Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.218
Cevap
343
Favori
533.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hafta başında aldığım s7 bugün geldi. Şarja bıraktım. 1-2 kere deneme yaptım sadece. İlk gördüğüm, şarj yerini çok hızlı buluyor. Sabah ilk görevine çıkacak bakalım.
    Kutudan yedek parça çıkar diye umuyordum ama bir şey çıkmadı maalesef.

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Valla sizi tanımasam ve katkılarınızı çok takdir etmesem ‘sizin gözünüze kulak çubuğu sokmaya çalışsalar, iyi mi olur?” diye yazacaktım.

Ama yazmadım. 😊

Ahaha abi sesli güldüm 😂 msj alınmıştır, yalnız benimde bi msj im var 😜🤔 muaaşşerete uymayan yorumlardan, yazılardan dolduğundan mütevellit bize dokanabiirsin arızaları bizde bosaltabilirsin, sıfır sıkıntı 😜😜

• tEmh@ kullanıcısına yanıt

Maşallah harika görünüyor yakışıklı dicemde sen buna temizlikçi ismi koymuşsundur güzel diyim :D

• mavishow kullanıcısına yanıt
    Süper

Hocam hayırlı olsun, güzel sağlıklı günlerde kullanın.

Kutu içinden;

Yedek mop bezi 1.adet (videolarda göremedim) s9 da var

Yedek yan fırça 1.adet (videolarda göremedim) s9 da var

Nem geçirmez ped 1.adet (kiminde var kiminde yok) s9 da mop sistemi pompalı olduğu için gerek yok

Su haznesiş filtre elementleri 6.adet (olması gerek)

Bunlardan çıkmayan var mı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 28 Kasım 2020; 10:54:24 >
  • Teşekkür ederim hocam.

Filtre parçaları dışında yazdıklarınızdan hiçbiri çıkmadı kutudan.

oqi kullanıcısına yanıt

O zaman s7 kutu içerisinden;

Yedek mop bezi

Yedek yan fırça

Nem geçirmez ped!?! (TR için ya da 2020 nin 2.yarısından sonraki serilerde)

bu aksesuarlar çıkmıyor öğrenmiş, netleştirmiş olduk @oqi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 28 Kasım 2020; 12:4:40 >
  • dün s7 360 aldım satıcı şaşırdım ben pazartesi kargo verilir diye düşünüyordum hemen aynı gün kargoya verildi umarım servis sorunlarında yani garanti durumlarında da iyi biri geri dönüş sağlar akşama kargoya verilmiş pazartesi büyük ihtimal teslimatı yapılır daha önceki mesajlarda bazıların da ekstra yedek aksesuarı geliyor denmiş bazılarında gelmiyor denmiş ?

birde zaten ürün çoğu kişi forumdakiler aldı ve buradaki insanlar bilinçli yani garanti durumlarında ürünü satan tr firması tüketici ile ters düşmek istemez diye düşünüyorum yoksa toplu iade başlar kalkamaz işin içinden kendisi de biliyordur buradaki müşterilerin bilinçli müşteri olduğunu ona göre yapılanma yapmıştır umarım servis ağında bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 28 Kasım 2020; 12:42:15 >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Mali bunları şu karşılaştırma exceline dökiyim ben kutu içeriği olarak yaziyim en iyisi insanlar bilgilensin.

• harce74 kullanıcısına yanıt

''bazıların da ekstra yedek aksesuarı geliyor denmiş bazılarında gelmiyor denmiş ?''

Şöyle bir durum o; bazı ülkelerde ve eski tarihli videolarda çıkmış çıkmamış dendi. TR de ki kullanıcılarda durumu az önce paylaştı arkadaşımız, netleştirdik.

''birde zaten ürün çoğu kişi forumdakiler aldı ve buradaki insanlar bilinçli yani garanti durumlarında ürünü satan tr firması tüketici ile ters düşmek istemez diye düşünüyorum yoksa toplu iade başlar kalkamaz işin içinden kendisi de biliyordur buradaki müşterilerin bilinçli müşteri olduğunu ona göre yapılanma yapmıştır umarım servis ağında bakalım ''

