Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.218
Cevap
343
Favori
533.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

@mavishow Ahmet hocamın HEPA filtre için yapmış olduğu toz tutma sistemini. (Resimler biraz sırasız oldu ama işin özü budur) (en az iki üç temizlikte bir değiştirilirse iyi olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 27 Kasım 2020; 23:28:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oqi

E bizim Ahmet hoca vardı 360 Avukatı o nerelerde  

Yok be ogi, öyle düşünmene sebep bişey yazmadimki, sadece param yetiyorken s9 alacakken s5max I bi insan neden tercih eder sorusunun cevabı tabiri caizse bakkalda bile yarın öbür gün yedek parçasını bulabilirsin, güzel ülkemde çok rezillik cekmemis olursun,,,okadar çok satiliyorki maşallah , insallah bizim 360 ta öle olur,olmasinida isterim. Şeklinde munazara etmistik😜😜👍👍

@mali_bu16 dostum lidarla ilgili şöyle bir şey dile getirmek isterim, hani neticede tozlanıyorya, gözlüklü biri oldugum icin şunu tahmin ediyorum, toz zerrecikleri ışınlari olduğundan hem.cok gösterebilir, hemde kırdığı için sapita bilir, yani iki hata aynı anda nuksettgi böle bişey geldi aklıma, ben ara ara kulak çöpü ile çok.nazik bir şekilde siliyorum 🤔🤔🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bjQ7 B kullanıcısına yanıt

Var bir şeyler ama çözemedim, üretim yılı ya da ülkelere göre değişiklik gösteriyor desem...

• quote:

@mavishow Ahmet hocamın HEPA filtre için yapmış olduğu toz tutma sistemini. (Resimler biraz sırasız oldu ama işin özü budur) (en az iki üç temizlikte bir değiştirilirse iyi olur)

Kuzen en az iki üç temizlikte bir değiştirilirse iyi olur diye yazıyı düzenleyip eklersen bence yerinde olur,zira o gözenekler tıkanıp sonra çekiş gücüne etki etmesin 👍👍🙏🙏

• Merhaba arkadaşlar . Konuyu hem buradan hem telegram grubundan aktif takip edip koordineli paylaşımlarda bulunuyoruz. 360 robot süpürge sahipleri veya almak isteyenler telegram grubumuza da gelebilir. Şuan 80 den fazla kişiyiz .

telegram
    360 Robot Süpürge Sahipleri Kulübü
    https://t.me/joinchat/OrIxsxg-qX0b1iIb1U0IFw

• mavishow kullanıcısına yanıt

Dostum samimiyetimize istinaden takılıyorum sana , iyi ki varsın.

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Bugün öğrendim çin pazarında S7 Pro 2650 Pa olarak satılıyor değişik bir firma napalım böyle seveceğiz artık 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

İyi dedin sonra topa tutulmayalım :D ekledim dostum

Buda mantıklı bir ihtimal.

Valla ben ldr yı hiç silmedim, normal süpürgenin emiş ve tersten hafif üfleme modu ile her hafta yaptığım robot bakım günümde uyguluyorum bunu.

• quote:

Dostum samimiyetimize istinaden takılıyorum sana , iyi ki varsın.

Yüzde binikiyuz biliyorum dostum 😜🤗🤗 yeri gelmişken yazmak istedim, seninde Allâh eksikliğini vermesin, bu başlıkla büyük bir boşluğun dolmasıni sağladın, start verdin, minnettarız sanada🙏🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavishow -- 27 Kasım 2020; 23:43:46 >
  • oqi kullanıcısına yanıt

Hindistanda su haznesi 150ml, toz Haznesi 550ml olarak görülüyor, su haznesi için 20ml , toz haznesi için 30 ml daha az...

Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Ben sadece start verenim Ahmetim konu sizlerin (Sizlerin dediklerim kendini çok iyi biliyordur) ne isterseniz ilk mesaja yazarım uzun süredir deneyimi olan siz dostlarım ve büyük üstadımız @Hepsirobot destek olmasa konu zaten kapanır gider, o yüzden haddimi bilirim 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

• @mali_bu16 & @mavishow Detay temizlikte neler yaptığınızı yazsanız da herkes bir aydınlansa ?

Hani diyorum bu bilgiler doğrultusunda bende cihaz elime bi geçerse güzel bi temizleme videosuda çeksem fena olmaz büyük hayır duası alırız gibime geliyor ?

Bu konu ile iglili bu pazar ki haftalık detaylı temizliğimi senin önerinle video çekerek (kızım müsade ederse360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü )olmadı foğraflayarak sunmayı planlıyorum.

Tabii bu sunum forumda okuduğum, Ali abiden öğrendiğim kadarı ile ve kendi temizlik/bakım(aşırı detaycı ve titizim) anlayışım ile olacak, herkes uygulayabilir mi bilemem360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

O kulak pamuğu 1500 TL edebilir!
    Yahu her yerini kurcalamak zorunda mısınız yatırımınızın? Oyuncak ettiniz robotlarınızı.
    Sadece üfleyin veya hava tutun, o kadar.
    O lensler silikon kaplı, aslında siz çiziyorsunuz o şekilde temizleyerek.
    İçinden çıkan ışın lazer ışını, kir ve tozla sapacak bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 28 Kasım 2020; 0:16:3 >

Sağol varol dostum, Meleğimiz bırakmaz ise yazıya bile döksen bize yeter sabırsızlıkla Pazarı bekliyorum :)

Yazım dilim çokta iyi sayılmaz ve bazen farkında olmadan çok dataylara dalıp gidiyorum baymayalım üyeleri. Hem her kullanıcı robot süpürgeler ile ilgili bizler gibi çok teknik tabilere hakim olamayabilir ve dilimiz anlaşılmaz kalabilir, bu sebepten görsel veriler ile daha anlaşılır ve yararlı bir sunum olabilir gibi düşündüm.

Benim için farketmez her türlü emüklerim senin bilgileri biliyorsun 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

O kulak pamuğu 1500 TL edebilir!
    Yahu her yerini kurcalamak zorunda mısınız yatırımınızın? Oyuncak ettiniz robotlarınızı.
    Sadece üfleyin veya hava tutun, o kadar.
    O lensler silikon kaplı, aslında siz çiziyorsunuz o şekilde temizleyerek.
    İçinden çıkan ışın lazer ışını, kir ve tozla sapacak bir şey değil.

Üstadım dışının silikon olduğunu bilmiyordum, tabi o hatayı bir daha yapmam, çok teşekkürler 🙏🙏

Valla sizi tanımasam ve katkılarınızı çok takdir etmesem ‘sizin gözünüze kulak çubuğu sokmaya çalışsalar, iyi mi olur?” diye yazacaktım.

Ama yazmadım. 😊
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.