Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.224
Cevap
343
Favori
533.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S9 modelimiz var. Mob modu çalışmıyor. Suyu çekmeye çalışıyor bir ses geliyor sonra su haznesi boş diyor. Su dolu olduğu halde. Su haznesini çıkardım köşedeki beyaz parçaya bastırınca su gelmiyor. Biraz zorladım. Su gelmeye başladı sonra yine kesildi. Haznenin üst kapağı çıkabilir gibi ama zorlamak istemedim. Yardımcı olabilecek var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinizde 2. El 360 s7 prosunu satan var mi tekerleği lazım bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 proda
    Fan düzgün çalışmıyor hatası alıyorum, çözümü bilen var mı?

Düşük pil uyarısı veriyor aynı zamanda üniteye bağlı olmasına rağmen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LondonPride L kullanıcısına yanıt

Yeni batarya bağlamadan fan arızasının olup olmadığını bilemezsiniz.

• Merhaba 3 yıldır kullandığım 360 s10 robot süpürgem bu ay baya sorun yaşatmaya başladı. Tam ev temizliği yaparken yada oda belirterek yaptirdigim zaman en fazla 2 odayi süpürüyor 3.odaya gectiginde süpürürken birden kendini kapatıyor. Telefonda programinda çevrimdışı olatak gösteriyor. Kendi uzerindeki düğmeye basıli tutarak tekrar açıyorum bakiyorum şarzı %30 yada 40 larda tekrar süpür dedigimde gene ayni şeyi kısa sürede tekrarlayip kendini kapatiyor. Bu sefee şarza gönderiyorum bazen şarz standıni buluyor bazende bulamıyor. Acaba sıkıntısı nedir? Bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz?

• 360 S9 ara ara Lidar arızası veriyor. Üst radar dönmüyor. Açıyorum içini, elimle döndürüyorum, düzeliyor. Tamamen sorunsuz bazen 2 hafta çalışıyor, sonra yine hata veriyor. Yine aynı işlemleri yapıyorum. Derdi nedir, tamir olur mu fikri olan var mıdır?

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Tamir olur, normal bir lidar motor ve kontrol kartı arızası.

• S7pro silme aparatını satan var mı ya kırıldı benimkii, veya nereden alabilirim mop aparatını

• Batarya soketi sökülmüş, bu lehimle düzeltilir mi?

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

• Selamlar bende s10 robot süpürge var. Komik bir sorunum var. Benim kedilerden birisi robot süpürgeye taktı kafayı. Patisiyle çalışma butonuna basıyor çalıştırıyor robot süpürgeyle oynuyor. Yan fırçayı yakalamaya falan çalışıyor. Sonra recharge buronuna basıp şarj ünitesine geri filanda yolluyor bazen. Tamamen oyuna çevirmiş durumda.

Bu robot üstündeki düğmelerin çocuk kilidi gibi bişisi var mı? Butonları kilitlesem sadece uygulama üzerinden başlatacak şekilde ayrlasam falan? Uygulamadan ayarları kurcaladım bulamadım böyle bişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 28 Ekim 2024; 9:54:5 >
  • MrWrong kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yok, aklıma ilk gelen çözüm fiziksel olarak basmasını engellemeniz. Üzerine bir plaka gibi bir şey bantlayabilirsiniz belki.

• asdfzxcv A kullanıcısına yanıt
    Batarya arızası, robotu şarjdan uzaklaştırin, kapatın ve servisle bağlantıya geçin diye sürekli konuşma bizim s10 da var maalesef. Resetledik, düzeldi. Sonra yine aynı hatayı verdi. Yine reseyltledik yine aynı hatayı verdi. Ayrıca ağa bağlanmıyor artık hiç. Son kısımda takılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ylmz_avsr48 -- 30 Ekim 2024; 7:44:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S10 cihazımı servise gönderdim bağlantısını yapamadığım için.Ama servistekiler tekte yapmışlar bağlantısını.Kendilerine teslim etmeden önce modemin 5g özelliğini kapatın daha iyi bi telefonla deneyin vs vs dediler hepsini yaptım olmadı.Kendilerine teslim ettikten ve onlarda hiçbir sorun çıkmayınca bana internet sağlayıcım üzerinden 5g özelliğini kapatarak veya başka bi modemle denememi söylediler.Bu işin bi çözümü yok mudur arkadaşlar biri yardım etsin bela oldu bu cihaz başıma.

• LondonPride L kullanıcısına yanıt

Evet, mümkün.

• runkli25 R kullanıcısına yanıt

ayni sorun benim s7de de var ama sebebini bilmiyorum yeni cihaz bakiyorum

• Ylmz_avsr48 Y kullanıcısına yanıt

Batarya yı değiştirmeniz lazım yada anakart arızası olabilir aynısı bizimde başımıza geldi servis ile görüşün forumda batarya satan bir vatandaş var uzak durun

• drcaucasian D kullanıcısına yanıt

Yeni batarya istiyor.

• s7'nin tekeri kırıldı. Yedek parça tedariki yapabilir miyiz acaba?

• İyi günler forum sakinleri.S9 ülkemize ilk geldiğinde satın aldım ve sorunsuz bir şekilde kullandım. Süpürgenin bataryası bitince sherman 4250 TL batarya masrafı çıkarınca 6.000 TL ye yeni bir S9 satın aldım. Satın aldığım ikinci S9 un hepa filtresi ilkinden farklı. Filtrenin önünde bir tane ince bir tül gibi kısım var. Buda filtrenin hem hem kirlenmesini geciktiriyor hem de temizlenmesi çok kolay oluyor. Orjinal olacak şekilde aynı hepa filtreyi nerden alabilirim? Baktığım sitelerde S9 için eski tür filtre var.

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

• 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.