Hepbirlikte yaşayıp göreceğiz hocam, inşallah hiç marka için hiç bir kullanıcı servislik olmasın diyelim. Firmanın forumu çok dikkate aldığını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: harce74

dün s7 360 aldım satıcı şaşırdım ben pazartesi kargo verilir diye düşünüyordum hemen aynı gün kargoya verildi umarım servis sorunlarında yani garanti durumlarında da iyi biri geri dönüş sağlar akşama kargoya verilmiş pazartesi büyük ihtimal teslimatı yapılır daha önceki mesajlarda bazıların da ekstra yedek aksesuarı geliyor denmiş bazılarında gelmiyor denmiş ?

birde zaten ürün çoğu kişi forumdakiler aldı ve buradaki insanlar bilinçli yani garanti durumlarında ürünü satan tr firması tüketici ile ters düşmek istemez diye düşünüyorum yoksa toplu iade başlar kalkamaz işin içinden kendisi de biliyordur buradaki müşterilerin bilinçli müşteri olduğunu ona göre yapılanma yapmıştır umarım servis ağında bakalım

nereden aldınız acaba stokta yoktu hepsiburadada

• oqi kullanıcısına yanıt

Sen ve senin gibi bir çok yeni s7 satın almış olan arkadaşlardaki kutu içeriklerinide bekle istersen aksi bir durum var mı yok mu diye emin olalım.

• scream__82 kullanıcısına yanıt

Bir ara çok az stokla açtılar diye biliyorum hemen tükenmiştir. Tahminimce kendi web sitelerindeki stokları da hepsiburadaya yansıttılar onları da erittiler. Aralık sonuna kadar ürün yok artık diye söylemişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: scream__82

nereden aldınız acaba stokta yoktu hepsiburadada

Alıntıları Göster

dün hepside aynı satıcı kargo verilmeden iptal edilen ürünleri 10 tane stok açtı bende önceden sormuştum yarın bekleyin demişlerdi öyle aldım isterseniz satıcıya wp den sorun ürün ne zaman tekrar satışa gireceğini bilgilendiriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mali_bu16

''bazıların da ekstra yedek aksesuarı geliyor denmiş bazılarında gelmiyor denmiş ?''

Şöyle bir durum o; bazı ülkelerde ve eski tarihli videolarda çıkmış çıkmamış dendi. TR de ki kullanıcılarda durumu az önce paylaştı arkadaşımız, netleştirdik.

''birde zaten ürün çoğu kişi forumdakiler aldı ve buradaki insanlar bilinçli yani garanti durumlarında ürünü satan tr firması tüketici ile ters düşmek istemez diye düşünüyorum yoksa toplu iade başlar kalkamaz işin içinden kendisi de biliyordur buradaki müşterilerin bilinçli müşteri olduğunu ona göre yapılanma yapmıştır umarım servis ağında bakalım ''

Hepbirlikte yaşayıp göreceğiz hocam, inşallah hiç marka için hiç bir kullanıcı servislik olmasın diyelim. Firmanın forumu çok dikkate aldığını sanmıyorum.

bildiğim kadarıyla tr de robot süpürge servisi olarak beğenilen ekaymış sadece gerçi tr de her üründe garanti ve servis sıkıntılı ama insan bu kadar para verince garantisi de sağlam olsun istiyor bakalım bu gibi süreçleri nasıl aksiyon alacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 28 Kasım 2020; 13:48:8 >

• harce74 kullanıcısına yanıt

TR de Robogil ve Ekay var, satış, özellikle satış sonrası hizmetlerde başarılı ve profesyonel olarak. Bir üçüncüsü neden olmasın? ve bu durumdan karlı çıkan biz 360 kullanıcıları olmayalım değil mi 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

• quote:

Orijinalden alıntı: harce74

dün hepside aynı satıcı kargo verilmeden iptal edilen ürünleri 10 tane stok açtı bende önceden sormuştum yarın bekleyin demişlerdi öyle aldım isterseniz satıcıya wp den sorun ürün ne zaman tekrar satışa gireceğini bilgilendiriyorlar

Alıntıları Göster
    Hocam saat kaç gibi açtılar satışa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allforfun

Hocam saat kaç gibi açtılar satışa ?

Alıntıları Göster

dün 11 gibi açılmıştı

• An itibariyle s7 evimize gelmis durumda şu an mesgul olduğum için bakamadim akşama detaylı bir şekilde paylaşım yaparım

• Bende s7 yi şu anda kargodan aldım. Video ve yazıları takip ettim ama şu bilgiyi göremedim. İlk çalıştırmada örneğin mutfağı kapatıp haritasını mı çıkartalım, yoksa özgür mü bırakalım, gidebildiği yere kadar heryere gitsin. Evim 140 m2.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.