Paylaşım yapılabiliyordu, okuduğumu hatırlıyorum
-
Benim cihaz farklı ben kullanabiliyorum iki ayrı telefondan sizinkilerde de kullanılir bence. Uygulamayı iki telefona da indirdik aynı kullanicı bilgilerini girdik o sekilde kullaniyoruz sorun yok
Aynı hesapla girildiği sürece sorun olmaz bencede programdaki aileyle paylaşına basınca hiç şifre girmeden vs taşıyor olabilir.
Geldiğinde denerim ben hanımın telefona da kurarım her şeyde bizi aramasın
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 27 Kasım 2020; 13:24:43 > -
İlk mesaja da ekledim Mali sağolasın
-
ürünü kullanan var mı s7 360 ı youtubeda bakındım tr incelemesi yok hiç
-
quote:
Orijinalden alıntı: mali_bu167 hafta önce kadar HBD üzerinde s9'u Y.K kredi karı ile 9 taksitle aldım.
s9 u kaça aldınız bu arada s7 ile s9 arasında çok fark var mı ?
-
3.8k
-
Aynen S5 ve S9 incelemeleri var Türkçe ama S7 yok kısmet olursa erken davranıp ilk yükleyen olmak isterim ama hayırlısı artık.
-
Beklemedeyiz
-
S7 - S9 farkı çoktur doğal olarak en başta batarya farkı var kumanda var elektrikli su akış sistemi var vs vs, shermanın sitesinde herhangi bir ürüne girersen en altta karşılaştırmaları var ayrıca ilk mesajda excele atıp yükledim o kısımı hocam. Bütçen varsa tabiki S9 ama onun da Aralık sonunda stoklarda olacağı ve 3.8-4.5 arası fiyatta olabileceği iletildi bizim beklentimiz 3800 3900, max 4000.
-
Su pompası(elektronik kontrollü su pompa)? ve buna bağlı olarak su seviye uyarısı
Hc-sc ultrasonik sensör? fazaldan 3 adet sensör?
Klasik tasarım s9 / modern tasarım(bana göre yarı modüler)?
Bunlar sherman' ın sitede yok...
S9 da 4 adet vakum modu / s7 de 3 adet (pa lar aynı)
Önemsiz ama: Robot üzerinde LDR kule konumlandırması farklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 27 Kasım 2020; 14:49:28 > -
15 günden fazla kullanılmayacaksa robot süpürge; Robot'u kapatıp dock' tan ayırmak şartı ile muhafaza etmek önerilir. Pil optimizasyonunun yanında güvenlik amaçlı önerilir. Bence dock'da şebeke elektiriğinden çıkarmanız güvenlik için bir önlemdir.
Zorunda olmamakla birlikte dock' un şebeke girişinden önce akım korumalı priz gurupları kullanılabilir.
Sürekli şarjda kalan ve ortalama günde 3 saat kullanılan robotlar için Ali abi @Hepsirobot günlük değerler üzerinden, aylık elektrik faturasına yükü 5tl gibi komik bir rakamdı. Ali abi sürekli şarj'da kalan robotların pil optimizasyonları daha sağlıklı oluyor demişti.
-
Şarjı full dolu iken mi kapatıp kaldırılmalı yoksa diğer elektronik bazı cihazlar gibi %60-70 ler mi önerilir ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: oqiS7 - S9 farkı çoktur doğal olarak en başta batarya farkı var kumanda var elektrikli su akış sistemi var vs vs, shermanın sitesinde herhangi bir ürüne girersen en altta karşılaştırmaları var ayrıca ilk mesajda excele atıp yükledim o kısımı hocam. Bütçen varsa tabiki S9 ama onun da Aralık sonunda stoklarda olacağı ve 3.8-4.5 arası fiyatta olabileceği iletildi bizim beklentimiz 3800 3900, max 4000.
bakındım da site eksik girilmiş ama sitede çok fark yok görünüyor arada ve bu arada ilk süpürge robotum s7 aldım umarım memnun olurum ev de büyük 4 oda 1 salon metre olarak 200 metrekare vardır s7 yeterli olur mu bu 4 oda 1 salon için onla ilgili kaygım var sadece
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X