Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.256
Cevap
343
Favori
535.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni botslab ile eski 360 uygulaması arasında fark var mı?

S10 için botslab'dan hiç güncelleme geldi mi?

• Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt
    Botslab a gecebilen var mi ki. Benim cihazi botslab uygulamasi gormuyor hala 360da kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 16 Aralık 2024; 16:40:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

Risk alıp da deneyemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi moplama hangisinde var. Çekiş gücü 6000+ olsa yeter ama moplama iyi olmalı.

• Botslab fark nedir acaba.

• Merhabalar, yaklaşık 4 yıldır 4 kedili evde 360 s7 pro kullanıyorum. Ağ istisnası dışında da hiç büyük bir problem yaşamadım. Bir iki ufak açıp temizlik yapmam gereken sıkıntı dışında uzun süreli bir problemim olmadı.

Bugün temizlik esnasında robotun kendi kendine durduğunu farkettim. Tekrar çalıştırdığımda ise sol teker dönmediği için robot kendi etrafında bir ileri bir geri dönme hareketi yapıyordu.

Sol tekeri sökmeye çalıştım fakat elimdeki tornavida biraz kalın olduğu için son 1 vidayı sökemedim. Tekerleğin altından baya bir birikmiş kedi tüyünü sökmeden çıkardım fakat nafile hala tekerlek dönemiyor. Motorun bozulduğunu düşünmekle birlikte elimle de tekerleği döndürmekte çok zorlanıyorum. Sağ teker elle çok rahat dönerken sol baya bir direnç gösteriyor.
    Elle de döndürmekte sorun yaşadığım için bir umut yarın ince bir tornavida alıp tekeri söküp tekrar deneyeceğim fakat açıkçası çok da umudum yok.
    Aliexpresste dahi teker stoğu görünmüyor. Teker bulabileceğim önerebileceğiniz bir adres olur mu? Muhtemelen yeni bir cihaz almam gerekecek o konuyla ilgili de önerilere açığım. Çok uzay teknolojisi olmasına gerek yok açıkçası uzun yıllar sorun çıkartmadan temizlemesi yeterli, s7 pronun yaptığı temizlik gayet işimi görüyordu.

Teşekkürler şimdiden

• 26greenwolf 2 kullanıcısına yanıt
    orta fırça motoru içine çok fazla kir kıl vb malzeme giriyor ve bunlar çok ses gelmesine neden oluyor. eğer temizlenirse ses gider bir de eğer orijinal olmayan fırça kullanırsanız ses gelme olasılığı çok yüksek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    bir kaç sebep olabilir sensörler kirli olduğu için haritalandirma sorunu yada engel görüyor olabilir. ayrıca bir sıkışma yaşıyor olabilir.

• EmreNX E kullanıcısına yanıt
    360 smart life memnun kalırsınız

• st_emx kullanıcısına yanıt
    Batarya değişmesi gerekmektedir.

• promil06 P kullanıcısına yanıt
    smart life 360 ithalatçı firma satışları var.

• archangel83 A kullanıcısına yanıt
    içine çok fazla kil saç toz giriyor. bu sebeple bozuluyor. çözümü için 360 smart life ile irtibata geçebilirsiniz

• yyuksel Y kullanıcısına yanıt
    Aliexpresden alıp kendim monte ettim uyguna geldi..

• yyuksel Y kullanıcısına yanıt

herhangi bir sorun yoktu aslında bir kaç kere denk geldim

• Dostlar merhaba robot 360 s7 robot Süpürgemiz var sürekli orta fırça sorunu ile karşı karşıyayız fırçayı daha önce yan sanayi aldık istediğimiz randımanı alamadık kulllanıp memnun kaldığınız ana fırça var mı

• ugur143 U kullanıcısına yanıt
    Bizimki daha önce kırılmıştı yenisini almıştım. Yeni aldığım yine kırıldı. Amazonda feegow marka var uyumlu 660 tl. Gümrük vergisi ile ne olur bilmiyorum daha sipariş geçmedim.

• Merhaba s10 modeli kullanıyorum, fırça kapağındaki kauçuk aşındı haliyle parke üzerinde kırıntılar bırakıyor artık. Kauçuk tek satılmıyor, kapağın fiyatı da 700-800 TL civarında. Bunun daha uygun bir çözümü var mı?

• L0TR kullanıcısına yanıt

oto sanayi yakınsa oto hırdavatçılarında ince fitiller satılıyor onlarla değişim yapabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim, fotoğraf paylaşmanız mümkün mü kapı fitilinden mi bahsediyorsunuz?

• L0TR kullanıcısına yanıt
    Kapi fitili degil tam olarak. Kapi fitili vs satan yerlerde bulabilirsiniz. Ben ankara da otolas diye bir dukkandan aldim bunu uyguladim gayet iyi oldu
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.