< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (12. sayfa)
-
-
@mavishow hocam senim cihazla bir test eder misin?
Ldr 'daki lazer ışınlarına engel olmuş olabilir güneş ışınları hocam. Direk ldr' a güneş ışığı gelmesi bizdeki gibi anlık olumsuz durumlara neden olmuş olabilir. Perde vs yok mu orada?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S7 damlatmalı, S9 pompalı.
Dolayısı ile S9da zemşn nemlenmesi problemi olmqz çünkü yuvaya gelmeden önce suyu kesiyor ve mop nispeten kuruyor. Ek sıvı geçirmez tabana ihtiyacı yok.
S7 yuvaya geldiğinde bile damlatmaya devam edebilir.
Saygılarımla -
Stor perde var , benim yaramaz kızım onları çekiştiriyor diye kapatamıyoruz. -
Ahh bizim bu robotlar kız çocuklardan ne çekiyor be hocam
Canları sağ olsun
@Hepsirobot Ali abim müsait olduğunda bu konuda değerli tecrübe ve bilgilerini rica ederim. Özellikle Pompalı sistemi önerme sebebiniz ve S7 Akıllı su deposu iddaaası konusunu çok merak ediyorum. Umarım rahatsız etmemişimdir.
-
Az önce baktım stok kalmamış C50 içinde.
-
Dock'un sağı ve solunda 50 cm, önünde 1-1,5m boşluk olmalı genel bilgidir...
@mali_bu16 Hocamızın hatırlatmasıdır, sağolsun. İlk mesaja eklenecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 27 Kasım 2020; 21:16:41 > -
Eee bu satış grafiği ile hangi firma olsa;
forumların objektifliğini, güvenilirliğini yitirebilir düşüncesiyle foruma bir elçi koymazlar. En organik şekilde sadece tüketicilerin birbirlerine danışmalarını tercih ederler.Yanlış bilgilendirmeler tabiiki olabilir müşteriler arasında fakat reel bilgiyi isteyen müşteriler ya da müşteri adayları onlara sorarlar....
Ali abinin @Hepsirobot ı dediği gibi olay duygusal değil, burunsal...
E bizim Ahmet hoca vardı 360 Avukatı o nerelerde
-
Katılıyorum maalesef ama yine de olumlu düşünmek istiyorum -
S5 max de pompalı ama onda da çıkıyor, sanki güvenlik amaçlı ekstra konulmuş gibi. Sonuçta suyu kesse de mop bezi kurumuyor nemli kalıyor, bende robot parke üzerinde duruyor, her ne kadar bezi hemen çıkartın deseler de her zaman mümkün olmayabiliyor. O nem parkeye zarar vermesin diye konulmuştur.
Mop olan robotlarda olmasının faydalı olduğunu düşünüyorum.
@mali_bu16 hocam bence s9 a koymayı unutmuşlardır :)))
Hangi Ahmet
Roborock ve Evovacs’ın kalite anlayışı bir tane plastik parçasından çok çok üstündür efendim, takdir edersiniz. -
Olabilir abi, dediğim ve yorumumda bahsettiğim gibi, s7 lerim bazılarında çıkıp bazılarında çıkmaması, s7 pro da kutu içeriğinde gösterilmesi ve çıkması derken s9 da çıkmaması. Teknik olarak s9 un s7, s7pro, s5max ten farkı su haznesinin robot içinde konumlanması ve mop braketinin sadece biraketi olarak kullanılması ile bu nem pedinin bir ilişkisi olabilir mi acaba diyorum @Hepsirobot
Buna kesinlikle katılıyorum, en ince ayrintısına kadar düşünüyorlar zaten plastik parça da olsa. Ben olmasından memnun oldum, güzel bir ayrıntı olmuş.
Hocam aynı ürünün birinde çıkıyor digerinde çıkmıyorsa ya fabrikasyon hatalıdır ya da ne bileyim açılmış kutu olayları da çok oluyor onla ilgili olabilir.
@mavishow 360 Avukatı değilmiydi
-
@CeryanciZ Hocamızın S7 si gelmeden önceki yükseltme çalışmaları...
Resimler için kendisine teşekkür ederiz.
Böyle bir işlem yapmak isteyenlere yol gösterir diye paylaşmak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 27 Kasım 2020; 22:33:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X