Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.243
Cevap
343
Favori
534.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl sökülüyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ylmz_avsr48 Y kullanıcısına yanıt

evet resetleyince düzeldi şimdilik artık idare ettiği kadar kullanırız

• Arkadaşlar merhaba, 360 s7 temizle deyince normal çalışmaya başlıyor fakat 5-10 sn sonra çekmeyi bırakıyor. Sadece haritada dolaşıyor. Bu durumla karşılasan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba s10 cihazımızı 3 yıldır memnuniyetle kullanıyoruz. Ama artık eşim pil ve temizleme performansının azaldığını düşünüyor. Bakım, onarım hizmeti aldığınız ve memnun kaldığınız bir yer var mı ? Ya da distribitör sherman teknoloji bu tip bir hizmet sunuyor mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • özket kullanıcısına yanıt

Tamamen ayrı bataryalar

• EmreNX E kullanıcısına yanıt

Yardımcı olabiliriz.

05519899836 Whatsapp

• Merhabalar. Makinam 360 s10
    Ana fırça motorundan kazıklama gibi ses geliyor yüke binince. Bunu nasıl çözebilirim. Fikri olan var mı

• 26greenwolf 2 kullanıcısına yanıt

Fırçayı çıkartıp deneyin, aynı ses devam ediyor mu?

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Yok fırçayı çıkarınca ses yok. Fırça yüke binince geliyor ses. Fırçasız da kullanmanın da temizliğe faydası olmaz

Fırçasız kullanın demedim zaten ama bu şekilde sorunun fırça veya başlıklarda mı yoksa mekanizmada mı onu anlamış olduk.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Peki öneriniz var mı ne yapabilirim.
    Sanırım yeni bitane almayı düşünüyorum. 10 bin tl ye kadar bir öneriniz var mı. Arıza az getiren hangileri acaba

• 360 s10 arada cince birseyler soyluylor basina gelen var mi acaba :) uygulamaya girdigimde herhangi bir bildirim yok

O fiyata yine en iyisi S10. Ayrıca bu arıza tamir edilebilir bir durumdur.

• Merhaba, 360 s10 için tekerlek sipariş vermiştim bugün geldi..acaba bunun montajı nasıl yapılıyor cihazı sökmek istedim ama sokemedim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • promil06 P kullanıcısına yanıt
    Aslında çok zor değil. Cihazı ters çevirin önce fırçayı sökün tornavida ile. Daha sonra siyah vidaların hepsini sökün ve arka kapağı çıkarın. Hangi tekerlek değişecekse o tekerleğin üzerindeki beyaz plastikdeki 2 vidayı sökün. Dha sonra tekeri tutan yay ve bir mil var. Elinizle oynarsanız çıkarırsınız. Sonra gekerleğe bağlı soketi çıkarın. Yeni tekerleği taka bilirsiniz. Tekerleği ve cihazın yayını takmanız lazım

Evet hocam öyleymiş kendimiz tecrübe ettik..dün ben kabloyuda çıkartmaya çalışdim üst kapagida soktum kabloyu cikartamayinca soketi çıkartmak aklıma geldi..tecrübe oldu..geri iyi topladık bakalım çalışıyor şimdilik..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, bir sorum olacak aramama rağmen bulamadım cevabımı yardımcı olursanız sevinirim.

Süpürgemin şarj istasyonunun yerini değiştirmek istiyorum bunun için sıfırdan haritalandırmam mı gerekiyor, daha kolay bir yolu var mı acaba?

• oist O kullanıcısına yanıt
    Yerini degistirip sarjdayken temizligi baslatin otomatik algilar yerini

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

Direk başka odaya şarjı ile koyduğumda temizlik yap dediğimde alıgılayacak mı?

• oist O kullanıcısına yanıt

evet algılar 360 s10 la çok kez yaptım.

• 
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.